Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.Odi · 20/08/2025, 12:18Azrael · 20/08/2025, 12:11Odi · 20/08/2025, 11:59Κανένα παίκτη θα φέρουμε;
Οχι φιλε δεν θα φερουμε.Μιλησαμε με την ΠΑΕ και τους παρακαλεσαμε να μην φερουν.
Εχουμε εθιστει τοσο πολυ στην καθημερινη συνεχομενη γκρινια σου και δεν ξερουμε πως θα ζησουμε χωρις αυτη.
Κ εγώ έχω εθιστεί στα ευχολόγια σας αρχηγέ μου, με την δύναμη του Θεού, θα κάνουμε μεταγραφές.
joshua · 20/08/2025, 12:21Ήδη ο Κολκας σήμερα γράφει για κίνηση σοβαρη με ουσία και οχι λύση εντυπωσιασμου στα χαφ μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης. Βρήκαμε το τριτοξαδερφο του Σβαμπ.

Azrael · 20/08/2025, 12:22Odi · 20/08/2025, 12:18Azrael · 20/08/2025, 12:11Οχι φιλε δεν θα φερουμε.Μιλησαμε με την ΠΑΕ και τους παρακαλεσαμε να μην φερουν.
Εχουμε εθιστει τοσο πολυ στην καθημερινη συνεχομενη γκρινια σου και δεν ξερουμε πως θα ζησουμε χωρις αυτη.
Κ εγώ έχω εθιστεί στα ευχολόγια σας αρχηγέ μου, με την δύναμη του Θεού, θα κάνουμε μεταγραφές.
Ολοι θα θελαμε να τελειωναν οι υποθεσεις πιο νωρις.Εχουμε δει ομως οτι τα τελευταια χρονια για πολλους λογους αυτο δεν γινεται.
Δεν νομιζω οτι ωφελει καπου να γραφονται καθημερινα τα ιδια και τα ιδια.Οχι μονο απο σενα,αλλα και απο αλλους.
Θα κανουμε λιγη ακομα υπομονη,θα περιμενουμε να δουμε σε 10 μερες πως θα ειναι το ροστερ, και αν δεν εχουν κλεισει τα κενα που πρεπει και οπως πρεπει,τοτε μαζι σου να κραξουμε παρεα.
joshua · 20/08/2025, 12:21Ήδη ο Κολκας σήμερα γράφει για κίνηση σοβαρη με ουσία και οχι λύση εντυπωσιασμου στα χαφ μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης. Βρήκαμε το τριτοξαδερφο του Σβαμπ.