ΚΩΣΤΑΣ2019 · 19/12/2025, 10:31Γερασίμου · 19/12/2025, 00:24Ας πάρει σέντερ μπακ πρώτης γραμμής, γιατί εκεί πονάμε πιο πολύ, ας φέρει και ένα στο αριστερό φτερό για να μπει στα παπούτσια του Τάισον προτού βγάλει κι αυτός μυικά προβλήματα και ας μείνουμε με τον Γερμέγιεφ στις προσθήκες στα φορ.
Μετα απ αυτά που γραφεις για ποιον λογο εγραψες το προηγούμενο σχόλιο περί συνέπειας???
Εχουν τελειώσει οι μεταγραφές για τα υπόλοιπα??
Φίλε Κώστα, την αγωνία μου εκφράζω και όπως όλοι μας έχουμε άγχος για το τί μέλλει γενέσθαι και κριτική κάνω. Ουδέποτε νομίζω έκανα κακόπιστη κριτική στον Πρόεδρο τον οποίο στήριξα και στηρίζω και μπορείς να δεις προηγούμενες αναρτήσεις μου εδώ ή σε άλλα φόρουμ του PAOKmania το τί έχω γράψει όταν κάποιοι και ευτυχώς όχι πολλοί, τον έθαβαν. Έχω περάσει προ πολλού τα 60, παρακολουθώ ΠΑΟΚ 50+ χρόνια και σαν φίλαθλος και μέτοχος σε καιρούς μάλιστα μεγάλων τρικυμιών πολλά έχω δει. Όλα αυτά νομίζω μου επιτρέπουν να έχω μια άποψη, τονίζω άποψη και όχι γνώμη γιατί η τελευταία απαιτεί κατοχυρωμένη γνώση των τεκταινομένων, για ότι συμβαίνει. Τα κενά της ομάδας είναι γνωστά και πρέπει να καλυφθούν. Για αυτά εκφράζω την αγωνία μου. Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να βγάζει λαγούς από το σκουφί του κάθε χρόνο και αυτό το τόνισαν καλόπιστα πάρα πολλοί φίλοι εδώ. Ο Πρόεδρος είπε πως δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ η δεύτερη θέση. Είμαστε όλοι σύμφωνοι σε αυτό. Μας βρήκαν ατυχίες με τους τραυματισμούς και μείναμε πίσω. Την Κυριακή έχουμε ματς που πρέπει να κερδηθεί για να μην μείνουμε ακόμα πιο πίσω. Για να καλυφθεί η διαφορά των τριών έστω βαθμών που πήρε ο γαύρος που έχει, το ξαναγράφω, πολλούς τρόπους να κερδίζει τα λεγόμενα μικρά, η ομάδα παίζοντας σε 3 διοργανώσεις τον επόμενο μήνα, δεν βγαίνει με αυτό το έμψυχο δυναμικό, ποσοτικά ή/ και ποιοτικά, πάρε ότι θέλεις. Στο topic των μεταγραφών το έγραψα δύο φορές, ότι θα κάνω και να κάνουμε υπομονή. Είπα ότι αν έλθει σέντερ μπακ και αριστερό winger πρώτης γραμμής και όχι Μπακαγιόκο, Κόλλεϊ και ανάλογα, συμβιβάζομαι με Γερεμέγιεφ.
Δεν θα ήθελα να επεκταθώ, προέχει η ηρεμία και η πρόοδος της ομάδας.
ΥΓ Την ομιλία του Προέδρου στο ΟΡΕΝ την είδα μετά τις 11μμ αλλά το ότι πολλοί δεν τον θέλουν, όλοι το γνωρίζουμε. Απλά μας το επιβεβαίωσε και ο ίδιος.