Νταξ, προφανως και τα λογια π είπε στην αρχή ειναι για να καλυφθει η ΠΑΕ κ ο ιδιος νομικα, αλλα και για να καταστησει σαφές οτι μιλουσε μονο γι'αυτον κ όχι γι'αλλους παίκτες ουτε για οργανωμενο εγκλημα (οπως πετουσαν κάποιοι τη σκουφια τους)
Θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα γιατί οι δηλώσεις μου μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχουν προκαλέσει κάποιες συζητήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τους παίκτες μου. Δεν είπα ότι κάποιος θέλει να στήσει την ομάδα. Δεν πιστεύω ότι αυτό υπάρχει, ότι μπορεί να συμβεί. Είμαι στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια, δεν το έχω ακούσει ποτέ σε καμία χώρα.
Για τον συγκεκριμένο παίκτη, η φιλοσοφία μου σαν προπονητής, είναι ο κάθε παίκτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πιστεύει στη νίκη με όποιον και να παίζουμε. Είχα αυτή την πληροφορία μετά το παιχνίδι όταν ήμουν και συναισθηματικά φορτισμένος. Δε μπορούν να περάσουν αυτά σε μένα. Όποιος φοράει αυτή τη φανέλα, όπου και να παίζει αυτή η ομάδα πρέπει να παίζει για να κερδίσει.
Παντως ανέφερε 2 φορες την φορτιση, ειδικα μετα απ'αυτα που ακουσε απο συνεργατη του..
Και σε πειραξε το "momentary lapse of judgement" που ανεφερα sic
Μπορεί να επηρεάστηκα εκείνη τη στιγμή. Όταν βλέπω τα γκολ και ακούω αυτά που άκουσα, γιατί έχει μιλήσει με τον πιο στενό μου συνεργάτη δύο μέρες πριν. Δε μου το έχει πει εμένα. Για ποιο λόγο έγινε αυτό; Για ποιο λόγο υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις;. Πριν 1,5 μήνα υπέγραψε συμβόλαιο. Ποιος το πρότεινε; Ο κ. Μίχελ και εγώ.
Είπα «κάποιοι παίκτες». Μπορεί να ήταν ένας, μπορεί και πολλοί. Εννοούσα τον έναν. Δεν υπάρχει από την πλευρά μου σκέψη ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που να έχει σχέση με αυτό».
Α, κ κατι αλλο..Τι εγινε, τελικα δεν υπήρξε συναντηση στο γραφειο του πριν τη Φιορεντινα?
Anw...
Παντως εγω απογοητευμένος ειμαι με την στάση του στο θεμα Κλαους και την τοσο ένθερμη υποστηριξη..
Για ποιο λογο δεν εγινε η παραμικρή κριτικη μετα την εξωαγωνιστικη συμπεριφορά του παίκτη?
Τι μηνύματα περναν στους υπολοιπους ,ειδικα στους νεαρούς?
Πως θα καταπολεμηθεί το δημοσιουπαλληλικι κ η χαλαροτητα,
πως θα εμφυσησει την νοοτροπια του παθιασμενου στρατιωτη, για την οποια κάνει λογο σήμερα?
Περίεργα πραγματα Βλαντο.
Υ.Γ.
Ηδη καποιοι καμορακοι insiders, πριν καν τελειωσει ο αγωνας, σα να πετουσαν τη σκούφια τους, ήθελαν κεφαλια στο πιατο, οχι μονο του τζαβελλα αλλα και των αλλων αντιπαθειων τους, γλυκου,πελκα και αλλων δαιμονων.
Ηδη γίνεται λόγος για δηθεν τραυματισμο του γλυκου, όπως και για πλεκτανες οσων εχουν μανατζερ τον κουτσολιακο (Βιερινια, ελα, θα περασουμε μουρλια
)
Και φυσικα, όπως φαινεται απτις εξελιξεις, οταν ο Βλαντο θα εξηγησει οτι εννοουσε τον τζαβελλα, λογω του εξωαγωνιστικοι, λέγοντας οτι δεν εννοουσε τα περί στημενων, θα λουφαξουν όσον αφορα στους άλλους προδοτες..Μεχρι την επομενη στραβοκλωτσια βέβαια..
Γι'αυτα μιλαω απτη δευτερα το βραδυ (και ανησυχω), αλλα και για τις παράπλευρες συνεπειες σε διαφορους τομεις, καθως σχεδόν ποτέ δεν ωφελείται ενας οργανισμος οταν δημιουργουνται τετοια προηγούμενα.
Εκτος κ αν, τωρα, διαβαζοντας μαλιστα κ τις δηλωσεις για Κλαους, αρχισουν να τον βριζουν που αντι "να τα πει σταρατα κ να τους ξεμπροστιασει όλους" (πολυ Χιο βλεπουνε), "συμβιβαστηκε, τον εβαλαν στα καλουπια τους τα κατεστημενα που ειναι πιο ισχυρα απ αυτόν κ θα συνεχισουν να δρουν ανενοχλητα"