lamosas · 19/01/2026, 18:58Έχει δύσκολο πρόγραμμα η Λιβαδιά, παίζει πάρα πολυ ωραίο ποδόσφαιρο, όντως μοίαζει με αυτό που παίζουμε εμείς, νομίζω μας συμφέρει να μπει η βαζέλα στα πλευ οφ, γιατί όπως και να το κάνουμε τον γαύρο ενδέχεται να τον ζορίσει περισσότερο, σε όποια κατάσταση κι αν είναι. Για αυτό είναι για εμένα κρίσιμο να περάσουμε στο τελικό κυπέλου ώστε να μπεί τεράστια πίεση στην βαζέλα να μπει πλευ οφ.
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η κουβέντα για το ποιος μας συμφέρει να μπει τετράδα.
Η απάντηση δεν δίνεται με ένα απλό ο ένας ή ο άλλος.
Κατά τη γνώμη μου παίζει ρόλο το τι θα τερματίσουμε στην κανονική διάρκεια. Αν για παράδειγμα πάμε σούπερ και είμαστε στο +3 από οσφπ και αεκ, μας συμφέρει να μπει η Λιβαδειά για να μειωθούν τα ντέρμπι. Μη νομίζετε πως ο Λεβαδειακός στα πλέι οφ θα είναι αυτο που ειναι τώρα. Βρισκομενος στο μείον 10, με εξασφαλισμενη Ευρώπη, με κανένα κίνητρο και με τους μισούς παίκτες να κοιτάζουν που θα συνεχίσουν μετά το καλοκαίρι θα είναι εύκολοι 6 βαθμοί και για τους 3. Ειδικά αν έχουν περάσει στον τελικό, μια πρωτογνωρη εμπειρία για αυτήν την ομάδα και επειδή ο φετινός τελικός είναι μέσα στα πλέι οφ, θα φυλανε τα πόδια τους μέχρι αηδίας και μετά απλά θα περιμένουν να τελειώσει η χρονιά.
Αντίθετα, αν είμαστε κάτω στη βαθμολογία μας συμφέρει να μπει ο βάζελος για να αυξηθούν τα ντέρμπι άρα κοι οι ποντοι που μπορούν να χαθούν από τους από πάνω.
Υγ. Σκεφτείτε τελευταία αγωνιστική να παιρνουμε με νίκη το πρωτάθλημα. Είναι δυνατόν να προτιμά κάποιος Λεωφόρο από Λεβαδειά που θα είναι ασπρόμαυρη από τη Θήβα μέχρι το Καρπενήσι;