Στρατηγε, επιτρεπεις;
Οι απαιτησεις μπορει να εχουν τελειωσει, οχι ομως οι προσδοκιες. Ναι, τα "απαιτω" τα στραβοστομικα δεν εχουν θεση, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα γινουν εκτπωσεις στα ονειρα μας για τον ΠΑΟΚ. Ναι, ο Σαββιδης βαζει τα λεφτα του, ο ΠΑΟΚ ομως θα ειναι παντα μπιζιμ ΠΑΟΚ και οχι ΠΑΟΚ του εκαστοτε ιδιοκτητη του.
tadΤι είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε από πάνω ...
Επιχειρηματολογείς εναντίον του Σαββίδη λέγοντας ότι είναι ύποπτος ο ρόλος του γιατί διαπραγματεύτηκε για το ποσό που θα δίνει στον Α.Σ. ? Και τον αδικείς για αυτό ?
Μήπως τον κατηγορείς που διαπραγματεύτηκε και με την ΚΑΕ για το σήμα και θα δώσει κάποια φράγκα και εκεί ?
Ρε μάγκα ειλικρινά, πόσο χρονών είσαι ? μεροκάματο έχεις βγάλει ποτέ στην ζωή σου ?
Θεωρείς είναι τυχαίο που τα τμήματα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ πηγαίνουν φέτος καλύτερα από ποτέ στην ιστορία τους ?
Ξέρεις γιατί γίνεται αυτό ?
Αν δεν ξέρεις να σου απαντήσω ... Λόγω των σίγουρων χρημάτων του Σαββίδη ... αυτών των 800 χιλιάδων που από του χρόνου θα είναι 600 χιλιάδες ... αυτά τα χρήματα ήρθαν να ενωθούν με την δύναμη ελάχιστων μερακλήδων παραγόντων του ερασιτέχνη και έτσι ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ είναι από τους λίγους νοικοκυρεμένους ερασιτέχνες σε όλη την Ελλάδα.
Εγώ αυτά τα χρήματα τα θεωρώ και πολλά ... αντίθετα αν εμείς οι ξερόλες της πλάκας Παοκτσήδες του πληκτρολογίου είχαμε φροντίσει να έχουμε φτιάξει έναν ανοιχτό υγιή ερασιτέχνη ο οποίος θα έχει τις περιουσίες του στην χλίδα να παράγουν πολλά χρήματα τότε αυτά τα ΠΟΛΛΑ χρήματα που δίνει ο Σαββίδης θα ήταν ελάχιστα ...
Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέω τότε λυπάμαι ρε μάγκα ... αλλά δεν υπάρχει περίπτωση με τέτοια σκεπτικά και επιχειρήματα να συνεννοηθούμε ποτέ.
Ο άνθρωπος σου λέει με ευγενικό τρόπο άραξε στα κυβικά σου ... ασχολήσου εσύ με τα δικά σου και άσε εμένα να πάρω αποφάσεις ... μετά με κρίνεις ρε μάγκα ... αυτό σου είπε !
Νομιζω παραποιεις αυτα που εγραψα, δεν ειμαι σιγουρος αν το κανεις συνειδητα. Επιχειρηματολογω εναντιον οσων τον αποκαλουν σωτηρα και αντιδρουν στην κριτικη και την επιφυλακτικοτητα. Εμενα με ενδιαφερει το καλο του συλλογου, το καλο του Σαββιδη, και του καθε Σαββιδη, ερχεται σε δευτερη μοιρα. Ο Σαββιδης ειναι επενδυτης, καλως να εχει και αντισταθμιστικα οφελη απο την αναμειξη του στην ιδιοκτησια της παε. Απο εκει και περα, ο καθενας τη δουλεια του απο το ποστο του.
Να σε ρωτησω κατι. Εσυ θεωρεις οτι η -οντως καλη- λειτουργια των τμηματων του ΑΣ ειναι αποτελεσμα της εξαμηνης παρουσιας του Σαββιδη; Ή, μαλλον, θεωρεις οτι η ιδιοκτησια Σαββιδη εχει παιξει ρολο στη φετινη πορεια τους; Εγω νομιζω οτι οφειλεται στη διαχειριση και στις προσπαθειες των προηγουμενων ετων, σε συναρτηση με τους μερακληδες παραγοντες που αναφερεις.
Εν παση περιπτωσει, συμφωνουμε -μαλλον- στο οτι θα κριθει εκ του αποτελεσματος. Κατα τη διαρκεια, ομως, ο αντιλογος δε θα βλαψει. Οπως μαλλον συμφωνουμε οτι η ευθυνη βαραινει τους ΠΑΟΚτσηδες στο θεμα του ΑΣ που αναφερθηκες. Τωρα, αν τα χρηματα ειναι πολλα, λιγα ή αρκετα, αυτο θα φανει εν ευθετω χρονο.
Υγ: Δε θεωρω αυτοσκοπο το να συννενοηθουμε ή να συμφωνησουμε, ουτε εχω διαθεση για προσωπικη αντιπαραθεση, αλλα τους χαρακτηρισμους τυπου "μαγκα" και τα λοιπα περι ηλικιας και μεροκαματου τα θεωρω ανουσια, δεδομενου οτι εδω καταθετουμε αποψεις και οχι αποδειξη ΠΑΟΚτσηδοσυνης. Αν παντως επιμενεις, μπορω να σου στειλω πιστοποιητικο γεννησεως και βεβαιωση εργοδοτη με τα ενσημα.