Η αναζήτηση βρήκε 143 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Είναι τα 100 χρόνια με ιβαν χαρούμενο και παρόντα
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά ο μόνος Μυστακίδης που εμφανίστηκε ως τώρα στον ΠΑΟΚ και όχι στα ακίνητα, είναι ο μητσος. Και δεν έρχεται με αεροπλάνο. Η Κατερίνη είναι μια ωριτσα αν πηγαίνεις με 80
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά ο μόνος Μυστακίδης που εμφανίστηκε ως τώρα στον ΠΑΟΚ και όχι στα ακίνητα, είναι ο μητσος. Και δεν έρχεται με αεροπλάνο. Η Κατερίνη είναι μια ωριτσα αν πηγαίνεις με 80
Το ξερω, αν εμφανιζοταν στα κοινα θα χαμε και νεο γηπεδο και Ζαφειρη.
Η τίποτα. Τον μητσο btw ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Χεστηκαμε για τον ερασιτέχνη φίλε. Πήγαινε στο ανάλογο τοπικ και μη μας πρήζεις. Εδώ το τοπικ είναι για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚcharisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε βιαζόμαστε και αύριο μεσημεράκι είναι καλή ώρα για ανακοινώσεις
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως γράφω και πιο πάνω όχι αλλά είμαι σε έκσταση γιατί τα ονόματα πλέον που ακούγονται δεν είναι της σειράς! Πόσο μάλλον αν κλείσει ο Ζαφείρης ! Που πιστεύω ότι θα κλείσειUnpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:10Έχεις μάθει κάτι αδερφέ; Μίλα ειλικρινά γιατί είμαστε μέσα στην αγωνία
- Δευ 11 Αύγ 2025, 07:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρχισαν να πίνουν από το πρωί από τη στεναχώρια τους .
αν το 'χω ρίξει στην τρελή
Και τα μασώ μέχρι ψιλή
Κι αν μόλις πίνω δυο κρασιά σουρώνω και τα σπάω
Μην με παρεξηγήσετε συγγνώμη σας ζητάω
Είναι βαρύς ο πόνος μου
Μα τον εξέρω μόνος μου
αν το 'χω ρίξει στην τρελή
Και τα μασώ μέχρι ψιλή
Κι αν μόλις πίνω δυο κρασιά σουρώνω και τα σπάω
Μην με παρεξηγήσετε συγγνώμη σας ζητάω
Είναι βαρύς ο πόνος μου
Μα τον εξέρω μόνος μου
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Έπεσες από τα σύννεφα; lol
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποκλείεται.δεν έχει ματαξανασυμβει
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Από το μαθευτούν αλήθειες στη συνέντευξη πήγαμε σε ένα κακόγουστο βιντεάκι με άθλιες ερωτήσεις από τους αρδ και ένα πάνελ … ωλαλα
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσχημο πράγμα η μιζέρια. Μου έλεγε ένας φίλος ότι δεν μπορεί να χαρει με τίποτα. Βλέπει παντού ένα αλλά και τον πιάνει κατάθλιψη. Παρακολουθεί κάτι συνεδρίες να το ξεπεράσει.
Υγ Άσχετο. απορώ πως υπάρχουν account από το 21 που δεν μπορούν να χαρούν ούτε το πιο γαματο πρωτάθλημα και έχουν ούτε μια ...
Υγ Άσχετο. απορώ πως υπάρχουν account από το 21 που δεν μπορούν να χαρούν ούτε το πιο γαματο πρωτάθλημα και έχουν ούτε μια ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το λάθος του ιβαν είναι ότι ασχολήθηκε και έσπρωξε λεφτά σε ότι τμήμα του ζητούσαν. Δεν έβαλε μυαλό τόσα χρόνια με τόσα τρυπήματα. Οταν κάνεις μπίζνες πρέπει να κάνεις μπίζνες. Πόσα έπρεπε να πάρει ο ας στο λοκ ντάουν ; Πόσα έπρεπε να πάρει με κλειστά γήπεδα λόγω απόφασης κρατικής; Αυτά έπρεπε να ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο διαμαντοπιυλος έχει φύγει από το 24.DonnieMcGrath έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 09:29 Το είχε "βρωμισει" από χτες το βραδυ σε ινστα στορυ ο Διαμαντοπουλος που είναι του 24. Κάποιος παλικαρος εδώ μέσα το έγραψε πρώτος, δεν θυμάμαι όνομα να του δώσουμε credits
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτη η κακη ΠΑΕ και ο στυγνος επιχειρηματιας Ιβαν δεν αφηνουν επιχειρηματα στα τρολ που εμφανιστηκαν απο τις 16 ιουνιου και μετα ,ε κατι αλλο θα βρουν :D :D
Έλεγαν δεν έχει λεφτά και τα γνωστά, τώρα θα λένε που βρήκε τα λεφτά και θα ψάχνουν φαντάσματα.
Κάτσε μην τα δεσμεύσει η ευ ένωση ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω κάτι και για τους ανησυχούντες λογιστές. Από την αγορά για να πάρεις λεφτά πρέπει και να δώσεις τα ανάλογα λεφτά. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν μπαίνει σε άλλο επίπεδο ροών πλέον