To γήπεδο είναι πολυτέλεια, η ΚΑΕ είναι με το σωληνάκι, μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.
Ποτέ να μη γίνει το γήπεδο, η ΠΑΕ είναι πετυχημένη.
Η ΚΑΕ δίνει μάχη κάθε μήνα να τα βγάλει πέρα.
Η αναζήτηση βρήκε 92 εγγραφές
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δεν μπορώ να δεχτώ να φέρομαι ως χαζοχαρουμενος οπαδός που κρίνει μόνο από τα λεφτά και τους τίτλους για να αποθεώνει κάποιον βασιλιά, και μόλις αυτά σταματήσουν, να τον θάβει
Παιδιά σόρι τι λέμε, ο Ιβάν για αυτό ακριβώς αποθεώνεται, γιατί έχει κάνει τον ΠΑΟΚ τεράστιο και με τα λεφτά του ...
- Τετ 10 Σεπ 2025, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Φοβερό ότι έγραψε σχεδόν 90 το κοντέρ έχοντας 1/11 τρίποντα στην τελευταία περίοδο
- Τετ 10 Σεπ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
To θέμα ποιον να κάνεις GM να σου φτιάξει ομάδαRexaris έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 05:51 Ξέρω οτι προτρέχω αλλά ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται
Στο μπάσκετ μπορείς να κάνεις μεταγραφές μεσοχρονιάς; Δηλαδή αν ξαφνικά βρεθούμε με μεγάλο μπάτζετ, μπορούμε να βελτιώσουμε το ρόστερ από φέτος, ή θα πάει από 2026-27;
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω να πάρει την ομάδα να βάλει 10 μύρια και να μην τον νοιάζει στο ελάχιστο το μπάσκετ. Γίνεται? Θα πω κι ευχαριστώ
Επίσης όσοι διαβάζετε έστω και φευγαλέα Μέτρο να το κοιτάξετε.
Επίσης όσοι διαβάζετε έστω και φευγαλέα Μέτρο να το κοιτάξετε.
- Τετ 17 Σεπ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Το dna των Παμπλων και των Σερτζιων πόσα είχε αρπάξει σε Φύλη και Γιάννενα;
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Άκου αγόρι μου, δεν καθαρίζεις 1,2 για να μην παίρνεις σε όλο το ματς ένα 1vs1 και να μου πασάρεις πίσω την μπάλα να γεμίζει ο Λοβρεν.
Δε μου παίρνεις 1,2 για να μη σταυρώνεις συμπαίκτες στην περιοχή ούτε καταλάθος.
Κρατούσαμε και τον Τσαούση άμα ήταν
Δε μου παίρνεις 1,2 για να μη σταυρώνεις συμπαίκτες στην περιοχή ούτε καταλάθος.
Κρατούσαμε και τον Τσαούση άμα ήταν
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Τι εκανες αγόρι μου στο γκολ, πήρε ο άλλος την μπάλα δέκα μέτρα έξω από την περιοχή και συ τον μαρκαρες όταν έφτασε στη μικρή ?
Θα μας τρελάνετε ρε?
Θα μας τρελάνετε ρε?
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 06:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Έλα τώρα που από Σεπτέμβρη σας πείραξε ο χρόνος συμμετοχής του Ιβανουτσετς, οκ. Είπαμε όλα τα ξέρετε.
Λες και ο παίκτης έδειξε έτοιμος ή είμαστε στις προπονήσεις. Προφανώς όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαινει, η ποιότητα είναι εκεί
Λες και ο παίκτης έδειξε έτοιμος ή είμαστε στις προπονήσεις. Προφανώς όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαινει, η ποιότητα είναι εκεί
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Εγώ πρώτος λέω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να απεμπλακεί από τον Τάι.
Από κει και πέρα η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο Τάι τρέχει ενώ ο Κροάτης έδειχνε σα συγκαμένος μέχρι πρόσφατα.
Από το πώς αγγίζει την μπάλα ο Κροάτης δείχνει ότι έχει μεγαλύτερο ταβάνι, τον περιμένω να πάρει θέση στην 11αδα όσο περνάει ο καιρός
Από κει και πέρα η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο Τάι τρέχει ενώ ο Κροάτης έδειχνε σα συγκαμένος μέχρι πρόσφατα.
Από το πώς αγγίζει την μπάλα ο Κροάτης δείχνει ότι έχει μεγαλύτερο ταβάνι, τον περιμένω να πάρει θέση στην 11αδα όσο περνάει ο καιρός
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός γιατί παρά τα στραβά αποτελέσματα παίζει κάθε 3 μέρες. Και σαν εικόνα η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο χάλια η ομάδα.
Ειδικά με διπλό στην Τρίπολη όλα όσα συνέβησαν θα ξεχαστούν εύκολα.
Το ζόρι για τον ΠΑΟΚ θα είναι άμα στραβώσουν τα αποτελέσματα πριν τη διακοπή
Ειδικά με διπλό στην Τρίπολη όλα όσα συνέβησαν θα ξεχαστούν εύκολα.
Το ζόρι για τον ΠΑΟΚ θα είναι άμα στραβώσουν τα αποτελέσματα πριν τη διακοπή
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Το τρίτο γκολ του γαβρου είναι κωμωδία, φροντίστε να λέτε πάλι για μεγάλες ομάδες και μπαλαρες
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Για όλα φταίει πρώτα η διοίκηση και για αυτό θα πάρει αυτό που της αξίζει.
Ο προπονητής βρίσκει και κάνει .
Ο προπονητής βρίσκει και κάνει .
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αηδιασα σήμερα με την εικόνα
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Η Τρίπολη τι ρόστερ είχε , ποιον ζήλεψες.WestBlock4 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:51 Δεν φταίει το ροστερ???? Όντως τωρα? Με πορδές δε βάφονται αυγά. Κ το αστειο πλανο φετος με το κακό λουτσεσκου ειναι ο λογος που βλεπουμε αυτο.
Ναι το ρόστερ δεν είναι για πρώτο αλλά εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα, μιλάμε για εικόνα ντροπής