karlat85@karlat85
Καταρχήν άμυνα δεν είναι μόνο αν κάποιος μαρκάρει σωστά, είναι οι κατευθύνσεις που δίνει στο παιχνίδι, η ηρεμία, οι τοποθετήσεις και πάνω από όλα η σιγουριά που δίνει στους υπόλοιπους. Επιπλέον η ψυχραιμία που προωθεί τη μπάλα, όπως επίσης και η αποφασιστικότητα όταν μπαίνει στις φάσεις....Δεν πέρασε πολύς καιρός όταν ακούγαμε για τις γιόμες του Τσιρίλο γκρίνια στην κερκίδα....
Φίλε μπερδευεις λίγο τα πράματα,δεν διαφωνώ στο ότι ο Κοντρέρας ειναι πολύ καλός παικτης,αλλα διαφωνώ στο οτι είναι αναντικατάστατος,κανεις δεν είπε οτι uα μεινουμε με Τσιρίλο σαβίνι.Κάποιος θαρθει
Επίσης μίλησα για αμυντική λειτουργεία,εσύ μου μιλάς για ανάπτυξη του παιχνιδιου,μην τα μπερδεύεις,και σου ξανα λεώ οταν δεν επαιζε ο κοντρερας σεντερ μπακ αλλα ακραιος ή δεν έπαιζε καθόλου,δεν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα,και ο λόγος ηταν ένας VITOLO,
Επίσης θα σου πώ οτι ο γαύρος είχε πολυ καλύτερο αμυντικο δίδυμο,γιατί μην μου πεις οτι ειναι ο κοντρέρας καλύτερος απο τον μελμπεργκ,ουτε οι μαλεζας τσιριλο απο τον αβραμακο,αλλα η άμυνα τους δεν ήταν το ίδιο σταθερή με την δικιά μας,αυτο λέγετε αμυντική λειτουργεια
Όσο για τα λεφτα του κοντρέρας ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ απο το μάνατζερ,δεν είναι τόσο απλά τα πράματα,γιατι αν βρεις ομάδα να αγοράσει παίκτη 32 ετών 2 μύρια,τότε μπράβο και μακάρι ,τι να πω,
To ξέρω πως δε λες ο Κοντρέρας δεν είναι κακός παίκτης. Κατάλαβα ρε φίλε πως το είπες...
αν διαφωνεί κάποιος με κάποιον άλλο δε σημαίνει ότι μπέρδεψε ότι είπες....Και σου λέω ότι δε μπορείς να απομονώσεις την αμυντική λειτουργία ενός παίκτη για΄τι όλοι μαύνονται και όλοι συμμετέχουν στο παιχνίδι. Τώρα πως μπορείς να λες ότι δε με απασχολεί τι κάνει σε όλα τα άλλα, αλλά στα αμυτντικά μπορώ να τον αντικαταστήσω, αυτό δε καταλαβαίνω. Να σου θυμίσω όταν έπειζε ο ΠΑΟΚ με τσιρίλο, σαβίνι τι ακουγόταν και πόσα τους έσυρε ο κόσμος; Δίκαια ή άδικα δε με νοιάζει...
Αμυντική λειτουργία φίλε σημαίνει να είσαι και ψύχραιμος και να απομακρύνεις και σωστά, έτσι; Μην τα διαχωρίζεις...Το τι κάνει ο κάθε Μέλμπεργκ και Αβρααμ δε με νοιάζει...Όσο για το πόσο θα πουληθεί, τότε αν έχεις άνοιγμα όσο λένε οτι υπάρχει τότε το μύριο δε σου φτάνει και πρέπει να δώσει 2-3 παίκτες με ένα μύριο για να κρατήσεις το άνοπιγμα και να αντικαταστήσεις...Αν δώσουμε άλλα 500.000 σε άλλο center back τότε το μισό που θα μείνει είναι πολύ λίγο...