Η αναζήτηση βρήκε 142 εγγραφές
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Κι άλλο 1,3 στο ταμείο από αουγκουστο... γύρω στα 40 καικάτι εκατομμύρια έσοδα... ο πόλεμος στην ουκρανια δεν τελειώνει. Παίρνει χειρότερη τροπή από Δευτέρα λένε...
Για να δούμε τι θα δούμε. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα. Παλι θα εγκλωβιστεί ο Σαββίδης και μαζί του Ο ΠΑΟΚ.
Ε μια και η ΠΑΕ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Η ανακρίβεια ποια είναι χαχα;
Έγραψα ότι το υπουργείο δικαιοσύνης μίσθωσε χώρους του ΟΛΘ. Ότι λέει η επίσημη ανακοίνωση δηλαδή.
Χώρο της dimera θα πληρώνει στην dimera land γιατί αν θέλει να ανακαινισεις τα δικαστήρια δεν έχει άλλο χώρο να πάει. Ας έβρισκαν αλλού. Θα τον βλέπετε παντού ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
εμένα δε μου αρέσει η λύση Μυστακίδη για το γήπεδο επειδή
απαιτώ παροχές από το κράτος ανάλογες των ΠΟΚιτών
Για ποτε πηγαμε απτο «γηπεδο μονοι μας οχι σαν τους χαρτινους» στο «απαιτω παροχες οπως οι κρατικοι ευνοημένοι» …
Οχι δεν θέλω μόνοι μας. Θέλω και όλην την περιοχή από την κλεανθους ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Η απάντηση σου είναι παιδιού Πέμπτης δημοτικου... Με λίγα λόγια πρέπει να χαιρόμαστε που παίρνουμε λεφτά και έργα...αλλά λεφτά για μεταγραφές γιοκ...
Καταρχήν, ούτε παίρνουμε ούτε δίνουμε. Η εταιρία έχει ιδιοκτήτη και αυτός πληρώνει την ζημιά για να βγάζουμε γούστα εμείς. Και τουλάχιστον εγώ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπητέ equ θεωρώ ότι το κακό με τα νέα account που εμφανίστηκαν με την ίδια θεματολογία και γραφή δεν προσφέρουν κάτι σε κανέναν διάλογο. Είναι απορίας άξιο πως δεν μπήκαν στον κόπο να γράφουν έστω μετά το Χαριλάου που η ομάδα τους πήρε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία της χώρας και θυμήθηκαν ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος πωλείται. Εμενα με πείραξε που περσυ βγήκε μόνο ο καμαρα από τόσες μεταγραφές. Τωρα ν πήρε 50 10 η 30 ή έδωσε 150 στα @@ μου φίλε.
Έχω κουραστεί με την κλάψα και είναι εντυπωσιακό και το έχουμε ξεναπει και εκεί φαίνεται βέβαια ότι εδώ στο διαδίκτυο και τα ράδια ...
Έχω κουραστεί με την κλάψα και είναι εντυπωσιακό και το έχουμε ξεναπει και εκεί φαίνεται βέβαια ότι εδώ στο διαδίκτυο και τα ράδια ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
ΝαιWoodman73 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:47 Το γήπεδο της Τούμπας, εαν πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου, τηρεί τις ποηποθέσεις της ΟΥΦΑ, να γινουν αγώνες Ch.l ?
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Την διορία την έχει δώσει γνωστός αρδ γνωστού συγκροτηματος και όχι ο ας.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει σαπίσει ένα μήλο εδώ πέρα κάτω και εντάξει σιγά σιγά υπάρχει ζωή
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Δεν θέλω δέσμευση για καλοκαιρία και γιορτές γιατί δεν βλέπω τιβι εκτός ΠΑΟΚ τα εκτός έδρας. Οπότε το να δεσμευτώ δυο χρόνια συμβόλαιο το θεωρώ ακραίο. Γι αυτό έγραψα pay as you go μηναίο χωρίς συμβόλαια
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τέτοια χαμός στο 33-33-33. Θαρρείς και τους είπε κανείς να μη γράφουν για τις εγγυητικές.Και άλλοι τους απέκλεισαν αλλά τόση διαμαρτυρία δεν έκαναν. Στην τελική δεν τους είπε η ΠΑΕ τι να γράφουν. Ας συνεχίσουν το ρεπορτάζ
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 08:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καμία αναλαμπή. Η χρονική περίοδος που αναφέρεις είναι η καλύτερη του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 08:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι θες να κάνω αδερφέ. Όπου γυρνάω διαβάζω και ακούω τρομερά πράγματα. Αργούν και οι διακοπές αργεί, άντε να ξεκινήσει η Ευρώπη να πάμε τούμπαρα με τον υγιή κόσμο να γουστάρουμε λίγο υγεία και γιορτή. Και ‘χω κουραστεί πραγματικά. Ο άλλος γράφει αναλαμπές από το 19 και έπειτα, που ότι έκανε ο ΠΑΟΚ ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντα είχα την απορία αν ο ντελιας έχει τόσους πολλούς λογιστές και μανατζερς
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειστε ΟΚ να παιρνει ο Ντελιας 650.000;
Ειστε ΟΚ να παιρνει τις αποφασεις μονος για ολα και
να μην αφηνει τους αποδεδειγμενα επιτυχημενους