agiosΜπα Goran μου ο άλλος αφού ξέρεις.....που να τον βρω έτσι? Μόνο Αrmani......!!!
Ναι μωρέ, ξέρω...Πλάκα σε κάνω με τον ροσφλώ, τον "πρίγκηπα" της Santa Barbara...
Κι αυτά μαϊμού "Χαρμάνι" θα είναι του παραδόπιστου να πούμε...

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

agiosΜπα Goran μου ο άλλος αφού ξέρεις.....που να τον βρω έτσι? Μόνο Αrmani......!!!

paok87aoratosΔεν ειναι κολλημα, ξερει πολυ καλα πως ο Καμπος και ο Σαχοφ δεν τραβανε. Αρχιζει και εμφανιζει αυτη τη μαμημενη παιδικη ασθενεια και νουμερο ενα λογο που κανενας σχεδον Ελληνας προπονητης δεν εχει κανει σοβαρη καριερα.Ακουει το βουητο της κερκιδας και αρχιζει να κανει παιχνιδι μαζι του, θολωνοντας το μυαλο του στην προςπαθεια να αποδειξει οτι το αρχικο πλανο του ειναι το σωςτο και οτι εχει δικιο.
εδω τα ειπες ολα.
Ανεξηγητες εμμονες και αλαζονική συμπεριφορά (συν τυπου) που αν μη τι αλλο δεν δικαιολογουνται για την απειρία του.
aoratosMANIAKOSΚοιτά κ μα θελε να πει με τις ερωτήσεις που έγιναν δε γινοτανε
Συμφωνω Ότο δεν είμασταν καλοι αλλα νομιζω τον Ίβιτς το ξερουμε πλεον ποιας φιλοσοφίας ειναι
Εγω δεν βλεπω συγκεκριμενη φιλοσοφια: Αναλογα με τον αντιπαλο επιλεγει ειτε να εχει διαστημικα ποσοστα κατοχης παιζοντας με την αμυνα ψηλα και κανοντας επιθετικο πρεσιγκ ειτε παιζει reactive αφηνοντας την μπαλα στον αντιπαλο περιμενωντας να χτυπηςει στα κενα μετρα. Σημερα τι ακριβως διαβασμα εκανε στην Αεκ και τι ακριβως πηγε να παιξει;
MANIAKOSΟ τρόπος που υποστηρίζει κ στηρίζει τους παικτες του μονο σε καλο θα βγει έως το τελος της χρονιας το μαρτη
Επισης μετα απο Καιρο πανηγυρισμοί καλοι κ οχι ανάλατοι

The_StalkerΔιαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια και με τα δύο σχόλια.
Πέρισυ η ομάδα άρχισε να πηγαίνει κατά διαόλου, ακριβώς όταν ο προπονητής άρχισε να μην εμπιστεύεται τις επιλογές του και να επηρέάζεται από τα βουητά, κερκίδας και περίγυρου.
Αλίμονο αν ο προπονητής δεν εφαρμόζει αυτό που θέλει. Και εμμονή δεν υπάρχει, πέρα από την εμμονή σ' αυτό που θεωρεί σωστό και καλά κάνει.
Σε κάθε επιλογή υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Με παράδειγμα το χθεσινό ματς:
- Για το άρθρο του τσάρλι. Αν χθες ξεκινούσε Μπίσε και τρώγαμε γκολ από αδυναμία στο κέντρο, ο ίδιος τσάρλι θα έγραφε ένα άρθρο για τη λάθος προσέγγιση του ντέρμπι, για τον κουρασμένο Μπίσε και για τον Σάκχοφ που ξεχάστηκε ενώ είχε πάει πολύ καλά στο παιχνίδι με τον gay. ΘΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ.