Η αναζήτηση βρήκε 337 εγγραφές
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
Τέλεια είμαστε, αφού για δέκα λεπτά ήμασταν καλύτεροι του γάβρου, φάνηκε η ποιότητα. Τι να λέμε
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Γιατί έχεις σχολιάσει εδώ και ένα χρόνο κάτι χωρίς ειρωνεία?
Το τί είναι ΠΑΟΚ εσύ το όρισες μάλλον, πάντως σίγουρα δεν είναι το ποστ σου στο τοπικ του προπονητή.
Τεσπά.
Να διαβάζεις όλα τα ποστ και όχι μόνο ότι θες να θυμάσαι.
Που θα γυρίσεις να με πεις ότι κάνω προπαγάνδα ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί κουαλιφικέισον φερστ, τρανσφερς αφτερ. Για αυτό και μόνο που το είπε.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Όσοι κάνετε κριτική στον προπονητή και όχι στον Ιβάν που τον κρατάει να το κοιτάξετε
- Δευ 11 Μάιος 2026, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποδόσφαιρο έχει πλάκα, εμείς θεωρούμε το Λουτσο λίγο και την ίδια ώρα οι γάβροι γράφουν ότι έχει πάρει την ταυτότητα του Μεντιλιμπαρ, αυτού ντε που το μισό φόρουμ θαυμάζει.
Εγώ όπως έχω χιλιογραψει θέλω να αποχωρήσει αλλά ο κύριος λόγος δεν είναι οι προπονητικές ή μη ικανότητες αλλά η αλλαγή ...
Εγώ όπως έχω χιλιογραψει θέλω να αποχωρήσει αλλά ο κύριος λόγος δεν είναι οι προπονητικές ή μη ικανότητες αλλά η αλλαγή ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 07:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Για το γκολ φταιει ο Μιχαηλίδης φίλε εκεί που πάει η μπάλα. Ο παίκτης του γάβρου έπρεπε να είναι δύο μέτρα οφσαιτ
- Δευ 11 Μάιος 2026, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρήμα το καλοκαίρι που έριξε; Γιατί εγώ βλέπω έναν σκασμός
Δανεικούς και μια κίνηση εντυπωσιασμού που σπατάλησε 12m για να έρθει ο νέος Κάτσε
Μια χαρά χρήμα ρίχνει και πάει άπατο. Και φυσικά φταίει ο ίδιος που εμπιστεύεται αυτούς που εμπιστεύεται.
Ίδια λεφτά δίνει η κούλα στον Κοϊτά που της ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω γιατί γράφουμε εδώ για μπάτζετ είτε είναι 3 μύρια είτε 30 είτε 300. Ο Λουτσέσκου τα διαχειρίζεται? Αυτός κλείνει παίκτες και κάνει διαπραγματεύσεις? Οι παίκτες που έρχονται είναι δικές του εισηγήσεις και προτάσεις?
- Δευ 11 Μάιος 2026, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
κολληματα του Λουτσε
ο Αλεσαντρο δεν ηταν ο παικτης που θα εκανε την διαφορα αλλα και ο Οζντοεφ των τελευταιων μηνων ειναι?
3 φορές καλύτερος ο Οζντόεφ, μην τρελαθούμε κιόλας. Είπμε όποιος δεν παίζει πάντα είναι ο καλύτερος αλλά όχι και να βγάλουμε τον Μπιάνκο Ζέεντορφ. Ένας μετριότατος χαφ που ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Σιγά την ξεφτίλα ρε giapas μην τρελαθούμε. Κάθε χρόνο αυτό θα γίνεται πλέον όπως είναι το πρωτάθλημά μας, ένας θα το παίρνει και θα παίζει στην έδρα ενός εκ των υπολοίπων τριών. Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα?
Η απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτό που έγινε στο Βόλο από ομάδα που κοστίζει όσο ο Ζίφκοβιτς και ο ...
Η απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτό που έγινε στο Βόλο από ομάδα που κοστίζει όσο ο Ζίφκοβιτς και ο ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Όσο ο ΠΑΟΚ έχει τον προπονητή που έχει, στα παπάρια μου ποιοι θα είναι στο ΔΣ. Αυτός είναι η μεγαλύτερη εγγύηση. Ας βάλει και GM o Ιταλός όποιον γουστάρει.
Το μπάσκετ είναι πολύ πιο άμεσο, τις ομάδες τις κάνουν οι προπονητές, το ρόστερ είναι 10-12 άτομα, οι δεξαμενές είναι μικρές, είναι όλοι πάνω ...
Το μπάσκετ είναι πολύ πιο άμεσο, τις ομάδες τις κάνουν οι προπονητές, το ρόστερ είναι 10-12 άτομα, οι δεξαμενές είναι μικρές, είναι όλοι πάνω ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ , πρώτοι εδώ.
Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά ...
Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ , πρώτοι εδώ.
Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή από όλες τις προσθαφαιρέσεις στα ΔΣ ΠΑΕ και ΚΑΕ στο Βεζυρτζή κολλήσαμε τώρα τόσες σελίδες, αυτός είναι το θέμα και ξεπεράσαμε το σώγαμπρο σε ενάμιση απόγευμα? Μετά από αυτή τη χρονιά η λύση ήταν ο Παπαμιμίκος και τη βρήκαμε, ας ασχοληθούμε τώρα με το σεπτέμπερ?
Σόρι αλλά στα παπάρια μου ...