Dinos_LiverpoolΕπίσης, αν και τα θετικά και τα καλά λόγια που έχω να πω για τον Βλάνταν είναι πάρα-πάρα πολλά, η αντιμετώπισή του σε Τζιόλη και Χατσηισαία δεν μ' αρέσει καθόλου. Όλοι χρειάζονται! Πολλά παιχνίδια έρχονται, κάρτες, τραυματισμοί εκτός προγράμματος. Και δεν νομίζω τα καλά παιχνίδια που έκανε ο Αλέξανδρος αυτά τα χρόνια να ήταν λίγα. Αυτό πιστεύω εγώ.
Η αντιμετωπιση σε Τζιωλη πραγματι δειχνει πολυ ακομψη και δεν ειναι αυτο που θελουμε να βλεπουμε στον ΠΑΟΚ νομιζω, και ο Τζιωλης δεν προκαλσε ποτε καποιο προβλημα.
Ομως ισως υπαρχει και αλλη αναγνωση. Ειχε γινει σταθερο φαινομενο στον ΠΑΟΚ, να ζητειται απο παικτες να βρουν ομαδα για να λυθει η συνεργασια και αυτοι να καθονται επανω στο συμβολαιο τους. Στη συνεχεια, τιθονταν εκτος ομαδας για καποιο διαστημα και στην πορεια χρειαζοταν οι υπηρεσιες τους και αναγκαστικα εντασσοταν στην ομαδα ξανα. Αυτο οπως ειπα, γινοταν πολυ συχνα, σχεδον σταθερα. Οποτε, οποιος παικτης ηθελε να καθισει στο συμβολαιο του εις βαρος της ομαδας, δεν ειχε τον φοβο πως θα μεινει σε αγωνιστικη απραξια, οποτε θα χασει αξια, και δεν εμπαινε στον κοπο να ψαξει ομαδα οταν θελαμε να τον ξεφορτωθουμε. Εκανε λοιπον το δικο του, εις βαρος της ομαδας, βεβαιος πως η εξελιξη θα τον ευνοησει.
ΙΣΩΣ λοιπον να παρθηκε η αποφαση να αλλαξει αυτη η κατασταση. Τωρα θα μου πεις, και βρηκαμε να ξεκινησουμε απο εναν παικτη με προσφορα και ηθος σαν τον Τζιωλη; Σωστο. Ο μονος λογος που θα δικαιολογουσα κατι τετοιο ειναι η σκεψη οτι ΙΣΩΣ να ζητηθηκε απο τον Τζιωλη να βρει ομαδα, ισως μαλιστα να προεκυψαν και περιπτωσεις και αυτος να επεδειξε εντονη απροθυμια να συνεργαστει σε κατι τετοιο, επιλεγοντας επιδεικτικα να καθισει στο συμβολαιο του. ΑΝ συνεβη κατι τετοιο, δικαιολογω τη σταση της ομαδας απεναντι του. Αν οχι, συμφωνω μαζι σου πως δεν ειναι σωστη.