Σειρά να παίρνει ο Δημητράκης και μια αποδέσμευση . Αν γίνουν αυτά μέχρι 24, στις 30 θα έρθει χαφ και αρ.μπακ .
Καθαρή διαίσθηση

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08ΣουριναμέζοςjibbieΔε τρελάθηκα με τον Πολωνό. Ίσα ίσα απορώ με την κίνηση. Πάλι καλά δανεικός χωρίς υποχρεωτική οψιον.
Για δώσε λίγο περισσότερο ψωμί
GospiΘετικο οτι γινονται κινησεις, αποκαρδιωτικο το γεγονος πως ψωνιζουμε απο χαμηλοτερο πανέρι απ οτι ο ανταγωνισμός. Και φυσικα ακομη πιο ανησυχητικό πως τα βαριδια ειναι ακομη εδω.
Αλλα ειπαμε δεν υπαρχουν λεφτα, εκτος αν ειναι καποιος καψουρα μας ή αν εχουμε μαλακιστει και στα χασομερια σκασουμε 2 μυρια για 2 αμυντικους μετριους και 1.2 για εναν πρωην ποδοσφαιριστη. Μονο οταν ειναι να γινει φυσιολογικα μια μεταγραφη θυμομαστε τα οικονομικα, την ελλειψη ρευστότητας, το ffp και πως πρεπει να κανουμε παζαρια για να φανουμε καλοι στο αφεντικο.
Ο Πελκας αργει? Εδω που φτασαμε θα ανακουφιστω αν ανακοινωθει.
Πως τα καταφεραμε να ανεβουμε επιπεδο στις πωλησεις και να πεσουμε στα ταρταρα στις αποκτησεις ενας Θεος το ξερει...

renegadeΕίπα να σταματήσω να γράφω και κάποιο διάστημα αλλά πραγματικά έχω φριξει με αυτά που γράφονται.
Γιατί ρε σεις τέτοιο μίσος για την ομάδα?
Μαλακά μου μίσος για την ομάδα δεν είχαν ούτε όταν βολοδέρναμε στη μισή της βαθμολογίας σε εποχές που κάτι παικτακια της πλάκας μας έλεγαν " καλύτερα να κόψω το ποδόσφαιρο παρά να πάω στον ΠΑΟΚ".
Δηλαδή αν δεν γίνουμε γάβρος στην θέση του γαβρου παίρνοντας το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο θα ξεφτιλίζουμε τους πάντες και τα πάντα με τόση ευκολία?
Άχρηστοι λέει όσοι δεν επέλεξαν φέτος τον Μεϊτέ...λες και άλλοι τον φέραν πέρσι.
Ειρωνεύεται ο άλλος για τον δανεικό Νορβηγό και για το ότι ο Πέλλας δεν είναι αμέσως από χθες.
Πάνε παλικάρι μου ,δώσε 3-4-5 εκατομμύρια,πες αυτά από μένα για να έρθει εδώ ο Πέλκας χωρίς διαπραγματεύσεις και να πληρώσουμε και την ομάδα του που δεν τον θέλει.
Και με τα ρέστα φέρε και παικταρά στα χαφ.
Παικταρα ο Μεϊτέ αλλά μην μου πείτε ότι είστε σίγουροι ότι θα έσκιζε τις κάλτσες του για να τιμήσει τριετές συμβόλαιο
Τα 2+1 ούτε καν τα συζητούσε.
Το συνολικό ποσό της αποκτήσει του για τα τρία χρόνια ξεπερνούσε τα 8 γαμημενα εκατομμύρια...Ε δεν γίνεται να μπαίνει στην ίδια εξίσωση με το ρίσκο μπακαγιοκο που ο ΠΑΟΚ θα χάσει ένα εκατομμύριο
Και γω μπορεί να λέω στα @@ μου τα χρήματα, έπρεπε να τον φέρουν αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψεις αυτών που πληρώνουν.
Ποιοι στον @@ είστε εσείς που θα ξεφτιλίσετε έτσι την οικογένεια Σαββίδη μωρέ και θα μιλάτε για αυτούς σαν να είναι ο Μπατατούδης?
Μήπως ήταν καλύτερα όταν ο Γιωργάκης ( κατά πολλούς) έκανε διακοπές στο Αμέρικα και ψάχναμε παίκτες με ταβάνι το 50άρικο? Εχε
Ο ΠΑΟΚ διανύει τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα της ιστορίας του και κάποιοι συμπεριφερεστε λες και η ομάδα διαλύεται.
Λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και από αυτόν τον κανόνα δεν μπορούν να ξεφύγουν ούτε οι μεγαλύτεροι συλλογοι.
paoksprenΌχι ότι διαφωνώ γενικά για τους Πολωνούς αλλά ο Σβιντέρσκι ήταν ένα τεράστιο κατσίκι.
KaizenΧωρικόςΡε σεις, χειρότεροι απ'το μτρπλις έχουμε γίνει εδώ μέσα. Ή βάλτε όρια ή κλείστε το . Ποτέ δεν ήταν έτσι το φόρουμ, ποτέ. Εδώ και 16 χρόνια. Η βάλτε μοντ τον φαλακρό ξερω γω...
Ισως φταιει οτι φετος ειχαμε τις μεγαλυτερες ελπιδες για να ανεβουμε επιπεδο και αντ αυτου τελικα βλεπουμε μια απροσμενη αυτοκτονια που δεν βγαζει νοημα.
renegadeΟ ΠΑΟΚ διανύει τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα της ιστορίας του και κάποιοι συμπεριφερεστε λες και η ομάδα διαλύεται.
Λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και από αυτόν τον κανόνα δεν μπορούν να ξεφύγουν ούτε οι μεγαλύτεροι συλλογοι.
renegadeΕίπα να σταματήσω να γράφω και κάποιο διάστημα αλλά πραγματικά έχω φριξει με αυτά που γράφονται.
Μαλακά μου μίσος για την ομάδα δεν είχαμε ούτε όταν βολοδέρναμε στα μέση της βαθμολογίας σε εποχές που κάτι παικτακια της πλάκας μας έλεγαν " καλύτερα να κόψω το ποδόσφαιρο παρά να πάω στον ΠΑΟΚ".
Δηλαδή αν δεν γίνουμε γάβρος στην θέση του γαβρου παίρνοντας το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο θα ξεφτιλίζουμε τους πάντες και τα πάντα με τόση ευκολία?
Άχρηστοι λέει όσοι δεν επέλεξαν φέτος τον Μεϊτέ...λες και άλλοι τον φέραν πέρσι.
Ειρωνεύεται ο άλλος για τον δανεικό Νορβηγό και για το ότι ο Πέλκας δεν είναι εδω από χθες.
Πάνε παλικάρι μου ,δώσε 3-4-5 εκατομμύρια,πες αυτά από μένα για να έρθει εδώ ο Πέλκας χωρίς διαπραγματεύσεις και να πληρώσουμε και την ομάδα του που δεν τον θέλει.
Παικταρα ο Μεϊτέ αλλά μην μου πείτε ότι είστε σίγουροι ότι θα έσκιζε τις κάλτσες του για να τιμήσει τριετές συμβόλαιο
Το συνολικό ποσό της αποκτήσει του για τα τρία χρόνια ξεπερνούσε τα 8 γαμημενα εκατομμύρια...Ε δεν γίνεται να μπαίνει στην ίδια εξίσωση με το ρίσκο μπακαγιοκο που ο ΠΑΟΚ θα χάσει ένα εκατομμύριο
Και γω μπορεί να λέω στα @@ μου τα χρήματα, έπρεπε να τον φέρουν αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψεις αυτών που πληρώνουν.
Ποιοι στον @@ είστε εσείς που θα ξεφτιλίσετε έτσι την οικογένεια Σαββίδη μωρέ και θα μιλάτε για αυτούς σαν να είναι ο Μπατατούδης?
Μήπως ήταν καλύτερα όταν ο Γιωργάκης ( κατά πολλούς) έκανε διακοπές στο Αμέρικα και ψάχναμε παίκτες με ταβάνι το 50άρικο?
Ο ΠΑΟΚ διανύει τα καλύτερα χρόνια της ιστορίας του και κάποιοι συμπεριφερεστε λες και η ομάδα διαλύεται.
Μαλακά μου μίσος για την ομάδα δεν είχαμε ούτε όταν βολοδέρναμε στα μέση της βαθμολογίας σε εποχές που κάτι παικτακια της πλάκας μας έλεγαν " καλύτερα να κόψω το ποδόσφαιρο παρά να πάω στον ΠΑΟΚ".
Ειρωνεύεται ο άλλος για τον δανεικό Νορβηγό και για το ότι ο Πέλκας δεν είναι εδω από χθες.
Μήπως ήταν καλύτερα όταν ο Γιωργάκης ( κατά πολλούς) έκανε διακοπές στο Αμέρικα και ψάχναμε παίκτες με ταβάνι το 50άρικο?
Ο ΠΑΟΚ διανύει τα καλύτερα χρόνια της ιστορίας του και κάποιοι συμπεριφερεστε λες και η ομάδα διαλύεται.
Xlapatsas4Patricio_4Άμα προχωρήσει του Γκουγκεσασβίλι σημαίνει ότι του χρόνου το δίδυμο θα είναι αυτός και ο Παβλένκα.
Προορίζουμε δηλαδή για αντικαταστάτη του καλύτερου τερματοφύλακα της ιστορίας μας, ο οποίος θα φύγει με καλά λεφτά, έναν 33χρονο που θα έχει να παίξει 2 ολόκληρες σεζόν.
25 χρονων ειναι ο γεωργιανος

smoothcriminal1926george188Εγώ που δεν είμαι μέσα στα πράγματα θέλω να ρωτήσω. Από πού παίρνουμε σαν δεδομένο ότι ο Γιώργος ο Σαββίδης παίζει football manager με τα λεφτά του μπαμπά όπως κάποιοι λένε ειρωνικά. Από πού παίρνουμε σαν δεδομένο ότι η διαφορά μειτε ήταν 300 χιλιάρικα. Αφού είμαστε τόσο μαλακες σύμφωνα με κάποιους γιατι ο κατά τα άλλα παικταρας μειτε δεν έκλεισε αλλού και έκατσε στο συμβόλαιο του ? Γιατί κανείς δεν του έδινε δύο καθαρά?μέσα στην ισοπέδωση ας Μ απαντήσουν τα παιδιά που ξέρουν αποδεδειγμενα 5 πράγματα παραπάνω γιατι βαρέθηκα να διαβάζω εικασίες που τις παίρνουμε σαν δεδομένα. Ευτυχώς που την Πέμπτη έχουμε ματς, αυτό το πράγμα δεν παλεύεται εδώ μέσα
Ακριβώς φίλε. Εικασίες και αφορισμοί πάνω σε αυτές.