obanebaneΡε συ geo εκτιθεσε δεν το καταλαβαινεις?
Ασε που δε κανει ο γκομεζ για το ελληνικο πρωταθλημα ποτε τον ειδες τελευταια και εχεις τοσο αρνητικη αποψη?
οχι μονο κανει αλλα ειναι και πολυτελεια λεω εγω και μη κανεις συγκρισεις η θεση του φορ ειναι η θεση που χρειαζεται τα λιγοτερα τρεξιματα μεσα στο γηπεδο το θεμα ειναι να τελειωνει τις φασεις και να ειναι μεσα σε αυτες και ο γκομεζ το εχει αυτο το ενστικτο και για να το πω καλυτερα με αυτο γεννηθηκε το δειχνουν και τα γκολ του ωπου και αν αγωνηστικε μη λεμε οτι θελουμε.
Σιγα ρε συ τη γνωμη μου λεω, κουβεντα να γινεται..
Τα γκολ του φανταζομαι εννοεις μεχρι το 2000 γιατι απο κει κ μετα ξεφουσκωσε, αν εξαιρεσεις μια δυο χρονιες πριν καμια πενταετια..Επισης επειδη φανταζομαι οτι ολοι ξερουμε τα στοιχειωδη του ποδοσφαιρου, για τα γκολ του ευθυνονται κατα ενα μεγαλο μερος παιχτες οπως ο σιμαο κ ο ρουι κοστα και οι αμυνες σκορποχωρια της πορτογαλιας που καμια σχεση δεν εχουν με το ξυλο της αρκουδας που τρωνε οι φορ εδω..
Και δεν ειπα οτι δεν κανει για ελληνικο πρωταθλημα αλλα οτι δεν ειναι ο παιχτης που θα μας ανεβασει επιπεδο..Για ελληνικο πρωταθλημα γενικα κ αοριστα μια χαρα ειναι..Επισης η θεση του φορ στα συστηματα του σαντος εχει ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα..
Η αληθεια ειναι οτι εχω να τον δω καιρο, αλλα δεν φταιω εγω, τις λιγες φορες που πετυχαινω την μπενφικα τα τελευταια 2 χρονια τον εχουν η παγκο η κερκιδα οι βλακες..Δεν εκτιμανε τετοια ταλενταρα!!