tonipap801 · 20/08/2025, 10:47Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση. Γιατί τόσο επιθετικός ρε φίλε?
Προετοιμασία ειναι. Αν πουληθει ο τσαλοφ, θα κλεισω εγω.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 13′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 26′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 29′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 32′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 33′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 35′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.tonipap801 · 20/08/2025, 10:47Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση. Γιατί τόσο επιθετικός ρε φίλε?

tonipap801 · 20/08/2025, 10:47black death · 20/08/2025, 10:37tonipap801 · 20/08/2025, 10:34έκανα ένα μήνα συνειδητή αποχή από το φόρουμ καθώς η τοξικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.Και τωρα εσυ γυρισες να πολεμήσεις την τοξικοτητα;
Η ομάδα έχει κραχτές ελλείψεις και αδυναμίες ενώ όλοι οι ανταγωνιστές μας ενισχύονται και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας για τον τίτλο, ο ΟΣΦΠ, δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ και να έχει ανέβει επίπεδο.
Μας έχει αφήσει πίσω χιλιόμετρα και εμείς παίζουμε με τις μύξες μας
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση. Γιατί τόσο επιθετικός ρε φίλε?

paoki19 · 20/08/2025, 10:51tonipap801 · 20/08/2025, 10:47black death · 20/08/2025, 10:37Και τωρα εσυ γυρισες να πολεμήσεις την τοξικοτητα;
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση. Γιατί τόσο επιθετικός ρε φίλε?
Ε τι θες να σε κάνει.
Ο γαύρος δεν ας άφησε ,30 χρόνια που έκλεβε τα πάντα , πίσω χιλιόμετρα και σε άφησε σε μια χρονιά; Τι θες τώρα να μπαρουτιασεις το topic με τον κ@λογαυρο;
embuji · 20/08/2025, 10:36Στο today ανεβασαν παλι τον απροσαροστο της σλαβιας που καθεται και μαλωνει στο τουιτερ. Που τους βρισκουμε ρε μαλακες. Μια φυσιολογικη ομαδα δε μπορουμε να βρουμε να κανουμε ντιλια σαν ανθρωποι. Μια η καλιαρι, μια η χεταφε με τον μαξιμοβιτσ το καλοκαιρι, τωρα αυτος ο γκασμας. Το κοκκαλακι της (μαλακισμενης) νυχτεριδας εχουμε;
tonipap801 · 20/08/2025, 10:34έκανα ένα μήνα συνειδητή αποχή από το φόρουμ καθώς η τοξικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Η ομάδα έχει κραχτές ελλείψεις και αδυναμίες ενώ όλοι οι ανταγωνιστές μας ενισχύονται και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας για τον τίτλο, ο ΟΣΦΠ, δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ και να έχει ανέβει επίπεδο.
Μας έχει αφήσει πίσω χιλιόμετρα και εμείς παίζουμε με τις μύξες μας
Odi · 20/08/2025, 11:07Ε εντάξει αφού τα έχουν κάνει όλοι οι άλλοι σκατά, ας τα κάνουμε κ εμείς.
Psagmenos4 · 20/08/2025, 11:13Για να καταλάβουμε την μαυρίλα καποιων και την μιζέρια. Όταν ο Ολλανδός έλεγε τα ποσά που θα δαπανηθουν για μεταγραφες πέφτανε οι γνωστοί και τον έβγαλαν μέχρι και παπατζη αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ο μπατιρης Ιβάν δεν δίνει λεφτά. Τώρα που ο Όλλανδος δικαιώθηκε πανηγυρικά ότι για τέτοιες αγορές πηγαίναμε δηλαδή 4-5 μύρια για χαφ και σέντερ μπακ, και ήδη δώσαμε μεγάλο συμβόλαιο για φορ ,οι ίδιοι λογαριασμοί γράφουν γιατί να δώσουμε τόσα που θα τς βρούμε να πάρουμε 2-3 παίχτες με τς ίδια λεφτά. Ένας δεν ζήτησε συγνώμη.
Τα ίδια και με τον Priest που όσα ονόματα έδωσε όντως μετά βγήκανε είτε ότι ενδιαφερθηκαμε είτε ότι ήταν σε λίστα ωστόσο θυμάμαι και σ αυτόν να λένε που θα βρει τα λεφτά κτλπ μίζερα λες και έχουμε πρόεδρο τον Μπεο. Είναι οι ίδιοι που ενθουσιαζονται με ότι παίρνει ο Βαζελος πχ τον παιχταρα λένε σαντσεζ που ο Καντουρι μπροστά του ήταν αθλήτριας ή γιατί δεν πήραμε τον Τσιριβεγια όταν σε 1 μήνα το πολύ ο Μειτε θα τον καταπίνει για πλάκα.