The_Analyst_4 · 19/01/2026, 05:10Θέλω έναν από αυτούς που έχουν ψηθεί με την κουλα να με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω πολύ σοβαρά. Όχι καμία ακραία ανάλυση. Την φιλοσοφία του προπονητή της, τι κάνει μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί, τι κάνει για να αμυνθεί. Για τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει. Για τον γαύρο επίσης. Ο Νικολιτς είναι ένα εξάμηνο Ελλάδα και δεν δείχνει καμία συνέπεια στο τι παίζει.
Καλημέρα σύντροφε
Εμένα μου θυμίζει πολύ τον ΠΑΟΚ του Ραζβαν σε μια λιγοτερο φαντεζί και συμπαγής έκδοση. Βέβαια εμείς ήμαστε 100% ομάδα του προπονητή μιας και είναι εδώ 5-6 χρόνια και συνεχίζει.
Ο Νίκολιτς έχει κοινό στοιχείο το build up αλλά θέλει να παίζει ρόμβο και να ανεβαίνουν πολύ τα μπακ και επιλέγουν κοντινές πάσες και σουτ στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου, βλέπε κουτεσα κοιτα ελιασον. Ο Πινεδας είναι ένας τέλειος ποδοσφαιριστής αλάνας που τα κάνει όλα.
Μέχρι εκεί καταλαβαίνω τακτικά το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν σίγουρα άλλοι φίλοι εδώ στο φόρουμ που ευκολότερα μπορούν να αναλύσουν λεπτομέρειες.
Από κει και μετά, θεωρώ έχει καποιες καλές μονάδες που μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες και να κερδίσουν ματς χωρίς να έχουν σούπερ απόδοση. Γενικά φέτος η ΑΕΚ χτίζεται και αν όντως παραμείνει ο Νίκολιτς του χρόνου θα είναι σίγουρα ακομα πιο ανταγωνιστική. Φέτος κερδίζει από ατομικές πρωτοβουλίες που τις βγαίνουν αλλά φροντίζει να έχει και μια ορθή αμυντική συμπεριφορά αλλά και επιθετική (τουλάχιστον απέναντι σε ομάδες θέσεων 4-16)
Ας δούμε και πώς θα παίξει με τον γαύρο που ενώ θέλω να πιστεύω ότι θα χάσει είναι εφικτό να τον κοντράρει και να κλέψει το ματς, μιας και θα του αφήσει τη μπάλα και θα παίξει στην κόντρα.