@nikosoitalos καλημέρα!
Αν εσύ νιώθεις προδομένος από τον Ιβάν, νιώθω κι εγώ, μάλιστα σε πιο προσωπικό επίπεδο (αν και έμμεσα), καθώς στο ίδιο Andrelecht - ΠΑΟΚ εγώ δεν βρήκα εισιτήριο, επειδή η ΠΑΕ δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει ξεκάθαρα πώς αγοράζεις εισιτήριο, ενώ αρχικά με είπαν ότι έγινε κράτηση στο όνομά μου και θα πληρωνόταν διά ζώσης και μετά έλεγε για links. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με στέρησε το δικαίωμα να πάω να τη δω.
Προφανώς το πρωτάθλημα του '24 "αγόρασε χρόνο" για τον Ιβάν. Και τα λάθη του, δεν είμαι τυφλός, τα βλέπω.
Απλώς είμαι (ακόμα) φύσει αισιόδοξος άνθρωπος και πάντα ελπίζω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και θα γίνουν καλύτερα. Για εμένα, δεν έχουμε φτάσει στο μη περαιτέρω με τον Ιβάν, ούτε με τις φετινές μεταγραφές (αν και για το τελευταίο, οι ελπίδες μου είναι ισχνές).
Είμαι οπαδός και πελάτης του ΠΑΟΚ. "Δουλειά" μου είναι να πληρώνω εισιτήριο για να βλέπω την ομάδα και να τη στηρίζω με τη φωνή μου. Είτε όταν νικάει, είτε όταν χάνει. Η κριτική και το ανάθεμα, έξω από το γήπεδο. Γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν φταίνε σε τίποτα για τις βλακείες του Ιβάν, της Maria, του Alessio, του Αντρέ, του Φούφουτου.
Μυστακιδικός δεν είμαι καθόλου, αλλά διαρκείας μπάσκετ πήρα μετά από 2-3 ώρες που άνοιξαν οι ανανεώσεις.