The_StalkerΟπότε φαντάζομαι Rain ότι αφού διευκρίνησε ότι αναφερόταν σε παίκτη και όχι σε παίκτες, θα διαγραφούν και όλα τα ποστ που στοχοποιούν/ξεσκίζουν άλλους παίκτες. Ή όχι;
Τώρα ειλικρινά δεν θέλω να εμπλακώ σε καυγάδες μα άλλα ντ αλλα τα μεγάλα.
Παίζει ρόλο τι ποστ έχουν γραφτεί για την υγεία της ομάδας;
Επίσης δεν έχω άποψη για το τι ποστ υπάρχουν και ποια διαγράφονται ή οχι. Έχω αποστασιοποιηθεί χρόνια τώρα.
Σε ο,τι αφορά τους άλλους παίκτες, λυπάμαι μα εγώ προσωπικά διακρίνω ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ δηλώσεις συγκεκριμένων παικτών (εις εκ των οποίων είναι και ντεμεκ τριπλαδόρος - στην πράξη κουτουλιάρης), το τελευταίο διάστημα. Αν δεν απατώμαι μάλιστα μια μίνι συνέντευξη προ ολίγων εβδομάδων αναλώθηκε στο "πόσο ενοχλημένοι είμαστε εμείς που δεν παίζουμε", και συνδυάστηκε με ΤΣΙΡΙΔΕΣ χαράς γνωστού ΑΡΔ όταν ο συγκεκριμένος παίκτης έκανε ΜΙΣΗ πετυχημένη τρίπλα στην πρώτη ευκαιρία. Και το είχα πει ΠΡΙΝ έρθει η ήττα από Ατρόμητο. Στο ημίχρονο βασικά.
ΟΠΟΤΕ δεν είμαι αυτός που θα πει αν πρέπει να στοχοποιούμε άλλους ή οχι. Γιατί αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα ΧΟΝΤΡΟ ξεσκαρτάρισμα. Τέσσερα χρόνια τώρα έχει φύγει η σάρα και η μάρα απ την ομάδα, αλλά οχι όλοι.
Σε ο,τι αφορά την ομάδα, σήμερα ο Σαββίδης πρέπει επιτέλους να ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ όπως σωστά έγραψε και ο φίλτατος στην κεντρική.
Θέλετε να τα βρείτε; ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ.
Δεν θέλετε; ΦΕΥΓΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
Και το κυριότερο : Αποφάσεις για την ΕΞΛΙΞΗ της ομάδας.