Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.diniko80δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης εν ενεργεια νουνο γκομεζ......μη λεμε χαζα....καλυτερα κανενας παρα ακριβος πρωην ποδοσφαιριστης...αφου δε πηραμε εντινιο δεν υπαρχει πορτογαλος στραικερ αλλος.....παμε για αλλα ή για τπτ....καθυστερουμε παντως πολυ και δεν μου αρεσει......ευχομαι ο σχεδιασμος να μην τελειωσε προωρα ή να μην αλλαξε απο ελλειψη πορων.......η διαφορα μας με το βαζελο ειναι ο σισσε στο σκ0ραρισμα....στραικερ με καθε τροπο λοιπον
δειτε και τη λαρσα
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/63970-%CE%B2%CF%85%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%AF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%AC%CE%BE%CE%B9-%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B5%CF%82

και δεν τα καταφερανPRAKTORINOSshark4Επειδη πολλοι γραφουν για προδοσιες και καθε τοσο τις επικαλουνται, να υπενθυμισω οτι στην ιστορια του ΠΑΟΚ το φαινομενο της "προδοσιας" ( οπως το λετε) ηταν παρα πολυ συχνο. Και μαλιστα και σε παλαιοτερες εποχες ( πιο ρομαντικες).
Που να δειτε κατι συνενετευξεις την δεκαετια του 60 και του 70 απο κατι" παοκαρχες " και κατι " λαβαρα" .
Ευχομαι καποια μερα ο Πρακτορας που εχει τεραστιο αρχειο να αποφασισει να τις βγαλει.
Το καλυτερο παιχνιδι για το retro game.
Και για να τελειωνουμε στο μονο που με ζημιωσε ο Σαλπιγγιδης ηταν η απουσια του στο αγωνιστικο καμματι της ομαδας μου.
Τα προστιμα στην εδρα , οι ευρωπαικοι αποκλεισμοι ( λογω επεισοδιων) και οι αποκλεισμοι της εδρας δεν τα προξενησε ο κοντος.
Οποτε ας χαλαρωσουμε λιγακι .
[/url]
e8nosχτυπηστε τον ντιε του ηρακλακου!πολυ καλος παιχτης με πνευμονη...μιας και δν εχουμε και 3ο αμυντικο μεσο τωρα!
Nigrita4Δεν ξέρω αν συμφωνούν τα αδέρφια, αλλά ο Γερμανός του Ηρακλή είναι πολύ καλό παιχτάκι και σε θέση που πιστεύω θα χρειαστούμε...
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/64008-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B9%CE%BD