DASKALOS410 πετρες αμα ειχα τη δυνατοτητα θα εριχνα πανω στο σαχα και αλλες 50 πανω στους παικτες μας που ξεφτελισαν τον ΠΑΟΚ και την ιστορια του σε εκεινο το ματς. Οπως και ο αερας το Γλυκο. Οπως και η 4αρα στα γιαννενα. Οπως και η 4αρα στο θρασυβουλο. (ομορφιες στο ελληνικο κυπελλο επαναλαμβανομενες, ναι μπαλα ειναι και γυριζει..θα λεγα τιποτα τωρα). Αν εσυ βλεπεις οτι δε συμβαινει τιποτα σου αφιερωνω μερικες κασσετες με στημενα και τη φωτογραφια του πρωην προεδρου σου με το δελλα στα μπουζουκια.
Αν εσυ βλεπεις μια φιλια ετων με το δελλα εγω βλεπω ωμο στησιμο αγωνα. Με ολες τις εννοιες.
Εγω θελω απο τον Ιβαν (τον οποιο φυσικα και στηριζω) να διωξει τις λερες απο την παε που εχουν εγκληματισει με την αμελεια τους τοσα χρονια (πωληση παικτων για επιβιωση, μαπα προπονητικο, εκατ. ευρω μεσα τη μπουτικ, δανεικα και ΑΓΥΡΙΣΤΑ απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ κτλ κτλ κτλ)
Θέλω να προσπαθήσω να καταλάβω τι ωθεί έναν άνθρωπο να σκέφτεται έτσι..
Προφανώς και δε ξέρω τι γίνεται στη ζωή σου, αλλά γιατί τόσο μίσος και οργή;
Ότι έγινε έγινε και άκρη δεν πρόκειται να βρεθεί για ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους.
Τώρα αν εσύ θες να πετάς πέτρες λόγω αέρα, τι να πω, σέβομαι ότι σαν Έλληνες περνάμε δύσκολα,
αλλά όλη την καφρίλα μας πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να την βγάζουμε στον ΠΑΟΚ.