Η αναζήτηση βρήκε 592 εγγραφές

Return

από Taseos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

αποκλείεται. Κανείς δεν εμπιστεύεται εταιρίες του σαββιδη. Τι έγραψαν στο μνημόνιο για τον πόλεμο Ρωσίας Ουκρανίας;
από Taseos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 21:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig, 19/11, 20:15, ΕΡΤ2

Πολύ καλό ημιχρονιο όπως έλεγε στην ΕΡΑ ο Γεωργίου όταν μετέδιδε τα ματς της Παναχαϊκής από την Πάτρα
από Taseos
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Οχι που θα έκαναν ότι ήθελαν κάτι περίεργοι. Για ιβαν μιλάτε. Είπαμε μη βιάζεστε
από Taseos
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Η ιστορία είναι της Ρωσίας είναι γεμάτοι από αργά αργά βήματα μέχρι εξαντλήσεως. Το να περιμένεις να κουραστεί η αρκούδα είναι μια κλεψύδρα που μετρά αντίστροφα για πάρτη σου. Εξαρχής είπαμε την ευκαιρία για νέο γήπεδο με τα υπέρ και τα κατά του την παίρνει πάντα ο ιδιοκτήτης. Πόσο μάλλον όταν αυτός ...
από Taseos
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Ο αναλυτής της καρδιάς μας τι λέει για ρο ρωσσοουκρανικο; Τα καπιταλ κοντρολσσσς
από Taseos
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω να ευχαριστήσω τον ιβαν σαββιδη ππυ υπάρχει ακόμα που μου έδωσε το δικαίωμα και την υποχρέωση να κάθομαι να γράφω σε ένα φόρουμ να μη βιάζονται, να ευχαριστήσω τους μοντ γιατί επιτέλους δεν θα έχω λόγο να μαλώνω με τα τρολς και να έχουν δουλειά. Κάπου εδώ η παρουσία μου στα του γηπέδου τελείωσε ...
από Taseos
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κάποτε στο κάγκελο κρεμόταν το πανό:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΝΤΟΣ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ. Και επειδή έχει ιδανικά ΕΜΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ
:pano: :opaokara:
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-γαυρος, 23/11, 16:00, ΕΡΤ2

ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΘΑΝΑΣΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ σε περιμένει για να αναγεννηθεί! Πριν από αυτό όμως σου οφείλουμε μια τελευταία αποθέωση. Θα μου λείψει τρομερά η παρουσία σου στη γωνιά του πάγκου της ομάδας!!! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Με ένα κλικ. Όπως διαφημιζόταν
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Αχρείαστη 100% η ανακοίνωση της ΚΑΕ σε αυτό το σημείο. Προσοχή, όχι λανθασμένη, αχρείαστη...

Η ΚΑΕ εξαρχής είπε ότι θα ενημερώνει τον κόσμο. Δεν βγάλε η ΚΑΕ στα χέρια του τέλη ή ΚΑΕ. Η ΚΑΕ πάντα βγάζει σε ποιο στάδιο είμαστε και τι επιμένει. Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο καθόλου. Θεωρώ απίθανο να ...
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Άπαξ και υπάρχει συμβόλαιο αγοροπωλησιας με 2 όρους μέσα, εφόσον ο αγοραστής τηρήσει τους δύο όρους αυτοδίκαια κλείνει το συμβόλαιο. Ε εκεί είμαστε τώρα. Η alpha sports θα αποστείλει τα χρήματα για την αγορά των μετοχών και για την εξόφληση των χρεών. Θα πάρει τις μετοχές και τα χρήματα που θα έχει ...
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Τι θα πει δε θέλει να αναγνωρίσει. Τ χρέη που πιστοποιήθηκαν και έγιναν αποδεκτά θα πληρωθούν. Ότι φαίνεται στα λογιστικά της ΚΑΕ. Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής όρων της συμφωνίας.
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Άπαξ και υπάρχει συμβόλαιο αγοροπωλησιας με 2 όρους μέσα, εφόσον ο αγοραστής τηρήσει τους δύο όρους αυτοδίκαια κλείνει το συμβόλαιο. Ε εκεί είμαστε τώρα. Η alpha sports θα αποστείλει τα χρήματα για την αγορά των μετοχών και για την εξόφληση των χρεών. Θα πάρει τις μετοχές και τα χρήματα που θα ...
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

Μη δίνεις σημασία. Σε ένα χρόνο δεν έχει σχολιάσει έναν αγώνα του ΠΑΟΚ πουθενά
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω κατι ? Απλα επειδη,δε το θυμάμαι, ο Κινέζος δε πηρε πρωτα τις μετοχές στο ληκι κ αμεσως μετα πλήρωσε τα χρέη?
Πως πληρώνεις δηλαδη κατι που δεν ειναι δικο σου ακομη????
Το ρωτάω πραγματικα γιατι σαν συμφωνία μου φαινεται περίεργη.
Εκτος αν γινουν κ τα 2 την ιδια στιγμη

Δεν πουλήθηκε ...