Dinos_LiverpoolΣυμφωνώ για το δεύτερο, απλώς λέω τη γνώμη μου γιατί έχω να γράψω πολύ καιρό.
Όσο για το πρώτο, μάλλον βλέπουμε άλλα πράγματα στο γήπεδο. Θα ήθελα, όμως, να έβλεπα αυτά που βλέπεις εσύ και να με κάνει να αλλάξω γνώμη. Φυσικά και δεν είμαι ειδικός και φυσικά έχω τη διάθεση να κάνω πολλή υπομονή ( με όλους τους παίκτες, εννοείται).
Ντίνο, με αυτά που βλέπει ο "κύριος καρπουζάς" συμφωνώ και του λόγου μου, δίχως φυσικά η άποψη μου να είναι και ιδιαίτερα βαρύνουσα...
Μάλιστα είχα βιαστεί πολύ να χαρακτηρίσω τον Σάκχοφ τον νέο Σκαρτάδο του Π.Α.Ο.Κ., αλλά σιγά σιγά διαπιστώνω πλέον ότι δεν έχει εκείνη την έντονη-αρχηγική προσωπικότητα του Γιώργου, ούτε όμως αναλαμβάνει να κάνει κούρσες κουβαλώντας την μπάλα με ατομική ενέργεια στο επιθετικό μας transition όπως έκανε εκείνος...
Πάντως τακτικά, σαν καθαρό-μοναδικό 8άρι όμως, με 6άρι πίσω του και δεκάρι μπροστά του δηλαδή, τον κόβω από πολύ καλό έως άριστο...Σαν δεύτερο 8άρι ή 8αρο-10αρο δεν αποδίδει εξ ίσου καλά, κάτι που πιθανά να μπορεί να κάνει καλύτερα απ αυτόν ο Χαρίσης δίπλα στον Τσίμι, με τον Κάνιας πίσω τους σαν μοναδικό 6άρι, όπως είπες ότι θέλεις να δεις και συ Ντίνο...
Σε σφιχτά ματς θα ήθελα να τους δω κι εγώ σαν τριπλέτα δίχως 10άρι ή ακόμα και σε 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου, με Τσίμι και Χαρίση ακραίους, Κάνιας στην βάση και Μπίσεσβαρ ή Πέλκα κορυφή του ρόμβου, πίσω απ τα δύο φορ, π.χ. Φακ και Κλάους, Κουλούρη ή Τιάμ...
Υπομονή όμως όπως λες με όλους τους γιατί ξεκινώντας τόσο νωρίς φέτος και κυνηγώντας απ την αρχή έως τώρα το αποτέλεσμα, δεν νομίζω ότι υπήρχε χρόνος να δοκιμαστούν πολλά σχήματα, ειδικότερα δε που στην ομάδα έχουν έρθει 9 νέοι παίχτες...Αν μείνει ο φετινός κορμός που σιγά σιγά δημιουργείται και το καλοκαίρι γίνουν όλο κι όλο 2-3 προσθήκες, θαρρώ ότι ο Βλάντο θα δουλέψει κι άλλα συστήματα, μιας κι από μυαλό αλλά και από γνώσεις φαίνεται να έχει ουκ ολίγα...