pk77 · 20/04/2026, 07:47Αυτό που γράφεις θυμίζει τους πολιτικούς.
Τυχαιο θα ναι.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 6 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 14 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 14 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08pk77 · 20/04/2026, 07:47Αυτό που γράφεις θυμίζει τους πολιτικούς.

pisakaipoupoula · 20/04/2026, 00:07Μπορούν να εξαφανιστούν όλοι άνω των 30 πλην του Τάισον -για δεύτερος- κ αυτός λόγω κατασκευής ?
Τόσα πολλά ζητάω ?
Είναι αυτή εικόνα ομάδας που διεκδικεί το οτιδήποτε? Μια τελική είχαμε στην εστία η καμία ?Κέρδισαν μισή διεκδίκηση?
Υπάρχει κάποιος στο αγωνιστικό που δεν ξέρει ότι η νορμάλ σεζόν έχει 50 παιχνίδια ? Πώς θα βγει αυτό με τη μισή 11άδα 30χρονους?
Με ανύπαρκτο βαζελο και κακό γάβρο πόσο δύσκολο είναι ρε πστη μου ? Πόσο ???

giapas · 20/04/2026, 01:05Να είμαστε ειλικρινής , εγώ ΠΑΟΚ τόσο ανήμπορο δεν έχω ξαναδεί.
Στο τελικό που ήταν με 10 παίκτες και μας κέρδισαν , χάσαμε τα μαλλιά μας. Με Αγκούστο κλπ ευκαιρίες. Πολύ μεγάλη συγκυρία.
Θυμάμαι και ένα 2-0 μέσα εκεί και ένα 4-0. Επί Αλμέυδα που μας έκαναν πλάκα. Αλλά ο Αλμευδα εκείνη την εποχή έπαιζε μπαλαρα.
Τέτοιο καταθλιπτικο ΠΑΟΚ , για λύπηση δε θυμάμαι να έχω ξαναδει.
Και μιλάμε για ομάδα δεκάδων εκατομμυρίων όχι με Μπαλάφες.
Δε μπορεί ρε τζενεραλ. Δηλαδή δε γίνεται. Δεν εμφανιστήκαμε ούτε με Θέλτα , ούτε με βάζελο , ούτε στη κούλα.
Κι αν εμφανιστούμε στο Κύπελλο, γράψε μου.
Δε γίνεται να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα κατάρρευσης.
George Best4 · 20/04/2026, 09:29giapas · 20/04/2026, 01:05Να είμαστε ειλικρινής , εγώ ΠΑΟΚ τόσο ανήμπορο δεν έχω ξαναδεί.
Στο τελικό που ήταν με 10 παίκτες και μας κέρδισαν , χάσαμε τα μαλλιά μας. Με Αγκούστο κλπ ευκαιρίες. Πολύ μεγάλη συγκυρία.
Θυμάμαι και ένα 2-0 μέσα εκεί και ένα 4-0. Επί Αλμέυδα που μας έκαναν πλάκα. Αλλά ο Αλμευδα εκείνη την εποχή έπαιζε μπαλαρα.
Τέτοιο καταθλιπτικο ΠΑΟΚ , για λύπηση δε θυμάμαι να έχω ξαναδει.
Και μιλάμε για ομάδα δεκάδων εκατομμυρίων όχι με Μπαλάφες.
Δε μπορεί ρε τζενεραλ. Δηλαδή δε γίνεται. Δεν εμφανιστήκαμε ούτε με Θέλτα , ούτε με βάζελο , ούτε στη κούλα.
Κι αν εμφανιστούμε στο Κύπελλο, γράψε μου.
Δε γίνεται να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα κατάρρευσης.
Δεν έχουμε εμφανιστεί σε κανένα ματς εδώ και 2 μήνες.
Με ΑΕΛ, με Βόλο είδες ΠΑΟΚ? Ακόμα και στα ματς που κερδίσαμε μπάλα δεν παίξαμε.
Μήπως επειδή δεν μπορούμε?
Και άσχετα αν κερδίζουμε αν χάνουμε, αν φέρνουμε Χ η εικόνα το τελευταίο 3μηνο είναι αυτή.
Όχι δεν κατέρρευσε η ομάδα, όχι δεν λυγισε από την πίεση.
Λείπουν βασικοί παίχτες τόσο καιρό που είναι οι πιο ποιοτικοί μας και ανεβάζουν την απόδοση της ομάδας.Αν δεν παίζουν αυτοί βασικοί ο ΠΑΟΚ δεν κοντραρει σε ποιότητα ούτε την Κούλα ούτε τον γαύρο.
Ο ΠΑΟΚ χθες έπαιξε για 60 λεπτά σχεδόν όπως πέρυσι και προπερσι (στα ματς που έλειπε ο Μεϊτε) η εικόνα πάλι το ίδιο προβληματική δεν ήταν?
Δηλαδή αν πέρυσι κραζαμε τον Λόβρεν για τα χρόνια του και την έλλειψη ταχυτητας, γιατί φέτος να έχω την απαίτηση να κόψει τον Κοιτά και τον Ζινι?
Δε καταλαβαίνω γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα, ή γιατί περιμένουμε να φάμε 3 γκολ για να καταλάβουμε τα αυτονόητα.
Ήρθαν 3 παίχτες και έγιναν βασικοί με το καλημέρα τον Ιανουάριο λόγω αναγκης.Σε καμία ομάδα που διεκδικεί δεν γίνεται αυτό και φυσικά δεν έχει κατακτήσει και τίποτα όταν εμφανιστεί τέτοια συνθήκη.
Όλος ο κορμός έχει καταστραφεί μέσα στη σεζόν, όλη η χημεία έχει πάει περίπατο και μπήκαν και παίχτες που ούτε ταιριάζουν σε αυτό που έπαιζε η ομάδα (Γερεμεγιεφ) ούτε μπορούν με το καλημέρα να υποστηρίξουν αυτό που παίζαμε.
Το να θεωρεί κάποιος ότι αν παίζει ο Χατσιδης ή ο Μύθου ή ο Τσοπουρογλου ή ο Μπιάνκο ή ο Θυμιανης η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμενη είναι επιεικως ηλίθια σκέψη που φτάνει σε αυτήν ο πλήρως απογοητευμένος.
Ο Ζιφκοβιτς και ο Μειτε όταν παίζουν και τρομερή ποιότητα δίνουν και κρατάνε μπάλα και μαζεύουν παίχτες και έχουν οι άλλοι χώρους. Γιατί ο Τάισον και ο Ντελιας θέλουν χώρους.
Ο Γερεμεγιεφ και ο Μύθου δεν κάνουν αυτό που κάνει ο Γιακουμάκης και με λιγότερη επιτυχία λόγω σωματοδομης ο Μπράντον ας πούμε.
Όλο το παιχνίδι της ομάδας έχει αλλάξει.
Και αναρωτιέμαι πραγματικά με όσους σχολιάζουν τόσο καιρό εδώ μέσα και λένε ποια αεκ και ποιος γαύρος.
Ποιος ΠΑΟΚ αναρωτήθηκε κανείς εδώ? Γιατί εδώ και 2-3 μήνες είμαστε χειρότεροι από αυτούς, δε μπορούμε να κάνουμε τελική και σε όλα τα ντέρμπι κατεβήκαμε να μη χάσουμε.
Καλά τα μεγάλα λογια η ελπίδα κτλ αλλά να βλέπουμε και λίγο την πραγματικότητα...
xrisitsapa · 20/04/2026, 09:34@George Best4
Συμφωνω απολυτα.
Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ χασαμε ολο το βασικο κορμο.