Θα συμφωνησω απολυτα με steenage στη συγκριση που εκανε αναμεσα σε μουσλι και καμπορα .
Bono αν μπει ο ΠΑΟΚ εστω και σε ομιλο γιουροπα καλυπτει 100% το περσινο ελειμα αλλα και το πιθανο φετινο αν υποθεσουμε οτι τα εσοδα θα ειναι ακριβως τα ιδια.
Εκει ειναι ολο το ζουμι αλλα υπαρχει και αλλα.
Υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα τα φετινα εσοδα να μην ειναι οσα τα περσινα ηδη ο βασικος χορηγος φανελας μας ειπε αντιο βαλε και το μυριο για τις κερκιδες βαλε και μια μειωση στα διαρκειας που εγω ειμαι σιγουρος οτι θα πουληθουν ολα αλλα αυτοι πολυ σωστα σκεφτονται και αυτο το ενδεχομενο.
Βαλε και αυτη τη γαμημενη εφορια που εχει σφηξει τον κωλο ολων των ομαδων που δεν ξερουν ακομα καλα καλα τι θα ισχυσει με τα συμβολαια οποτε μαζευονται πολλα.
Και παμε στο κυριοτερο το περσινο λαθος-ρισκο ηταν οτι πιθανοτατα ειχαν σιγουρη τη συμμετοχη στους ομιλους του γιουροπα γιαυτο και δυμιουργηθηκε το ανοιγμα,υπολογισμενα τα παντα ειχαν αλλα δεν μας εκανε τη χαρη η ομαδα και ο σαντος να περασουμε τις καρδουλες.
Ε λοιπον αυτο το ρισκο δεν θα το ξαναπαρουν η αν θελετε αλλιως αυτο το λαθος δεν θα το ξανακανουν γιατι ξερουν πολυ καλα οτι ακομα και φετος οντας στους ανισχυρους δεν εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες απο περσι να μπουμε ακομα και στους ομιλους του γιουροπα.
Γιατι αν τυχον παρουν παιχτες ρισκαροντας κανοντας πιο δυνατη την ομαδα και η γαμημενη κλητωριδα μας φερει πρωτο αντιπαλο τη ζενιτ και με πιθανο αποκλεισμο μετα πεσουμε σε καμια εβερτον π.χ ( τυχαια την αναφερω δεν ξερω τους πιθανους αντιπαλους αλλα νομιζω οτι υπαρχουν 2-3 του βεληνεκους της εβερτον) τοτε το μαγαζι διαλυετε.
Υ.Γ ολα αυτα που εγραψα πιθανοτατα τα εχετε σκεφτει οι περισσοτεροι αλλα δεν τα εγραψα για εσας τα εγραψα γιαυτους που απαιτουν που φωναζουν παρε παιχταρα για να ανανεωσω το διαρκειας,μη πουλας κανεναν,ρισκαρε, τζογαρε.
Λοιπον αδερφια πρεπει να σκεφτουμε ολοι και αυτο το ενδεχομενο εκτος αν δεν θελετε να βλεπετε την ομαδα για πολλα χρονια ανταγωνιστικη αλλα θελετε μεσα σε μια χρονια να καταστραφουμε σκεφτομενοι μονο τα προσωπικα θελω.
Παραδειγματα υπαρχουν πολλα δεν θελω να επεκταθω, παρθηκε περσι ρισκο δεν βγηκε αν παρθει και φετος και παλι δεν βγει καταστραφηκαμε παρτε το χαμπαρι.
Υ.Γ Αγαπας τον ΠΑΟΚ αποδειξη, δεν θυμαμε απο που το εκλεψα αυτο αλλα μου αρεσει