Το "θα περιμένουμε να παίξει μουντιάλ για να τον πουλήσουμε 2-3 εκ παραπάνω" νομίζω δεν στέκει . Χτύπα ξύλο, έναν σοβαρό τραυματισμό να βγάλει μια κακή χρονιά να κάνει τα 15 θα πέσουν στα μισά για πλάκα . Δεν ρισκάρεις δηλαδή για να βγάλεις 2-3 εκ παραπάνω . Δείτε τι έπαθαν οι βάζελοι που πέρυσι τους έδιναν έναν σκασμό λεφτά για τον Ιωαννιδη και φέτος μετά απο μια χρονιά που αν βγάλεις τα πέναλτι συγκρίνετε με του Σαματά δεν τους δίνουν ούτε τα μισά και χτυπάνε το κεφάλι τους.
Νομίζω το πρόβλημα είναι στο timing . Αν αυτή η πρόταση είχε γίνει Ιούνιο , βαριά βαριά μέσα Ιουλίου που θα είχε χρόνο η Σλαβια να βρει αντικαταστάτη θα έλεγε με την μια το ναι. Τώρα είναι δύσκολο.
Πάντως αν ισχύουν τα νούμερα, παίχτη που σου φέρνει τα λεφτά που ζητάς και του δίνουν τριπλάσια σε συμβόλαιο, οι πιθανότητες να τον κρατήσεις είναι απειροελάχιστες . Τώρα αν γίνει η έκπληξη δεν ξέρω . Γιατί κι αυτό με τον Γενάρη είναι ανούσιο . Ποιος παίχτης θα βάλει τα πόδια του στην φωτιά 4 μήνες , ενώ ξέρει οτι μπορεί να ρισκάρει συμβόλαιο 1,5 εκ.
Επειδή τον παίχτη τον είδα και από κοντά με την εθνική , είναι ακριβός αυτό που χρειαζόμασταν τα τελευταία 4-5 χρόνια. Αν τελικά έρθει άξιζε την αναμονή .