Η αναζήτηση βρήκε 49 εγγραφές

Return

από Tolaros
Παρ 27 Ιουν 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Ο Μιχάι ούτε για τον Άρη δεν κάνει, ντροπή να τον συγκρίνουμε με τον Κετζόρα. Επίσης ο Λόβρεν αρέσει δεν αρέσει έχει συμβόλαιο, άρα μένει.
Αριστερά Μιχαηλίδης και σε πρώτη φάση ένας μικρός.
Στα χαφ 4 ήδη, οπότε για τώρα είμαστε εντάξει.
Μόνο το φορ επείγει , σέντερ μπακ και χαφ μπορούμε να ...
από Tolaros
Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto

Σαν το Βιερίνια δηλαδή.
Καλή συνέχεια Γιονι
από Tolaros
Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Ο Ντελιας πρέπει να γίνει ο Φορτουνης του ΠΑΟΚ,έγκλημα αν πουληθεί ένας παίχτης που από τα ρεπορτάζ, φαίνεται να μην καίγεται να παίξει στο εξωτερικό.
Εγώ πιστεύω ότι πιθανή πώληση Ντελια ,θα ειναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
Το παλικάρι δημιουργεί ΠΑΟΚτσακια σε όλη την υφήλιο με την εν ...
από Tolaros
Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Όσο είδατε διάφορα στην πολιτική μεταγραφών και συμβολαίων μετά τις πωλήσεις Τζολη, Γιαννούλη, Κουλιε, Τζίμα, άλλο τόσο θα δείτε και άμα πωληθεί ο Ντελιας. Όχι 20, 40 να πωληθεί.
από Tolaros
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Μετά από προπονητές ,πρόεδροι, ψυχολόγοι, λογιστές, μάνατζερ και ότι άλλο, ήρθε η ώρα να κάνουμε και μπετατζήδες για την ΠΑΟΚάρα
από Tolaros
Παρ 04 Ιούλ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Οσοι δεν θέλετε τον Μπραντον Τόμας για 3ο φορ (κι εγώ είμαι ένας από αυτούς), σε περίπτωση που κλείσουμε άλλο παίκτη για 3ο φορ να είστε προετοιμασμενοι να τον δείτε με την φανέλα άλλης ομάδας της πόλης.

Ο Μπραντον λοιπόν, περιμένει και έχει εμάς ως πρώτη επιλογή, αλλά παράλληλα δεν θέλει να ...
από Tolaros
Κυρ 06 Ιούλ 2025, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Το μυαλό του Ντομ από πέρσι είναι αλλού.
Εγώ γάντια βασικού τερματοφύλακα σε παίκτη που το μυαλό του είναι αλλού δε δίνω, τα είδαμε τα χαΐρια του φέτος.
Τώρα αν έπρεπε να πουληθεί 7 αντί για 5 στα τέτοια μου, αν τα δύο μύρια είναι αυτά που καταρρίψουν το σχεδιασμό του ΠΑΟΚ άλλο είναι το πρόβλημα.
Κι ...
από Tolaros
Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

Περίεργο που δεν έπιασε μεταγραφή που έγινε στις 15/9, μπράβο στην ομάδα μας
από Tolaros
Δευ 07 Ιούλ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 42. Dominik Kotarski

Θα πω ότι αδικούνται πολλά μέλη του φόρουμ μας, δεν ξέρω τι επαγγέλλονται αλλά φαίνεται θα κάνανε λαμπρή καριέρα ως μάνατζερ. Θα έβρισκαν στον κάθε Κοτάρσκι μεγαλύτερες προτάσεις από πολλές ομάδες με περισσότερα μύρια, μέσα στην κονόμα θα ήταν. Τα παίρνουν τώρα οι ελάχιστοι, αμαρτία.

Πέρα από το ...
από Tolaros
Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αν έρχεται ο Ιβαν για να τρέξει σημαντικότατα ζητήματα όπως αυτό του γηπέδου ή του προπονητικού με το καλό.
Αν έρχεται για να καταφέρει η ομάδα να κλείσει παίκτες , είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες σαν οργανισμός
από Tolaros
Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Ρε ο Κόλκας μια μόλις μία μέρα πριν σκάσουν 3 παίκτες είπε δε βλέπω τίποτα να κινείται, και τον αναφέρετε ακόμα σαν αξιόπιστη πηγή? Πάτε καλά?
από Tolaros
Δευ 14 Ιούλ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά το πάει η ομάδα, από το να γεμίσει νέους Μπράντον ας κάνει και μέρες παραπάνω να κλείσει παίκτη.
Προφανώς παίκτες σαν τον Αιγύπτιο ή το Μαπάι ή το Ρουίθ θα κοιτάξουν πρώτα να παίξουν σε τοπ 5 και δε βιάζονται να κλείσουν Ελλάδα.
Αν αργήσαμε εμείς, τι να πουν οι χανουμοβάζελα που παίζουν και ...
από Tolaros
Δευ 14 Ιούλ 2025, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Με αυτάρκεια κάνω και γω τον πρόεδρο να ξέρετε.
Δεν υπάρχει ομάδα με αυτάρκεια στο ποδόσφαιρο που να πρωταγωνιστεί, πόσο μάλλον στην Ελλάδα.

Δεν είναι ώρα τώρα για αυτήν την κουβέντα καθώς πιστεύω η ομάδα θα βάλει το χέρι στην τσέπη για φορ και χαφ και το θέμα είναι να πειστούν οι παίκτες να ...
από Tolaros
Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

To μόνο νόημα είναι να έρθει καλός παίκτης. Άμα θέλετε έχει και Τόμας από 14/5 κιόλας.
Η αεκ γιατί δεν πήρε φορ δηλαδή ακόμα, να έχουμε και μια συναίσθηση του τι συμβαίνει στην αγορά