Η αναζήτηση βρήκε 592 εγγραφές

Return

από Taseos
Παρ 17 Οκτ 2025, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Γιατί στην πραγματικότητα υπάρχει ο φόβος ότι ο Σαββιδης μπορεί να φέρει εγγυήσεις. Τι ερώτηση είναι αυτή;
από Taseos
Σάβ 18 Οκτ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αν είναι να πάρει το μπάσκετ απλά για να γίνει θεσμικός ευχαριστώ δεν θα πάρω. Αν και ένας τελης Μυστακίδης δεν θα έβαζε ποτέ τον εαυτό του σε ρόλο θεατή. Εφόσον πάρει την ΚΑΕ ελπίζω να κάνει ότι έκανε ο Σαββιδης στην μπάλα και να γίνει και αυτός αγαπητός στην κερκίδα φέρνοντας πρωταθλήματα και ...
από Taseos
Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Στο μπάσκετ αυτά που διακυβεύονται σε χρήμα είναι πολύ λιγότερα, άρα το παρασκήνιο είναι πιο εύκολο να το πάρεις αν ασχοληθείς. Εδώ έσπασε παράγκα 30 ετών που δεν μπορούσε να την σπάσει κανείς στη μπάλα. Έφαγε τα μούτρα του, τσαλακώθηκε αλλά πήρε την επο εκτός αττικής μετά από 100 χρόνια. Αν έχει ...
από Taseos
Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Έχεις άλλη γνώμη. Εγώ όταν έχω έναν παγκόσμιο δισεκατομμυριούχο δε μπορώ να σκέφτομαι την θέση του κομπάρσου στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Αν το χάσει 3 χρόνια με σφαγή και την τέταρτη καθαρίσει την εοκ και το σηκώσει όλα καλά για μένα. Αλλά αυτό που μερικοί θέλετε να περάσετε ως επιτυχία ...
από Taseos
Σάβ 18 Οκτ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προμηθέας-ΠΑΟΚ, 18/10, 19:30, ΕΡΤ2

Χειρουργείο σε μια αδύναμη ομάδα.
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd

IBAN έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 11:53
Taseos έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 11:11 Σκέφτομαι τι είδους πρωτάθλημα θα είναι αυτό που θα σηκώσουμε φέτος. Έχουμε αήττητο, το πιο μάγκικο. Το φετινό πως να είναι άραγε;

Βιάζεσαι πολύ εσύ... Περίμενε και μην αγχώνεσαι. Θα δεις ωραία πράγματα...
Βασικά είναι καλό να δοκιμαστεί η ηχομόνωση και ο μηχανισμόσκλεισίματος στα στόρια.
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν μπασκετικός ...
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

:opaokara: Έχω τρελά μες το μυαλόοοο :opaokara:
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

:pano: Μην ξεχάσουν οι βαριά φανέλα να μπουν και απόψε . Αναμένουμε. Δε θα κοιμηθούμε!
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Να ξαναπούμε εδώ στα τρολ που θα διαβάσουν αλλά δε θα γράψουν.
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Θα το ΠΙΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ!!!
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

"Η ΕΠΟ έχει πλήρη γνώση του προπηλακισμού που υπέστη ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, πριν από την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ–ΠΑΟΚ.

Είναι προφανές ότι η γηπεδούχος ΠΑΕ, η οποία ευθύνεται για την οργάνωση και την ασφάλεια του αγώνα, οφείλει να συμβάλει αποφασιστικά στον εντοπισμό και στην παραδειγματική ...
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Από το παγωμένο ροστοφ χαιρετισμούς στον κυρ μιμη. Μπαλασοφατσα . Γυμνός ο ΠΑΟΚ παρατημένος. ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Και η σουίτα δεν έχει φως και η κρεβατοκάμαρα και τα σκαμπό μου και τα @@ μου :o