Μεγάλε Λουτσι βγήκαν πάλι όλοι Σαββιδης FC που τρέμουν να κάνουν κριτική εκεί που πρέπει να σου ρίξουν την ευθύνη…
Υ.Γ ότι μεταγραφή χρειάζεται χρήματα δεν είναι στα θέλω του Λουτσεσκου….οτι είναι με των τζάμπα μας κάνει!!!!

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

MikeStr4 · 19/04/2026, 22:47Μεγάλε Λουτσι βγήκαν πάλι όλοι Σαββιδης FC που τρέμουν να κάνουν κριτική εκεί που πρέπει να σου ρίξουν την ευθύνη…
Υ.Γ ότι μεταγραφή χρειάζεται χρήματα δεν είναι στα θέλω του Λουτσεσκου….οτι είναι με των τζάμπα μας κάνει!!!!
giapas · 20/04/2026, 00:01Κανείς δε μπορεί να πει ότι φέτος δεν έπεσαν λεφτά - θα ήταν ψέμα και μάλιστα μεγάλο. Δε πληρώνονται με στραγάλια όλοι αυτοί που παίζουν.
Ταυτόχρονα κανείς δε μπορεί ότι έγιναν καλές επιλογές. Πχ τα λεφτά του Ζαφείρη δεν επενδύθηκαν σωστά - θα ήμασταν καλύτεροι με πιο στοχευμένες μεταγραφές σε θέσεις που πονούσαμε.
Το πρώτο πιστώνεται 100% στη διοίκηση.
Το δεύτερο χρεώνεται σε ένα μέρος και στη διοίκηση αλλά δε ξέρω σε τι βαθμό. Δε ξέρω ποιος πραγματικά πήρε την απόφαση το μεγαλύτερο μέρος του φετινού μπάτζετ να πάει σε έναν παίκτη που ήρθε το Δεκέμβρη.
giapas · 20/04/2026, 00:52@Special 4 100% το δεύτερο. Δε τίθεται θέμα.
Σίγα μην έδινε όλο το μπατζετ σε έναν παίκτη , όσο νέος και καλός και αν είναι.
Και μιλάμε μπάτζετ μεταγραφών ( όχι μισθών) που δεν έχει δοθεί ποτέ στην ομάδα αν δε μου ξεφεύγει κάτι .
Για αυτό και λέω ότι η διοίκηση κυρίως χρεώνεται το κακό μοίρασμα του μπατζετ , απλά αφήνω ένα παράθυρο γιατί με τόσους γύρω γύρω από την ομάδα ειλικρινά δε ξέρω ποιος επηρέασε ποιον και καταλήξαμε εκεί. Σαφώς και το επικοινωνιακό έπαιξε μεγάλο ρόλο , θα ήμασταν αφελείς να πιστεύουμε ότι δεν έπαιξε. Και δε ξέρω και τη στάση του προπονητή - γύρισε δηλαδή να πει στον Ιβαν "ξέρεις καλός ο Χρήσταρας αλλά αν πάνε εκεί όλα τα μπικικίνια και μείνουμε ξεβράκωτοι στις άλλες θέσεις θα τον πιούμε big time" .... Η απλά είπε , οκ μιστερ φερτον εδώ και θα πάρουμε πρωτάθλημα μην ανησυχείς εμπιστεύομαι την εμπειρία του Λόβρεν και του Ταισον.
Δε ξέρω
gika · 19/04/2026, 22:24Επίσης όσοι θέλουν αλλαγή προπονητή, χωρίς ΤΔ να επιλέξει αυτόν και τους παίκτες που θα έρθουν, χωρίς ένα πλάνο γύρω του και χωρίς διαδικασίες να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί να είναι έτοιμοι να κάψουν 1-2-3 χρόνια μέχρι να αλλάξει ρότα όλος ο οργανισμός.
Ο Ραζβαν έχει ταβάνι, αλλά ο ΠΑΟΚ χωρίς Ραζβαν δεν έχει πάτωμα.
Κυρίως γιατί κάποιοι άφησαν τα πάντα πάνω του.