Η αναζήτηση βρήκε 592 εγγραφές
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Πολύ λίγοι συμμετέχοντες. Κάθισε βαριά βαριά η 4μπαλη ψωλιά. Άλλη μι ευκαιρία χάθηκε. Έχουν άλλη μια
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θα περιμένεις πολύ 
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε χρειάζεται. Τώρα μιλάει η ομάδα.
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Και γώ πιστεύω ότι θα γίνει και χωρίς να γράφω άρθρο ολόκληρο για να τονίσω την δωρεά στο σχολείο. Επίσης επειδή ο ας στην ΠΑΕ και ο κυρ Θανάσης είχε δίκιο, πρώτα να φέρει τρόπαια να μας πείσει και μετά να πάρει την χρήση του κλειστού. Όπως ακριβώς και στην μπάλα
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις μια.
Σε τροχιά ολοκλήρωσης μπαίνει ένα από τα πιο εμβληματικά έργα αστικής ανάπλασης στη Θεσσαλονίκη, η πλήρης ανακατασκευή του ιστορικού κτιρίου της ΠΑΕΓΑΕ στο λιμάνι, που θα στεγάσει μεταξύ άλλων γραφεία της Deloitte.
Το έργο, επένδυσης άνω των 20 εκατ ...
Σε τροχιά ολοκλήρωσης μπαίνει ένα από τα πιο εμβληματικά έργα αστικής ανάπλασης στη Θεσσαλονίκη, η πλήρης ανακατασκευή του ιστορικού κτιρίου της ΠΑΕΓΑΕ στο λιμάνι, που θα στεγάσει μεταξύ άλλων γραφεία της Deloitte.
Το έργο, επένδυσης άνω των 20 εκατ ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν χαλάω τίποτα. Γράφω για ένα έργο άνω των 20 εκ ευρώ που πληρώνει η οικ σαββιδη και ολοκληρώνεται τον Γενάρη από τον όμιλο Κοπελούζου. Τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε ότι λόγω capital controls στη ρωσσια δεν μπορούσε να βγάλει συνάλλαγμα( αυτά διαβάζαμε) ο Σαββιδης; Εμ το έβγαλε. Λέτε να ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Λαός που θάβει τα λάθη του είναι καταδίκασμενος να τα ξαναζήσει. Και εγώ δεν θέλω επουδενί η νέα γενιά του ΠΑΟΚ να ζήσει τα σκατα τα δικά μας. Που μοναδική χαρά μας ήταν μια οπαδική κατάβαση Αθήνα και ένα ματς με τον ολυμπιακό εδώ μέσα. αυτόν τον ΠΑΟΚ δε θέλω καν να τον γνωρίσουν τα νέα παιδιά. Ο ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
ἔστιν οὖν τραγῳδία μίμησις πράξεως σπουδαίας καὶ τελείας μέγεθος ἐχούσης, ἡδυσμένῳ λόγῳ χωρὶς ἑκάστῳ τῶν εἰδῶν ἐν τοῖς μορίοις, δρώντων καὶ οὐ δι᾽ ἀπαγγελίας, δι᾽ ἐλέου καὶ φόβου περαίνουσα τὴν τῶν τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: αεκ-ΠΑΟΚ, 09/11, 13:00, ΕΡΤ2
Μόνο περηφάνεια για την ομάδα που έφτιαξε ο θανασαρας άλλη μια φορά!!
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Και παρ' όλα αυτά το εξιστορείς τελείως λανθασμένα.
Για την ταμπακιέρα τίποτα βέβαια εδώ και καιρό. Πιθανώς και μέσα στη λεωφόρο γι αυτό τα σπάσανε. Γιατί κινδύνευαν από την συμφωνία ανταλλαγής για πρώτη φορά. Από ουσία κάτι ; Έχετε να πείτε; Ή δεν υπάρχει οδηγια ακόμη;
Υγ μόνο στις ζούγκλες ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: αεκ-ΠΑΟΚ 76-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν είμαστε σαββιδοσκυλα. Ούτε ο θανασαρας είναι. Συμπεριφορές στηλιτεύουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι αξίες
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν κρίνω ποιος τι και άμα έχει ατζέντα. Εγω ανέφερα ένα γεγονός ότι στο πρώτο ματς της εποχής σαββιδη μπήκε η μισή 4 μέσα. Η άλλη μισή δεν είχε τέτοια αντανακλαστικά. Ούτε καν εμείς που τρώγαμε τα βεγγαλικά. Αυτό είναι το γεγονός. Παραχάραξη θα είναι να πεις ότι δεν ήταν γεγονός. Το να ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Τζάμπα ήττα. Τεσπα πάμε παρακάτω.ας πανηγυρίσει η μπαρτσα λεωφόρου ότι κέρδισε τον ΠΑΟΚ.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Σίγουρα έβλεπες το ματς ή τρολαρεις;George Best4 έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:56 Το ματς δε γύριζε.Μονο ο Ντελιας μπορούσε όπως έκανε και την ενέργεια αυτή.
Βγήκε και πέσαμε ταχύτητα
Μας έπαιξε πολύ καλά ο βαζελος.
Δυνατά με ξύλο, αλλά και τακτικά αψογα