Δύσκολες μέρες να είσαι μέλος του δς του ας. Σίγουρα κανείς δεν φτιάχνει ανώνυμη εταιρία με 100 χιλ μετοχικό κεφάλαιο γιατί δεν είχε που να χαλάσει λεφτά και να κάνει έξοδα.
Θα το πιείτε μέχρι τέλους. Τώρα δεν βιάζεστε, και γιατί να βιαστείτε εξάλλου; Σάμπως λήγει τίποτα;
Η αναζήτηση βρήκε 592 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το ότι συμβαίνει είναι η εικόνα του 1980 που είχε ο ΠΑΟΚ πριν την έλευση σαββιδη. Αυτο για να βλέπουμε και το τι συμβαίνει από στελεχιακό δυναμικό. Θα είχε ενδιαφέρον να μείνουμε τον μέσο όρο ηλικίας των μελών του ας. Του μόνου ας παγκοσμίως που δεν ενδιαφέρεται να ανοιχτεί στην κοινωνία ούτε να ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί έχω ένα καρεκλάκι στο παλατάκι το οποίο το τοποθέτησε ο Σαββιδης σε μια ανακαίνιση που έχει γίνει. Και φοβάμαι μήπως μου ζητήσει ο ας να τον αποζημιώσω που το χρησιμοποιώ μιας και όπως είναι γνωστό ο σπιτονοικοκύρης φροντίζει πάντα η περιουσία του τα πάγια του να είναι σε άψογη κατάσταση.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Να συνεχίσω εγώ στα 4-5 τρολ που μας απέμειναν λόγω διπλού στην ΑΕΚ, αυτό που λέω κάνα δίμηνο: ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι τέλους
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιπλέον το να ζητήσουν ως εγγύηση ενα στιγμιαίο pof είναι επικίνδυνο για το γήπεδο. Αλίμονο αν αποτελούσε εγγύηση για να γκρεμιστεί το γήπεδο μια βεβαίωση κατάθεσης
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Έναν σκακιστή δεν τον προκαλείς ποτέ σε μια παρτίδα σκάκι ενώ δεν ξέρεις καν πως κινούνται τα πιόνια
Βλέπω κάνα δυο που με ειρωνεύονταν στο μιη βιάζεστε πριν κάνα δίμηνο έχουν εξαφανιστεί. Περίεργο. Θα έλεγε και κάποιος κακεντρεχής .
Βλέπω κάνα δυο που με ειρωνεύονταν στο μιη βιάζεστε πριν κάνα δίμηνο έχουν εξαφανιστεί. Περίεργο. Θα έλεγε και κάποιος κακεντρεχής .
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς θα σου πάρουν το γήπεδο. Η ΠΑΕ έχει την χρήση και όσο πληρώνει τις υποχρεώσεις της δε νομίζω να μπορεί να εκδιωχθεί.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλά δεν είναι χθεσινός ο Ηλίας
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
ΑΓΑΠΗΤΕ τέλη. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό οι επικοινωνιολόγοι σου. Να παίρνεις ένα τμήμα που 25 χρόνια είναι στην δίαιτα και το 80% του κόσμου να μην πανηγυρίζει. Εγώ είμαι στο 20%. Θέλω να κάνεις το μπάσκετ του ΠΑΟΚ εφάμιλλο αν όχι μεγαλύτερο του μπασκετικού παναθηναϊκού. Οχι βέβαια επειδή είσαι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως το μνημόνιο που εμφανίστηκε στην voria είναι εξαιρετικό και to the point.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Τασεο τι λες για τα ερωτήματα που έγραψα πιο πάνω;
Δεν έχει θέμα ο Σαββιδης να βγάλει εγγυητικές Ελλάδα. Η θέση του Ελλάδα επενδυτικά είναι άνω τους ενός δις ευρώ( γελάω όταν διαβάζω ότι ο σαββιδησ Εχει 1,6 δις γενικά) Σαφέστατα και αν πάνε στη λύση της εγγυητικής και του escrow account τότε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα αν το έργο πάει στον Μυστακίδη δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να έχει ώριμα σχέδια το καλοκαίρι ρε
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι ο Σαββιδης είναι έτοιμος και αυτό φέρνει κάποιο φρένο
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή είχα πει ότι το μνημόνιο που εμφανισε η ΠΑΕ ήταν τραγικά προχειρογραμμενο σε βαθμό που έθετε ανυπέρβλητα εμπόδια και στην ίδια τη ΠΑΕ.
Διαφωνώ .το μνημόνιο ήταν ότι καλύτερο συνέβη την εποχή σαββιδη όσον αφορά τις επενδύσεις σε παγια. Θα συμφωνούσα αν το προεδρικό διάταγμα και την ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή είχα πει ότι το μνημόνιο που εμφανισε η ΠΑΕ ήταν τραγικά προχειρογραμμενο σε βαθμό που έθετε ανυπέρβλητα εμπόδια και στην ίδια τη ΠΑΕ.
Διαφωνώ .το μνημόνιο ήταν ότι καλύτερο συνέβη την εποχή σαββιδη όσον αφορά τις επενδύσεις σε παγια. Θα συμφωνούσα αν το προεδρικό διάταγμα και ...