Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

) και τους δύο...

Hideguti
ΠΑΟΚτσακι ο Νούνιο. Απο μικρο παιδι. Και φοραει και την καλη τη φανελα. Με το σωστο σορτσακι και την σωστη καλτσα. Με το καλο να ορισει, μπας και βαλουμε τουλαχιστον και καμια εμφανιση της προκοπης, γιατι πονεσαν τα ματια μας.

shark4Επειδη πολλοι γραφουν για προδοσιες και καθε τοσο τις επικαλουνται, να υπενθυμισω οτι στην ιστορια του ΠΑΟΚ το φαινομενο της "προδοσιας" ( οπως το λετε) ηταν παρα πολυ συχνο. Και μαλιστα και σε παλαιοτερες εποχες ( πιο ρομαντικες).
Που να δειτε κατι συνενετευξεις την δεκαετια του 60 και του 70 απο κατι" παοκαρχες " και κατι " λαβαρα" .
Ευχομαι καποια μερα ο Πρακτορας που εχει τεραστιο αρχειο να αποφασισει να τις βγαλει.
Το καλυτερο παιχνιδι για το retro game.
Και για να τελειωνουμε στο μονο που με ζημιωσε ο Σαλπιγγιδης ηταν η απουσια του στο αγωνιστικο καμματι της ομαδας μου.
Τα προστιμα στην εδρα , οι ευρωπαικοι αποκλεισμοι ( λογω επεισοδιων) και οι αποκλεισμοι της εδρας δεν τα προξενησε ο κοντος.
Οποτε ας χαλαρωσουμε λιγακι .
[/url]Dj_timoΝαγκμπε εχω πειστει φιλε οτι δουλευεις για να προμοταρεις το sportonio...
Στα αλλα... τριπλη ανακοινωση και να γινει της πουτ@νας! Νουνο Γκομεζ, Σαλπιγγιδης και Ταχτσιδης! Ελα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τρελανε μας!!!