teod
1.Aυτό προσπαθούν αλλά περιέργως το να φύγει παίκτης απ' τον ΠΑΟΚ έχει καταντήσει σήριαλ, τη στιγμή που σε άλλες ομάδες συμβόλαια λύνονται σε ένα βράδυ.Εδώ μάγκεψε και ο Αραμπατζής και δεν φεύγει σκεπτόμενος τα 150 χιλ. και δε γουστάρει Λάρισα και Ξάνθη.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τους φέρονται πολύ μαλακά.
2.Δεν είναι ανάγκη για μένα.Αυτονόητος (οικονομικός) στόχος είναι η είσοδος σε ομίλους έστω και του Ουέφα.
3.Λάθος.Δεν πουλάς π.χ. Κοντρέρας με 300 χιλ.
4.Σωστά ΑΛΛΑ με μιά πρόταση π.χ. 1,5 εκ. για Πάμπλο που πιστεύω ότι είναι μιά λογική τιμή συν τα 650 του συμβολαίου του εξοικονομείς 2,2 περίπου,δίνεις 400-500 για αντικαταστάτη και με τα υπόλοιπα 1,7-1,8 εκ. βουλώνεις τρύπες.
5.θα δούμε τότε.
Εχω πει και παλαιότερα ότι ΜΑΚΑΡΙ να προσπαθούν να πουλήσουν για να κάνουν μεταγραφές.Εγω θα προτιμούσα να μείνουμε έτσι όπως είμαστε,χωρίς καμιά μεταγραφή.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ όμως ότι οι πωλήσεις είναι αναγκαίες ακόμα και για να μείνουμε σ' αυτό το επίπεδο.
Και το συμπέρασμα αυτό βγαίνει εύκολα,δε θέλει και πολύ μυαλό.
Πέρυσι μπήκαμε μέσα 2,5 εκ.Τα οποία δεν είναι απλά ένα νούμερο.Τα χρωστάς σε κάποιους είτε παίκτες λέγονται έιτε δεν ξέρω γω τι που θα πρέπει να τα δώσεις.Δεν υπάρχει κάποιος λεφτάς που θα τα καλύψει.
Ακόμα και τα ίδια έσοδα να έχουμε φέτος, θα μπούμε άλλα τόσα.
Αρα...
υ.γ.1 εκείνη η μεταγραφή του Κούτσια απ' την πρώτη στιγμή δεν μου κάθησε καλά ρε πούστη μου.
Και όσο τον θυμάμαι να τρέχει μέσα στο γήπεδο και να μην ξέρει ούτε τα βασικά να κάνει, τόσο θεωρώ ότι ήταν μεγάλη μαλακία να δώσουμε τόσο χρήμα γι' αυτόν.
υ.γ.2 Το ενδεχόμενο να μην μπούμε σε κανέναν όμιλο (που δεν είναι και καθόλου εύκολο) δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι