@Unpsofable78
Πρώτα πρώτα ελπίζω να μη με θεωρείς ανάμεσα σε όσους θέλουν να αποχωρήσει ο Σαββίδης.
ΠΟΤΕ δεν είπα κάτι τέτοιο.
Εάν με συμπεριλαμβάνεις σε όσους, κατά τη γνώμη σου, κάνουν κακό στην ομάδα, είτε δε με παρακολουθείς (και πολύ καλά κάνεις) είτε με αδικείς.
Μόνο η αλήθεια κάνει καλό στην ομάδα.
Και αν κάποιος λέει την αλήθεια, πέραν των προφανών περιπτώσεων, εξαρτάται από την καλή προαίρεση που τον χαρακτηρίζει ή όχι.
Να σου πω και εγώ τον συλλογισμό μου:
1) να μην τον έδιωχνε
2) αφού τον έδιωξε, να τον έδιωχνε νωρίτερα
3) να μην έφερνε αυτόν που έφερε
4) να τον διώξει όσο πιο γρήγορα γίνεται
5) να φέρει κανονικό προπονητή για τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικότερα: δε θα αναφερθώ για χιλιοστή φορά στο ότι δεν πληρείται η παραμικρή προϋπόθεση για να προπονήσει τον ΠΑΟΚ ο Λίσι.
Δε λέω να επιστρέψουμε στο σημείο μηδέν, να ξαναρθεί ο Λουτσέσκου.
Τον έβαλα άβαταρ, γιατί με πιάνει αμόκ με τους αχάριστους που τον βάζουν στο στόμα τους, ούτως ώστε να μη χρειάζεται να τους απαντάω.
Προτιμώ να τον βλέπουν και να τους κάθεται βαρύς, όπως τους έκατσαν βαριά τα τρία πρωταθλήματα που τους έφερε, για να το παίζουνε μάγκες.
Δεν καταλαβαίνω τα περί στήριξης στο αστήρικτο.
Κάθε μέρα η ομάδα πισωγυρίζει.
Δεν καταλαβαίνω το θέσφατο ότι δεν αλλάζεις προπονητή μεσούσης της χρονιάς.
Επιγραμματικά, εάν δεν είχε φύγει ο Στέφενς δε θα είχες πάει τελικό κυπέλλου ΠΟΤΕ.
Εάν δεν είχε φύγει ο Τούντορ, δε θα είχες βγει στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ ΠΟΤΕ.
Εάν δεν είχε φύγει ο Φερέιρα, δε θα είχες πάρει ΠΟΤΕ το κύπελλο.
Το μόνο που δεν κάνει καλό στον ΠΑΟΚ (και στον Ιβάν) είναι να συνεχίσει να απαξιώνεται το ρόστερ της ομάδας και όλα της τα στελέχη.
Εάν το αγωνιστικό τμήμα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ούτε το ένα δέκατο της υπάρχουσας πίεσης δε θα υπάρχει.
Θα μείνουν μόνοι τους όσοι εξυπηρετούν τα αλλότρια συμφέροντα ενός επιχειρηματία και ενδεχομένως της τσέπης τους.
Οι παραπάνω δεκάρα δε δίνουν για την πρόοδο της ομάδας.
Δεν ετεροπροσδιορίζομαι από τρυπηματίες, τρολάκια, στημένους, ΠΑΟΚάρχες, θεματοφύλακες, αρδ, ψεκασμένους.
Λέω τη γνώμη μου με γνώμονα έναν ΠΑΟΚ όπως τον έμαθα και τον ξέρω και όπως τον έκανε πράξη ο Σαββίδης με θυσίες και μάχες.
Θυσίες και μάχες δικές του, αλλά και του κόσμου του ΠΑΟΚ.
Και τέλος, η δική μου προτεραιότητα είναι ένας ΠΑΟΚ, έτσι ακριβώς όπως τον ονειρεύομαι.
Δηλαδή ανεξάρτητος (Τούμπα), πρωταθλητής (ομαδάρα) και πεντακάθαρος (είναι).
Εύσημα ναι, άκριτη αποδοχή του οτιδήποτε όχι.
Κριτική ναι, απαξίωση και μηδενισμός αποκλείεται.
Στο γιατί έχει ως προτεραιότητά του το γήπεδο, ισχύει ό,τι έγραψες στο εκατό τοις εκατό, προφανώς.
Να μη μου ξαναπείς σε παρακαλώ ότι κάνω κακό στην ομάδα.
Να είσαι καλά, με σεβασμό όπως πάντα.
Καλό ξημέρωμα και σε σένα.