Η αναζήτηση βρήκε 268 εγγραφές

Return

από Taseos
Δευ 18 Αύγ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος κάτσει και γράψει την τελευταία 5 ετια πόσα χρήματα μπήκαν στις 4 μεγάλες ΠΑΕ Θα αντιληφθείς ότι θέμα πολέμου δεν υπήρξε ποτέ στη ροή χρημάτων στον ΠΑΟΚ. Και μάλλον σε καμία εταιρία του σαββιδη. Αλλά εμένα προσωπικά αυτό ουδόλως με ενδιαφέρει. Είτε είναι ευρώ είτε ...
από Taseos
Δευ 18 Αύγ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Δεν βλέπει ρούβλια ο άλλος σε μια ΠΑΕ που έχει μετοχικό κεφάλαιο 160 εκ ευρώ και άλλα 41 εκ υπέρ το αρτιο!!!! 201 εκατομμύρια ευρώ! Πως να δει ρούβλια; Θα ήταν γκαβός. Παίζει να νομίζει ότι μιλάμε για ντομάτες και πατάτες. Εντωμεταξύ ο ίδιος δεν πρέπει να έχει δει ούτε το χρώμα του 500ευρου
από Taseos
Τρί 19 Αύγ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλοι αναλυτές στην πόλη του θεού. Ξέρουν ποιοι ρωσσοι είναι αντιπουτινικοι ποιοι είναι πουτινικοι, ποιοι έχουν τα χρήματα στο ροστοφ ενώ μένουν στο Λονδίνο. Γενικά ένας Αχταρμάς. Δικαιολογίες επι δικαιολογιών για να πουν το πιο απλό. Οταν η γκομενα δεν έχει τα δωράκια της ψάχνει αλλού να βρει ...
από Taseos
Τρί 19 Αύγ 2025, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Η ένσταση δεν αφορά το πρόσωπο του κυρίου Μυστακίδη. Αφορά συμπεριφορά εντός της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
από Taseos
Τρί 19 Αύγ 2025, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 18:09 Καμία εταιρεία ειδικού σκοπού δεν έχει συσταθεί.
Αναξιόπιστη ιστοσελίδα
Εχει συσταθεί και έχει πρόεδρο τον κύριο πετμεζα
από Taseos
Τρί 19 Αύγ 2025, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλοι αναλυτές στην πόλη του θεού. Ξέρουν ποιοι ρωσσοι είναι αντιπουτινικοι ποιοι είναι πουτινικοι, ποιοι έχουν τα χρήματα στο ροστοφ ενώ μένουν στο Λονδίνο. Γενικά ένας Αχταρμάς. Δικαιολογίες επι δικαιολογιών για να πουν το πιο απλό. Οταν η γκομενα δεν έχει τα δωράκια της ψάχνει αλλού να βρει ...
από Taseos
Τετ 20 Αύγ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Καταλαβαίνεις ότι με αυτό το ποστ σου τους αποκαλείς όλους γκόμενες που θέλουν δώρα και στοργή, έτσι; Και απ' τη μια και από την άλλη πλευρά. Όσους έχουνε διαλέξει τελοσπάντων.

Θέλω να πω, είναι προφανές.

Δεν έχουμε διαλέξει κύριε. Είμαστε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ που έχει 13 χρόνια που ...
από Taseos
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ο επενδυτής θα τον είχε βάλει ήδη στα θεμέλια του νέου γηπέδου από χθες αντί για κόκορα. Να δείξει θεμέλια και ζαφειρη ο Σαββιδης αν θέλει να του δώσουμε έγκριση
:opaokara:
από Taseos
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Διακόπτουμε το πρόγραμμα μας για μια έκτακτη ενημέρωση. Ο Βάνιας από το Φάληρο αφιερώνει ριτα σακελαριου

:pano:
από Taseos
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

:opaokara:
Το σώμα που ζητάς
Το πήρε ο ΒορΑΣ
Και έγινε αγέρας
Της σκοτεινής ημέρας
Και στάχτη μιας φωτιάς

Στα χέρια σου κρατάς
Μια σφαίρα και ρωτάς
Κοιτάς μες το γυαλί της
Τι γράφει ο διαβήτης
Στο χάρτη της καρδιάς
:opaokara: :opaokara:
Πονάς το ξέρω πως πονάς
Μα πρέπει να ξεχνάς
και μόνη σου να ...
από Taseos
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Είναι η εκπομπή μίνι μαξι και σκιστή και πτυσσόμενη μαζί ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Ο Νώντας από το γηπεδάκι της προοδευτικής έκρηξης τούμπας αφιερώνει στην Μαρίκα από τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

:pano:
από Taseos
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εκάεν και το Τσάμπασιν
Και επέμναν τα τουβάρια γιαρ γιαρ αμάν
Και ρούξαν σο χουρτάρεμαν
Το Ορτούς τα παλληκάρια γιαρ γιαρ αμάν
από Taseos
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:41
Jump to forum
Jump to topic

Αναζητούνται διάφοροι αναλυτές, εκτιμητές, λογιστές, ναρκαλιευτες , κι αν στη ζωή γαμηθηκαν όλα ο ΠΑΟΚ πάνω απολα! ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΕΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ! :opaokara:
από Taseos
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά ο ναύαρχος Κουντουριώτης είναι τεράστιος σκακιστής. Πως να πουλήσεις έναν παίκτη γύριζωντας όλο το κλίμα σε βάρος του . Lol
από Taseos
Τετ 20 Αύγ 2025, 18:04
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίσ δεκάρα πώσ θα παντρευτούμε μανωλιό μου
Πώς θα βάλουμε στεφάνι στον αϊ γιάννη
Χωρίς δεκάρα πώς θα παντρευτούμε μανωλιό μου
Πώσ θα βάλουμε στεφάνι στον αϊ γιάννη
Δύο χρόνια το καημένο με 'χεισ αρραβωνιασμένο
Τρίτο δε θ' αντέξω μ' άλλον θα τα μπλέξω
Δύο χρόνια το καημένο με 'χεισ αρραβωνιασμένο ...