nunies4renegadeΕίπα να σταματήσω να γράφω και κάποιο διάστημα αλλά πραγματικά έχω φριξει με αυτά που γράφονται.
Γιατί ρε σεις τέτοιο μίσος για την ομάδα?
Μαλακά μου μίσος για την ομάδα δεν είχαμε ούτε όταν βολοδέρναμε στα μέση της βαθμολογίας σε εποχές που κάτι παικτακια της πλάκας μας έλεγαν " καλύτερα να κόψω το ποδόσφαιρο παρά να πάω στον ΠΑΟΚ".
Δηλαδή αν δεν γίνουμε γάβρος στην θέση του γαβρου παίρνοντας το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο θα ξεφτιλίζουμε τους πάντες και τα πάντα με τόση ευκολία?
Άχρηστοι λέει όσοι δεν επέλεξαν φέτος τον Μεϊτέ...λες και άλλοι τον φέραν πέρσι.
Ειρωνεύεται ο άλλος για τον δανεικό Νορβηγό και για το ότι ο Πέλκας δεν είναι εδω από χθες.
Πάνε παλικάρι μου ,δώσε 3-4-5 εκατομμύρια,πες αυτά από μένα για να έρθει εδώ ο Πέλκας χωρίς διαπραγματεύσεις και να πληρώσουμε και την ομάδα του που δεν τον θέλει.
Και με τα ρέστα φέρε και παικταρά στα χαφ.
Παικταρα ο Μεϊτέ αλλά μην μου πείτε ότι είστε σίγουροι ότι θα έσκιζε τις κάλτσες του για να τιμήσει τριετές συμβόλαιο
Τα 2+1 ούτε καν τα συζητούσε.
Το συνολικό ποσό της αποκτήσει του για τα τρία χρόνια ξεπερνούσε τα 8 γαμημενα εκατομμύρια...Ε δεν γίνεται να μπαίνει στην ίδια εξίσωση με το ρίσκο μπακαγιοκο που ο ΠΑΟΚ θα χάσει ένα εκατομμύριο
Και γω μπορεί να λέω στα @@ μου τα χρήματα, έπρεπε να τον φέρουν αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψεις αυτών που πληρώνουν.
Ποιοι στον @@ είστε εσείς που θα ξεφτιλίσετε έτσι την οικογένεια Σαββίδη μωρέ και θα μιλάτε για αυτούς σαν να είναι ο Μπατατούδης?
Μήπως ήταν καλύτερα όταν ο Γιωργάκης ( κατά πολλούς) έκανε διακοπές στο Αμέρικα και ψάχναμε παίκτες με ταβάνι το 50άρικο?
Ο ΠΑΟΚ διανύει τα καλύτερα χρόνια της ιστορίας του και κάποιοι συμπεριφερεστε λες και η ομάδα διαλύεται.
Λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και από αυτόν τον κανόνα δεν μπορούν να ξεφύγουν ούτε οι μεγαλύτεροι συλλογοι.
Θα το υπεγραφα με χέρια και με πόδια το ποστ.
Όχι όμως από κάποιον που χθές έγραψε ότι η ομάδα δεν δουλευτηκε φέτος από ένα καπρίτσιο. Αφήνοντας δηλαδή ξεκάθαρη αιχμή ότι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ φέτος ο προπονητής δεν δούλεψε την ομάδα γιατί από κάτι χαλαστηκε.
Αν και δεν θέλω να μπαίνω σε οποιασδήποτε μορφής διάλογο μαζί σου,αλλά λέγε λέγε οφείλω να απαντήσω σε οτιδήποτε πετάς στον ανεμιστήρα και σε οτιδήποτε νομίζεις ότι εσύ κατάλαβες.
Στην ζωή μας οι επιλογές μας είναι συνειδητές αλλά και ασυνείδητες.
Όταν εγώ ζητά πχ αύξηση και ο εργοδότης μου δεν μου την δίνει, είναι πιθανό ακόμα και αν δεν έχω πάρει ως συνειδητή απόφαση να έχω μειωμένη απόδοση να έχω. Γιατί? Μα γιατί η απόδοσή μας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες,ένας από αυτούς είναι το ποσό ικανοποιημένοι είμαστε στο περιβάλλον εργασίας μας.
.
Άρα στα του λουτσεσκου τώρα,το καπρίτσιο ήταν ότι χάλασε όλο το μυαλό του εξαιτίας της μη εκπλήρωσης μιας επιθυμίας του,από κει και πέρα το αποτέλεσμα (ακόμα και αν αυτός όχι μόνο δεν το επιδίωξε αλλά δεν το ήθελε κι όλας) ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη που έφερε το καπρίτσιο - μη εκπλήρωση της επιθυμίας του.
Επίσης εδώ να βάλω ένα αστεράκι και να πω, ότι το πρόβλημα ( τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ και που με έκανε να γράψω το αρχικό ποστ) δεν είναι αν πεις εσύ δεν θέλω τον Τάισον,θέλω καλύτερο ή αν πω εγώ δεν θέλω τον λουτσέσκου θέλω καλύτερο. Αυτό φαντάζομαι συμφωνούμε όλοι ότι είναι κάτι τελείως φυσιολογικό στα πλαίσια του οπαδισμου.
Αυτό όμως που δεν είναι ( για μένα ) φυσιολογικό είναι όλες αυτές οι αναρθρες κραυγές ότι όλοι είναι άχρηστοι,όλοι πρέπει να φύγουν , επιθέσεις ( έμμεσες και άμεσες) προς την οικογένεια...και γενικά ένα κλίμα γενικότερης απαξίωσης προς όλους και σε όλα..
Καταλαβαίνω την αντίθεση σου σε ότι αρχικά έγραψα, αφού η συμπεριφορά σου και τα γραπτά σου ( τελευταίο το ποστ σου που έκανε παράθεση ο Ρέιν) σε τοποθετούν μέσα στην μεγάλη λίστα των μελών που έχουν απαξιώσει και έχουν χαρακτηρίσει άχρηστους το σύνολο των ανθρώπων που τρέχουν τον ΠΑΟΚ.
Υγ * και μια διευκρίνιση γιατί θεωρώ ότι ήταν ένα καπρίτσιο και γιατί πιστεύω ότι αυτή είναι η κατάλληλη λέξη.
Είμαι σίγουρος πως αν είχε αποκτηθεί ο Μεϊτέ και την επόμενη πάθαινε ρήξη Αχιλλείου,ο λουτσέσκου θα έστηβε το κεφάλι του και στο τέλος θα εύρισκε λύση και η ομάδα θα παρουσιάζονταν αν όχι στο ίδιο επίπεδο με πέρσι,πολύ κοντά όμως.
Αυτό δεν συνέβη φέτος και αυτό είναι ολοφάνερο. Ξαναλέω,όχι ηθελημένα και συνειδητά