Η αναζήτηση βρήκε 92 εγγραφές
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ο τσιντωντας φταίει ή ο μαύρος της Τρίπολης που αποφάσισε μωρέ να μην πάει να μαρκάρει
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Πρέπει να μάθουμε όλοι ότι δικαιώθηκε, να γραφεί πάνω πάνω σε όλα τα τοπικ
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Ο Μπαλντε που βγαζει μάτια στις προπονήσεις που είναι;
Πάλι γκρινιάζετε; Εδώ μπήκε αποστολή ο Θυμιάνης
Αυτος που θα συμφωνα με τον μεγα Ραζβαν,περισυ τον Νοεμβριο, θα επαιρνε συντομα την ευκαιρια του;; Γιατι εγω με την φανελα του ΠΑΟΚ τον θυμαμαι μονο στο βιντεο παρουσιασης.
Τον φάγανε ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ποιον Καρετσα ρε σείς.
Η ομάδα αντικατέστησε τον Κοταρσκι με τον Γκουκιεσασβιλι, τον Γιονι Οτο με τον ελεύθερο Κενι που οι σέντρες του πάνε απευθείας πλάγιο από την άλλη, έφερε για αριστερά τον Τειλορ που είναι χειρότερος από τον κακό Μπάμπα, έχει δώσει Σβαμπ και Πενια και δεν έχει φέρει κανένα ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά κάθε χρόνο γαμάει ο βάζελος μεταγραφικά εδώ μέσα , τι να θυμηθώ τι έχουμε γράψει για Βιλένα, Τζούρισιτς, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Πελίστρι, Ίγκανσον, μέχρι και Σιώπη και μετά ξεκινά η χρονιά και είναι τραγωδία. Φέτος θα χαλάσει? κοτζάμ Ταπόρδας ήρθε
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με το Λύρατζη ακόμα ασχολούμαστε , ούτε για τη Β Εθνική δεν κάνει.
Ξέρω ξέρω αν δεν είχε τραυματιστεί θα έπαιζε τώρα στην Παρί.
Άντε πάρτε ένα χαφ εντεκαδατο να ησυχάσουμε
Ξέρω ξέρω αν δεν είχε τραυματιστεί θα έπαιζε τώρα στην Παρί.
Άντε πάρτε ένα χαφ εντεκαδατο να ησυχάσουμε
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά την ειρωνία ρε φίλε, τι είπε ο άνθρωπος? Ότι ξέρουμε λιγότερα από του σκαουτς?
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έπαιζε ο Ταπόρδας για αυτό, από την επόμενη αγωνιστική θα τρίβετε τα μάτια σας.
Αν δε βαριέμαι αργότερα θα κάτσω να ψάξω τι γράφατε πολλοί και για τις ψαγμένες μεταγραφάρες του Άρη που όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και αυτό μας έβαλε τα γυαλιά.
Αν δε βαριέμαι αργότερα θα κάτσω να ψάξω τι γράφατε πολλοί και για τις ψαγμένες μεταγραφάρες του Άρη που όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και αυτό μας έβαλε τα γυαλιά.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δε χρειάζονται τέτοια σχόλια όταν βλέπουμε χαραμάδα ελπίδας σε ένα τμήμα που είναι 25 χρόνια σε κώμαDimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:54 Κυριε Τελη οταν με το καλο παρεις την ΚΑΕ κ επειδη εισαι δισεκατομμυριουχος , του χρονου περιμενουμε μπατζετ οβερ 15 μυρια για να διεκδικησουμε πρωταθλημα, σωστα?
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε χρειάζονται τέτοια σχόλια όταν βλέπουμε χαραμάδα ελπίδας σε ένα τμήμα που είναι 25 χρόνια σε κώμα
Συμφωνώ. Δεν αρκεί το μπάτζετ, πρέπει να προσελκύσεις παικταράδες και όχι μισθοφόρους , να πάρεις ΚΟΟΥΤΣάρα και να τον αφήσεις να δουλέψει, κάθε τέτοια ομάδα χρειάζεται 2-3 χρονιές να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτα προσπάθησε να την πάρει και όταν εφαγε πόρτα ήρθε η ώρα για το τρύπημα με ασ , μετροπολις και ομάδα αλήθειας.
Δε χρειάζεται να είναι κανείς μπιζνεσμαν για να το δει.
Ας ελπίσουμε η διάθεση για προσφορά στην ΚΑΕ να είναι ειλικρινής και χωρίς ίντριγκες. Όλος αυτός ο βούρκος που βγήκε στην ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεται σα συγκριτικό μέγεθος ο Ιβάν εδώ μέσα στη συγκεκριμένη είδηση.
Επίσης είναι δυνατόν αν το ενδιαφέρον ισχύει να μην πουλήσει ο Χατζόπουλος? Και τι θα γίνει μετά αν η ομάδα βγαίνει 10η και μας ρίχνει σφαλιάρες ο κάθε σκώληκας, με τι μούτρα θα μιλάει ο Χατζόπουλος μετά ...
Επίσης είναι δυνατόν αν το ενδιαφέρον ισχύει να μην πουλήσει ο Χατζόπουλος? Και τι θα γίνει μετά αν η ομάδα βγαίνει 10η και μας ρίχνει σφαλιάρες ο κάθε σκώληκας, με τι μούτρα θα μιλάει ο Χατζόπουλος μετά ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθάριος από Καμπανιακό?
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Γιατί έκανε κίνηση να αποκρούσει με τα χέρια και ας ήταν κολλημένα. Κολλάμε τα χέρια και γυρνάμε το σώμα για να κόψουμε, δεν κάνουμε μπλονζον προς την μπάλα.
Μου θύμισε την πεναλτάρα του Βελεθ στη λεωφόρο που έπνιξαν τα κοράκια
Μου θύμισε την πεναλτάρα του Βελεθ στη λεωφόρο που έπνιξαν τα κοράκια
- Δευ 08 Σεπ 2025, 08:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Για μένα με τα ονόματα που μείνανε...οτιδήποτε πλην το χρυσό εινάι αποτυχία......χωρίς Σερβία,Ισπανία,Ιταλία, Γαλλία,και Ρωσία που ειναι αποκλεισμένη και κροατια.το μεγαλο ονομα και η παραδοσιακή δύναμη είναι η εθνική Ελλάδος...δηλαδή ποια Τουρκία ;ημαρτον
..και η Γερμανία που τα τελευταία χρόνια ...