Η αναζήτηση βρήκε 142 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτό που λες ειναι χειρότερο για τον Ιβαν, σωστα?
Αν απευθύνεσαι σε μένα , δεν είμαι υπέρ ή κατά κάποιου, ούτε επιχειρηματολογώντας με βάση τι θα κάνει η δε θα κάνει στον ολθ. Τον σαββιδη τον στηρίζω με τον οβολό μου γιατί μου έδωσε χαρά 13 χρόνια. Ακόμη και η μπούκα στο ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το θέμα δεν είναι του κουβεντιδη. Το θέμα είναι ότι οι μεγάλοι και τρανοί ρεπόρτερ έκαναν ένα κόπι πειστ και έπεσαν για βουτιά. Μιλάμε για ρεπόρτερ όχι αστεία
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσφυγικό σωματείο τυπικά. Κάτι σαλιάρηδες έχουμε απομείνει να τρέχουν τα σάλια μας μόλις κάποιος μας πετάξει μια υπόσχεση. Ευτυχώς μεγαλώσαμε πλέον και το υπόλοιπο της ζωής μας έχει πλέον ανώτατο προσδόκιμο και δε θα προλάβουμε μελλοντικά να δούμε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο περιφερόμενος ιερόδουλης . Καλή ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φίδι άμα μεγαλώσει γίνεται επικίνδυνο. Δυστυχώς ιβαν σαββιδη δεν το σκότωσες. Αντιθέτως πριν κάποιους μήνες τους επέβαλες
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Υποσημείωση. Τα 250 στον λογαριασμό του τα έδειξε για το real estate. Οχι για την ΠΑΕ. Καλο απόγευμα
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά δεν θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ όλη την περιοχή. Αυτό έλειπε
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
17000 οπαδοί του ΠΑΟΚ εμπιστεύονται το όραμα σου φέτος που δεν έχει προκριματικά τσάμπιονς λιγκ μεγάλε Ιωάννη σαββιδη του ιγνατιου. Πιθανότατα θα ξεπεράσουμε τα περσινά. Γιατί ο λαός δεν ξεχνά ! Δε θΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ !
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ναι αλλά εδώ μέσα είχαμε αποκλειστικό με επιφύλαξη ότι μιλάει με Βαγγέλη Μαρινάκη. Lol
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον αναμορφωτή του συλλόγου. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα άδειο γήπεδο θα μείνει να το κρατάει ο ας μουσείο όταν η ΠΑΕ φύγει στο νέο της ιδιόκτητο γήπεδο.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Κολκας λεει οτι η συνεντευξη ειναι κανονικα την δευτερα. Μολις αναφερθηκε και δεν ειπε για αλλαγη ημερομηνιας. Η δεν εχει ιδεα ή θα γινει κανονικα την δευτερα;
Νομίζω πως το άτυπο γραφείο τύπου της πλευράς που θα κάνει συνέντευξη δεν είναι ο Κόλκας, αλλά το συγκρότημα. Οπότε μάλλον από εκεί ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχουν μαύρα. Υπάρχουν τα επιπλέον της συμφωνίας.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει μεγαλομέτοχο. Διοίκηση διορισμένη έχει από το πρωτοδικείο με πρόταση του ΑΣ. αν θέλει ας μην ανανεώσει στο τέλος του εξαμήνου.ας προτείνει κάποιον άλλον. Τόσους πετυχημένους όρισε 30 χρόνια τώρα
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σε ενημερώσω ότι οι ανακαινίσεις σε 2 περιουσιακά στοιχεία του ας , είναι έργο και χρηματοδότηση του ιβαν σαββιδη. Ο ας που έχει το γήπεδο ας έφτιαχνε τους νιπτήρες. Εγώ ένα σπίτι που νοικιάζω τα μη κινητά μέρη νιπτήρες κουφώματα κλπ τα φροντίζω. Δεν περιμένω από τον ενοικιαστή ναμου φτιάξει και ...