Αεκ Ολυμπιακός το επόμενο εντός.
Μετά τα δεκάδες καπνογόνα χθες, θα ήταν σκάνδαλο να μην τιμωρηθούν οι χάρτινοι.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.

john4serres · 19/01/2026, 15:01Αεκ Ολυμπιακός το επόμενο εντός.
Μετά τα δεκάδες καπνογόνα χθες, θα ήταν σκάνδαλο να μην τιμωρηθούν οι χάρτινοι.
lamosas · 19/01/2026, 18:58Έχει δύσκολο πρόγραμμα η Λιβαδιά, παίζει πάρα πολυ ωραίο ποδόσφαιρο, όντως μοίαζει με αυτό που παίζουμε εμείς, νομίζω μας συμφέρει να μπει η βαζέλα στα πλευ οφ, γιατί όπως και να το κάνουμε τον γαύρο ενδέχεται να τον ζορίσει περισσότερο, σε όποια κατάσταση κι αν είναι. Για αυτό είναι για εμένα κρίσιμο να περάσουμε στο τελικό κυπέλου ώστε να μπεί τεράστια πίεση στην βαζέλα να μπει πλευ οφ.
marsantos · 19/01/2026, 18:51Πως γίνεται ο Λεβαδειακός να είναι 7 πόντους κάτω από την αεκ.
Κάτι κλέβουν στη βαθμολογία, δε γίνεται αλλιώς.

icue · 19/01/2026, 19:06lamosas · 19/01/2026, 18:58Έχει δύσκολο πρόγραμμα η Λιβαδιά, παίζει πάρα πολυ ωραίο ποδόσφαιρο, όντως μοίαζει με αυτό που παίζουμε εμείς, νομίζω μας συμφέρει να μπει η βαζέλα στα πλευ οφ, γιατί όπως και να το κάνουμε τον γαύρο ενδέχεται να τον ζορίσει περισσότερο, σε όποια κατάσταση κι αν είναι. Για αυτό είναι για εμένα κρίσιμο να περάσουμε στο τελικό κυπέλου ώστε να μπεί τεράστια πίεση στην βαζέλα να μπει πλευ οφ.
Στα πλειοφ θα τους πάρουμε παραμαζωμα όλους. Μακάρι να μείνει εκτός Ευρώπης ο βαζελος να ρημαξει μια ώρα αρχυτερα.