Η αναζήτηση βρήκε 598 εγγραφές

Return

από Taseos
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Τώρα που καθίσαμε να φάμε Ελλάδα γύρο να πούμε μπράβο στην ομαδάρα μας που έγραψε τους βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα στα μεζεα της. Μπράβο για την προσπάθεια και την σπίθα που είδαμε ! Μπράβο και στον Τσιφτσή!

Αναβολή στα άρθρα
από Taseos
Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Πονάτε ρε;;;;; Μπειτε ρεεεε τόσοι λογαριασμοί ήταν έτοιμοι να κάνουν login in .
από Taseos
Δευ 06 Οκτ 2025, 07:00
Jump to forum
Jump to topic

Τα μαθατε τα νεα;

- Δεν κερδισε ο ΠΑΟΚ, ο γαβρος εχασε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
- Δεν ειναι ιδια η Αρσεναλ με τη Θελτα κυριοι, μη τα μπερδευουμε
- Αν εκανε σωστη πασα ο κοντος στον Ελ Κααμπι θα τελειωνε το ματς (αλλα δεν ισχυει το ιδιο για τον Ντελια πχ στο πρωτο ημιχρονο)
- ο γαβρος πατησε τον ΠΑΟΚ αλλα είχε ...
από Taseos
Δευ 06 Οκτ 2025, 07:53
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ λίγες σελίδες. Περίεργο. Οι φρουροί του dna ΠΑΟΚ απουσιάζουν. Σκέφτομαι άμα στράβωνε το ματς τι πανηγύρι θα γινόταν εδώ από τους σφραγιδοφύλακες. Στο διπλό μέσα στην ΟΠΑΠ κλαρίνα θα εξαφανιστούν τελείως .
από Taseos
Τρί 07 Οκτ 2025, 07:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

george188 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 23:26 Η μουγγαμάρα συνεχίζετε για το MoU, διχαζουν κατα τα αλλα οι δυτικες συνοικιες με τις ανακοινωσεις τους
Δεν πήγε καλά το ντέρμπι
από Taseos
Τρί 07 Οκτ 2025, 08:53
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχει καμία δουλειά ο Σαββιδης στο μπάσκετ. Ας το πάρει όποιος θέλει το μπάσκετ, να δούμε και τι μπορεί να κάνει. Γιατί ο άφαντος σαββιδης κάνει κουμάντο σε μια επο. Και αυτό έγινε με πολύ κόπο και πολύ τρέξιμο. Έφερε var ξενουσ Διαιτητές , κανονικούς δικαστές και όχι συνταξιούχους δικηγόρους .Ας ...
από Taseos
Τρί 07 Οκτ 2025, 11:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλης, 11/10, 19:00, ΕΡΤ2

Νομίζω το 15ευρω είναι αρκετά ακριβό για τέτοιους αγώνες.
Φυσικά συμφέρει το διαρκείας αλλά για κάποιον με μεγαλύτερο παιδί να δίνει με το καλησπέρα 30 ευρώ χωρίς άλλα έξοδα νομίζω είναι τσουχτερή τιμή και θα το σκεφτεί...

Δεν γίνεται και στην μπάλα και στο μπάσκετ να υπάρχουν απαιτήσεις και να ...
από Taseos
Τετ 08 Οκτ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Για έναν οπαδό άλλης ομάδας μπορεί να είναι πουθενας. Εξάλλου οι μισοί που εμφανίζονται εδώ μέσα δεν έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ μ. Χαβαλέ κάνουν σπάνε @@ και φεύγουν. Γι αυτό και στις νίκες δεν σχολιάζουν ποτέ, ενώ στα πρωταθλήματα έχουν κλειστεί σε υπόγεια, στο μπάνιο τους με κλειστό φως να μην ακούν ...
από Taseos
Τετ 08 Οκτ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλης, 11/10, 19:30, ΕΡΤ2

Στη μπάλα σίγουρα. Μακάρι και εδώ
από Taseos
Τετ 08 Οκτ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Το οτι ο Τιπιτελης ειναι σκουλικαντερα και θελει τον ρουλη ξεκινησε απο ενα αρθρο απο την ''Γατα".... :lol: :lol: :lol: :lol:
Και το αναπαρηγαγε συχνα πυκνα ο καραφλοκορακας.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mιλαμε για αστειοτητες φιλε. Αν ειναι δυνατον..
Καλα να μου πεις εδω τον εβγαλαν ...
από Taseos
Πέμ 09 Οκτ 2025, 06:06
Jump to forum
Jump to topic

Σοβαρά η επιχειρηματολογία σου είναι τι έγινε το 2012 σε επίπεδο ανακαίνισης γηπέδου; Πρέπει να είσαι ο « οπαδός» Που ασχολείται μετά από μια χρυσή δεκαετία) για μας βέβαια τους ΠΑΟΚτσηδες, όχι για σας, με το τι έγινε και τι δεν έγινε το 12. Που ευτυχώς βέβαια δεν έγινε γιατί τα σχέδια της populous ...
από Taseos
Πέμ 09 Οκτ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Εγώ δεν βλέπω λόγο να πάρει το μπάσκετ για να το παρατήσει χρεωμένο. Ίσα ίσα πιστεύω ότι θέλει να φτιάξει υστεροφημία και αυτός εκτός από μπίζνες. Δεν έχω φοβία για χρέη. Έχω αμφιβολία ότι μπορεί να τσαλακωθεί στο παρασκήνιο όπως ο ιβαν για τον ΠΑΟΚ. Στα υπόλοιπα με το καλό να πάρει την ΚΑΕ και να ...
από Taseos
Παρ 10 Οκτ 2025, 08:16
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 20:34 Εξελίξεις θα έχουμε όλως τυχαίως πριν από το ματς με την κουλα
Όλες οι ελπίδες εκεί πλέον να πάει στραβά το ματς. 2 εβδομάδες προετοιμασία τα τρολ για να έχουν καλή φυσική κατάσταση να βγάλουν σερί εβδομάδα ποστερισματων αε περίπτωση που στραβώσει και τους καλέσει το καθήκον