Η αναζήτηση βρήκε 592 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κάτσε καλά Χατζόπουλε......... :redcard:
Επειδή κάποιοι καλοθελητές παρεξήγησαν αυτό που έγραψα ακούγετε έντονα ότι οι χορηγίες που έδωσε ο ευεργέτης............ προς την ΚΑΕ μετατράπηκαν ξαφνικά σε χρέη. Δηλαδή την διαφήμιση θέλει να την πάρει πίσω!!!
Δεν έχει ανάγκη ο τελης από τέτοια ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα ποσά είναι γνωστά από την Deloitte. Και με βάση αυτά συμφωνημένα. Δεν χαλάει κανέναν ντηλ για λεφτά. Μάλλον γενικά δεν χαλάει το ντηλ. Ερχόμαστε να τους γαμησπυμε όλους και στο μπάσκετ!
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Γιάννη λίγο μου σηκώθηκε. Είναι πληροφορία αυτό ;
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Πλατεία ΠΑΟΚ
Έτσι όπως σχεδιάζουμε τον περιβάλλοντα χώρο θα γίνει μια από τις καλύτερες πλατείες και χώρους αναψυχής για όλους τους Θεσσαλονικείς. Θα υπάρχουν και τα σχετικά καταστήματα. Θα γίνει μια φανταστική αστική ανάπλαση».
Έτσι όπως σχεδιάζουμε τον περιβάλλοντα χώρο θα γίνει μια από τις καλύτερες πλατείες και χώρους αναψυχής για όλους τους Θεσσαλονικείς. Θα υπάρχουν και τα σχετικά καταστήματα. Θα γίνει μια φανταστική αστική ανάπλαση».
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Καλά αυτές οι σκάλες τα κάγκελα κλπ θέλουν γκρέμισμα και έξω δηλαδή θες ένα κέλυφος. Να γίνει λίγο σύγχρονο.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Πιθανώς η ουσία είναι ότι 2-3 ψήφισαν για να μην εκτεθούν περαιτέρω. Επισης δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι άμα πηγαίναμε σε γς του ας θα κέρδιζε η πλευρά κατσαρή ασχέτως τι ακουγοταν. Τα είχαμε πει εξαρχής βέβαια. Ότι 13 χρόνια δεν πήραν γραμμή ποιον είχαν στα διπλανά γραφεία στην ΠΑΕ. Αχαμπαροι ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια για να μην κοροιδευόμαστε και μεταξυ μας (τη θεση μου τοσο καιρο την φώναζα για το γηπεδο), οι σχεσεις των 2 πλευρων ειναι κάκιστες. Απο εκει και επειτα αν χαλασει θα φταινε και οι 2, δεν υπαρχει δικαιολογια ουτε για μυστακιδη ουτε για χατζο. Δεν γινεται να παραμεινουμε στη μιζερια, ειναι ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος θα δεχτεί ελαφρά τη καρδία ένα ενδεχόμενο ΚΑΖΟ όσον αφορά το ιδιοκτησιακό, είσαι γελασμενος.
Ήδη οι κάτω γελάνε μαζί μας. Κατάφεραν ΠΑΛΙ να διχάσουν τον κόσμο. Συγχαρητήρια
Και τι θα κάνει; Θα δείρει τον χατζοπουλο;
Θα του φωνάξουμε το όνομα φιλαράκι. Σε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι πολλά τα 5 εκ που συμφώνησε ο επενδυτής με τους πολίτες δεν είναι κακό να το πει. Αν πάλι χαλάστηκε με τη νέα τούμπα πάλι δεν είναι κακό να το πει. Εμείς τον περιμέναμε με την δηηλωση ενδιαφέροντος με τον έλεγχο, θα τον περιμένουμε όταν πατήσει το ένα κλικ
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα διαρκείας πληρώνω που πάω δεν πάω να το κάνω χρήση είναι δικό μου θέμα. Από εκεί και πέρα και το 2020 είχε 3 δις ο τελης και το 22 . Δεν τα επεκτηρε το 25. Αλλά δεν ήταν εκεί. Εκεί ήταν ο Θανάσης Χατζόπουλος και με ενέσεις ο ιβαν Σαββιδης. Αυτή είναι η ισρορια. Αν ο τελης θέλει να πάρει την ΚΑΕ ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτάσαμε στο σημείο ο Χατζόπουλος να αντιμετωπίζει έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μυστακιδη λες και είναι κανένα αφερεγγυο παιδαρελι
Φιλε κοντεψες να με πνιξεις
Ρε τον Μυστα τον βεληνεκη
Χαχαχαχαχχαχα οκ φίλε. Δεν έχει κανενα απολύτως νόημα η προσπάθεια συζήτησης μετα από κάτι ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι αλλο να πει ρε equ ο μυστακιδης οταν γραφει «Μάλιστα σε τρίτο, προσωπικό λογαριασμό»;
Υπαρχει περιπτωση να εννοει κατι αλλο;
Τι αλλο να εμποδιζει μια ενδεχομενη πωληση της ΚΑΕ σε δισεκατομμυριούχο; Λεττερ οφ ιντεντ εγινε οικονομικος ελεγχος εγινε εγκριση απο ΕΕΑ εγινε που λετε να κολλαει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
5 μήνες ασχολούμαστε με έναν άνθρωπο που δεν έχει βγάλει μιλιά και μιλάει μέσω κυρ μιμη και ΤΤ. Το ένα βρωμάει το άλλο ξυνίζει. Οχι αγαπητέ. Είμαι φτωχός, αλλά έχω αξιοπρέπεια. Επιστολές του Χριστού πουλούσαν άλλοι. Αν θέλει να πάρει την ΚΑΕ να την απογειώσει ας πληρώσει ότι συμφώνησε και φυσικά θα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε 'σύ Γιάννη τώρα παριστάνεις τον ανήξερο; Μπορεί να μην είναι του Ιβάν τα λεφτά. Μπορεί να είναι άλλων πέντε δέκα νοματαίων που πήγαν και είπαν "ξέρεις κάτι εγώ είχα βοηθήσει τότε και εγώ είχε βοηθήσει νωρίτερα και θα τα βρίσκαμε και τα θέλω κλόουν".
Μαύρα λεφτά δηλαδή, δάνεια σε σακούλες ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 06:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα μετά από ένα ακόμη μπαν που δεν κατάλαβα ούτε πότε ούτε γιατί μπήκε, ξύπνησα, αν κοιμήθηκα και καθόλου, από τις 4 τα χαράματα. Μεγάλη μέρα σήμερα. Ανεξάρτητος τρόπου και επικοινωνιολόγων άλλων εποχών σήμερα είναι η μεγαλύτερη μέρα των τελευταίων 26 ετών.Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γυρίζει σελίδα. Δε θα ξανά ...