Μόνο εμείς θέλουμε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, όλη η Ελλάδα θα είναι με τον ΟΦΗ γιατί είναι το αουτσάιντερ και συμπαθής. Δηλαδή εμείς θα ήμασταν με το βάζελο πχ σε αντίστοιχη περίπτωση?
Θα θέλει ο Αρειανός να ακούει πανηγύρια και κόρνες για να μη χάσει 2 ματς με την κάθε Αράζ?
Η αναζήτηση βρήκε 337 εγγραφές
- Δευ 20 Απρ 2026, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 21 Απρ 2026, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν ήξερε να σας ρωτήσει ο Ιβάν πότε θέλετε να έρχεται. Να παίρνει κανά τηλέφωνο νωρίτερα μήπως έχετε δουλειές και δε σας βολεύει να κανονίσει αλλές ημερομηνίες.
Το τελευταίο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πότε έρχεται ο Ιβάν και η χαζομάρα με τα φώτα στη σουίτα.
Ότι το γήπεδο δε γεμίζει εξαιτίας της ...
Το τελευταίο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πότε έρχεται ο Ιβάν και η χαζομάρα με τα φώτα στη σουίτα.
Ότι το γήπεδο δε γεμίζει εξαιτίας της ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Θα το πάρουμε δεν υπάρχει περίπτωση.
Το λέω εγώ που θεωρώ την ομάδα τελειωμένη μετά το Βόλο. Το κύπελλο αύριο θα το σηκώσουμε
Το λέω εγώ που θεωρώ την ομάδα τελειωμένη μετά το Βόλο. Το κύπελλο αύριο θα το σηκώσουμε
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Ότι αισιοδοξία είχα από χθες κράτησε μέχρι το 20', εκεί κατάλαβα ότι ο πεθαμένος δεν κλάνει. Η συνέχεια δε με εξέπληξε.
Η ομάδα είναι νεκρή από το Φεβρουάριο και πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό.
Ούτε μια ανανέωση παίκτη και φυσικά προπονητή. Ούτε μια, στο καλό όλοι. Μπούλο όλοι πολύ ευγενικά ...
Η ομάδα είναι νεκρή από το Φεβρουάριο και πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό.
Ούτε μια ανανέωση παίκτη και φυσικά προπονητή. Ούτε μια, στο καλό όλοι. Μπούλο όλοι πολύ ευγενικά ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Την τύφλα του ξέρει. Άμα ήξερε δε θα ήμασταν εδώ.
Ας φέρει κάποιον που πραγματικά ξέρει
Ας φέρει κάποιον που πραγματικά ξέρει
- Κυρ 26 Απρ 2026, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια αιχμάλωτη η ομάδα ρε τι γράφετε ? Αιχμάλωτη πώς? Από ποιον την κρατάει αιχμάλωτη ?
Ο Ιβάν πληρώνει ένα σκασμό λεφτά και πάνε όλα στα σκουπίδια εξαιτίας της ξεροκεφαλιάς του.
Μυριο στο Μεϊτέ για να είναι εκτός από Γενάρη, στον Καμαρά για να μην κάνει κοντρόλ , ενάμιση στον Ντελια για να ...
Ο Ιβάν πληρώνει ένα σκασμό λεφτά και πάνε όλα στα σκουπίδια εξαιτίας της ξεροκεφαλιάς του.
Μυριο στο Μεϊτέ για να είναι εκτός από Γενάρη, στον Καμαρά για να μην κάνει κοντρόλ , ενάμιση στον Ντελια για να ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γκάλοπ για την συνέχεια των πλέι-οφ
Αλήθεια θα πω ούτε με νοιάζει. Λέω δε θα δω τα ματς, προφανώς θα τα δω όταν έρθει η ώρα, αλλά ούτε με νοιάζει ούτε θα με απασχολήσουν μετά τη λήξη τους. Πέρα για πέρα αποτυχημένη χρονιά, πιθανότατα η χειρότερη επί Ιβάν
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Στα τέτοια μου που είναι από ΝΔ, ας είναι και ο Μητσοτάκης αντιπρόεδρος.
Το θέμα είναι να ξέρει τη δουλειά. Που δεν την ξέρει.
Το θέμα είναι τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε γμ, οικογενειακό ψιλικατζιδικο? Τα παιδιά μου και ο γαμπρός μου ? Και μετά αναρωτιόμαστε πώς θα πάμε μπροστά σαν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ οργανισμός ...
Το θέμα είναι να ξέρει τη δουλειά. Που δεν την ξέρει.
Το θέμα είναι τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε γμ, οικογενειακό ψιλικατζιδικο? Τα παιδιά μου και ο γαμπρός μου ? Και μετά αναρωτιόμαστε πώς θα πάμε μπροστά σαν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ οργανισμός ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Να στήσει ομάδα και να βρει προπονητή. Γιατί αυτός θα ψάξει.
Γιατί με αυτό ασχολείται από πέρσι το καλοκαίρι απλά τώρα και επίσημα
Γιατί με αυτό ασχολείται από πέρσι το καλοκαίρι απλά τώρα και επίσημα
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φρενάρισμα σε όλα είναι ότι υπάρχουν κλίκες συμβούλων, υπό την ανοχή προφανώς του αφεντικού, και κάθε φορά για κάθε απόφαση σχεδιασμού/ μεταγραφών πρέπει ο Ιβάν να αποφασίσει ποιον θα ακούσει. Για αυτό μια ζωή καθυστερούν όλα, για αυτό δεν ξέρει κανείς μας ουσιαστικά ποιος "στήνει" την ομάδα ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Δε φταίνε τόσο τα κοράκια όσο λέτε, ο Μπεβ δεν έχει παίξει καθαρή άμυνα ως τώρα, ο Ταϊρί δε βάζει, ο Μελβιν δε βάζει, οι ψηλοί τα χάνουν από κάτω , δεν σήμερα η ομάδα δεν. Τόσο μπορεί
- Τετ 29 Απρ 2026, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα κάνεις πλάκα είναι κακόγουστο τέτοια ώρα, άμα το εννοείς άντε μου στο διάολο τέτοια ώραGeorge Best4 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 21:47 Με Χατζόπουλο το παλεψαμε, με Τέλη χάνουμε με +20 στο Μιλκο καπ του μπάσκετ.
- Τετ 29 Απρ 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα κοράκια παίζουν έδρα αλλά δεν ευθύνονται ούτε 4% για την εικόνα. Η ομάδα σήμερα μόνο για τελικό δεν μπήκε. Δεν μπορούμε να βάλουμε καλάθι και δε φταίει κανένα κοράκι , το ταλέντο μας μέχρι εκεί φτάνει. Ούτε καλάθι ρε
Στην άμυνα μας κάνουν πλάκα, δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε ένα απλό σκριν. Ένα ...
Στην άμυνα μας κάνουν πλάκα, δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε ένα απλό σκριν. Ένα ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
έχουν πολύ καλύτερη ομάδα φίλε, πολύ καλύτερη.deathmassious έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 22:07 Φέτος δεν είχαν καλύτερη ομάδα από εμάς όπως πέρυσι. Ένα τρίτο δεκάλεπτο με 100-0 διαιτησία αρκούσε να αλλάξει όλη την ψυχολογία.
- Πέμ 30 Απρ 2026, 08:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Εγώ θα ξαναπώ στα π@π@ρια μου αν είναι από τη ΝΔ ή οπουδήποτε, καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ να κάνει. Προφανώς ο Ιβάν θέλει άτομα που δεν πιστεύει ότι θα τον προδώσουν. Δηλαδή άμα είχε πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ θα ήταν πιο αξιόλογος.
Ο προβληματισμός μου είναι ότι δε θα αλλάξει τίποτα στη διαχείριση καθώς ...
Ο προβληματισμός μου είναι ότι δε θα αλλάξει τίποτα στη διαχείριση καθώς ...