υγ..ε ρε μαύρε ΠΑΟΚτση που έμαθες πολλά φορές να είσαι και η 2η καλύτερη άμυνα στην ευρώπη,και να σε φταίει ο σάντος και απο πάνω...

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

geo_athens4obanebaneΡε συ geo εκτιθεσε δεν το καταλαβαινεις?
Ασε που δε κανει ο γκομεζ για το ελληνικο πρωταθλημα ποτε τον ειδες τελευταια και εχεις τοσο αρνητικη αποψη?
οχι μονο κανει αλλα ειναι και πολυτελεια λεω εγω και μη κανεις συγκρισεις η θεση του φορ ειναι η θεση που χρειαζεται τα λιγοτερα τρεξιματα μεσα στο γηπεδο το θεμα ειναι να τελειωνει τις φασεις και να ειναι μεσα σε αυτες και ο γκομεζ το εχει αυτο το ενστικτο και για να το πω καλυτερα με αυτο γεννηθηκε το δειχνουν και τα γκολ του ωπου και αν αγωνηστικε μη λεμε οτι θελουμε.
Τα γκολ του φανταζομαι εννοεις μεχρι το 2000 γιατι απο κει κ μετα ξεφουσκωσε, αν εξαιρεσεις μια δυο χρονιες πριν καμια πενταετια..
Η αληθεια ειναι οτι εχω να τον δω καιρο, αλλα δεν φταιω εγω, τις λιγες φορες που πετυχαινω την μπενφικα τα τελευταια 2 χρονια τον εχουν η παγκο η κερκιδα οι βλακες..Δεν εκτιμανε τετοια ταλενταρα!!![]()
.αλλά έλεος ρε συ......το ξευτίλισες εντελώς το θέμα....

sidpanosobanebaneΤι εχει κανει ο λοπεζ και που επαιξε? στη μοσχα του προτασοφ επαιξε και οχι μονο αυτο θελουν να τον ξεφορτωθουν ποιος λοπεζ τωρα ενα παιχτακι της σειρας ειναι.
Και για να μην παρεξηγηθω ο γκομεζ για 6 μηνακια θα ερθει αν ερθει στην ομαδα το καλοκαιρι που θα ανοιξει η αγορα παμε γιαλλα κινηση αμφιδρομου συμφεροντος θα ειναι του γκομεζ αυτος θελει να παει στο μουντιαλ και εμεις τη βοηθεια του στα play-off
![]()
![]()
![]()
ο μάξι έπαιξε και μπάρτσα...με ροναλντίνιο στα καλά του...

novito...
ελα ρε σιντ τωρα... οποιοδηποτε φαν της μπαρτσα να ρωτησεις για τον Λόπεζ θα σε πει τα χειρότερα... αν τον θυμάται... Έπαιζε περισσότερο γιατί θέλαν να τον πιστέψουν, παρά για το ότι άξιζε. Γι αυτο και τον στειλαν βασικο, μηπως και δειξει τιποτα, αλλα η Μαγιορκα ακομα καταριεται την ωρα που τον πηρε...