Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

JohnDagΝομίζω ότι λίγο μπερδεύεστε κάποιοι ως προς το ποιο είναι το Ευρωπαϊκό επίπεδο του ΠΑΟΚ και ως προς τι παίχτες μπορούμε να προσεγγίσουμε.
Χωρίς να κάνω πρόβλεψη για το αν θα πιάσει ή όχι ο παίκτης καθώς αυτό εξαρτάται από διάφορες μεταβλητές, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ξεκάθαρη υποτίμηση της ποδοσφαιρικής του αξίας μέσα στο παρών τοπικ.
Μιλάμε για παίκτη με 144 συμμετοχές και 12.076 αγωνιστικά λεπτά στην καλύτερη ομάδα της Πολωνιας στην οποία διετέλεσε και αρχηγός. Από την ίδια ομάδα που πήραμε τον Πριγιοβιτς αν αυτό λέει κάτι.
Έκανε μεταγραφή στην Λιγκ 1 όπου ήταν βασικότατος στην μια χρονιά που έκανε εκεί με 37 ματς και 3.295 αγωνιστικά λεπτά.
Σε σημείο η Κάλιαρι να δώσει 5Μ για να τον αγοράσει 2 χρόνια πριν.
Ναι δεν έπιασε στο Καμπιονάτο το οποίο είναι ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στον κόσμο.
Στο ίδιο πρωτάθλημα και στην ίδια ομάδα που δεν έπιασε πχ ο Ντεσποντοφ.
Δεν είναι απόλυτο κριτήριο λοιπόν αυτό.
Εγώ πρόβλεψη δεν θα κάνω αλλά η πορεία του δεν είναι πορεία παίκτη που λες «τι παλτό μας έφεραν».
Εχει στοιχεία, έχει αξία και είναι σε μια ηλικία που έχει περιθώρια να επανέλθει μέσω ΠΑΟΚ σε καλό επίπεδο.
Με δεδομένη την ύπαρξη Κεντζιορα στην ομάδα αυτό μπορεί να γίνει ακόμα πιο ομαλά και γρήγορα.
Ας μην τα βλέπουμε όλα αρνητικά και μαύρα, ας περιμένουμε να δούμε τι θα μας δείξει το χορτάρι.
MilesGiapas, προφανώς αν έχουν αποφασίσει Κόλεϊ γιοκ και Λόβρεν δύο μήνες εκτός, συν το γεγονός ότι οι στόχοι δεν γίνεται να περιορίζονται στον τίτλο του πρωταθλητή, αφού υπάρχει και δεύτερη θέση μαζί με Ευρώπη, τότε δεν υπάρχει θέμα ή ο ξένος ή ο Κωττάς, χωράνε και οι δύο.

kataramenos5nunies welcome to the dark side.
Μεταγραφαρα καναμε.

Patricio_4Διεθνής που πήρε μεταγραφή στο Καμπιονάτο ακούω.
Εντωμεταξύ, ο παίκτης έχει μόλις 2 επίσημες συμμετοχές με την Εθνική του σε προκριματικά Euro και Nations League.
Την μεταγραφή την πήρε όταν η Κάλιαρι ανέβηκε κατηγορία ούσα 5η στη Serie B, την επόμενη χρονιά γλίτωσε τον υποβιβασμό για έναν πόντο και φέτος πάλι παλεύει να σωθεί. Σε αυτή την ομάδα ο διεθνής μας δεν μπόρεσε να βρει χρόνο ποτέ.
Με την ίδια λογική, η περιγραφή διεθνής με μεταγραφή στη Πρέμιερ Λίγκ θα ταίριαζε απόλυτα στον Βέλλιο.
Μην κοροϊδευόμαστε.
Ο πήχης έχει πέσει πάρα πολύ. Πόσοι από εσάς που τον καλοβλέπετε τώρα θα τον θέλατε το καλοκαίρι ως αντικαταστάτη του Κουλιεράκη?
Το θετικό που είδα εγώ, πάντως, είναι ότι ήταν ο βασικός στόπερ της Κλερμόν πριν 2 χρόνια, όταν αυτή βγήκε 8η στη Λιγκ Αν πίσω, μόνο, από τα μεγαθήρια. Την επόμενη χρονιά, όταν ο Βιετέσκα είχε φύγει, η ομάδα κατέρρευσε και βγήκε τελευταία. Δε ξέρω κατά πόσο αυτή η κατάρρευση συνδέεται με την αποχώρηση του όμως.
Τα νούμερα του από εκείνη τη σεζόν, την θεωρητικά καλύτερη του, δε τα λες και πολύ ενθαρρυντικά, βέβαια.
Μακάρι να με διαψεύσει αλλά δεν βλέπω κάτι παραπάνω από έναν πολύ μέτριο ποδοσφαιριστή.
nunies4renegadeΕίπα να σταματήσω να γράφω και κάποιο διάστημα αλλά πραγματικά έχω φριξει με αυτά που γράφονται.
Γιατί ρε σεις τέτοιο μίσος για την ομάδα?
Μαλακά μου μίσος για την ομάδα δεν είχαμε ούτε όταν βολοδέρναμε στα μέση της βαθμολογίας σε εποχές που κάτι παικτακια της πλάκας μας έλεγαν " καλύτερα να κόψω το ποδόσφαιρο παρά να πάω στον ΠΑΟΚ".
Δηλαδή αν δεν γίνουμε γάβρος στην θέση του γαβρου παίρνοντας το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο θα ξεφτιλίζουμε τους πάντες και τα πάντα με τόση ευκολία?
Άχρηστοι λέει όσοι δεν επέλεξαν φέτος τον Μεϊτέ...λες και άλλοι τον φέραν πέρσι.
Ειρωνεύεται ο άλλος για τον δανεικό Νορβηγό και για το ότι ο Πέλκας δεν είναι εδω από χθες.
Πάνε παλικάρι μου ,δώσε 3-4-5 εκατομμύρια,πες αυτά από μένα για να έρθει εδώ ο Πέλκας χωρίς διαπραγματεύσεις και να πληρώσουμε και την ομάδα του που δεν τον θέλει.
Και με τα ρέστα φέρε και παικταρά στα χαφ.
Παικταρα ο Μεϊτέ αλλά μην μου πείτε ότι είστε σίγουροι ότι θα έσκιζε τις κάλτσες του για να τιμήσει τριετές συμβόλαιο
Τα 2+1 ούτε καν τα συζητούσε.
Το συνολικό ποσό της αποκτήσει του για τα τρία χρόνια ξεπερνούσε τα 8 γαμημενα εκατομμύρια...Ε δεν γίνεται να μπαίνει στην ίδια εξίσωση με το ρίσκο μπακαγιοκο που ο ΠΑΟΚ θα χάσει ένα εκατομμύριο
Και γω μπορεί να λέω στα @@ μου τα χρήματα, έπρεπε να τον φέρουν αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψεις αυτών που πληρώνουν.
Ποιοι στον @@ είστε εσείς που θα ξεφτιλίσετε έτσι την οικογένεια Σαββίδη μωρέ και θα μιλάτε για αυτούς σαν να είναι ο Μπατατούδης?
Μήπως ήταν καλύτερα όταν ο Γιωργάκης ( κατά πολλούς) έκανε διακοπές στο Αμέρικα και ψάχναμε παίκτες με ταβάνι το 50άρικο?
Ο ΠΑΟΚ διανύει τα καλύτερα χρόνια της ιστορίας του και κάποιοι συμπεριφερεστε λες και η ομάδα διαλύεται.
Λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και από αυτόν τον κανόνα δεν μπορούν να ξεφύγουν ούτε οι μεγαλύτεροι συλλογοι.
Θα το υπεγραφα με χέρια και με πόδια το ποστ.
Όχι όμως από κάποιον που χθές έγραψε ότι η ομάδα δεν δουλευτηκε φέτος από ένα καπρίτσιο. Αφήνοντας δηλαδή ξεκάθαρη αιχμή ότι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ φέτος ο προπονητής δεν δούλεψε την ομάδα γιατί από κάτι χαλαστηκε.