Η αναζήτηση βρήκε 58 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Το να ξεκινάς ως ‘’άρρωστος’’ οπαδός μιας ομάδας και να καταλήγεις άρρωστος εγκληματίας είναι μια διαδρομή που δεν είναι και τόσο μικρή. Για κάποιο λόγο άνθρωποι πολύ μικρής ηλικίας αντί να σφύζουν από ζωή και όρεξη για ζωή επιλέγουν να σπέρνουν το θάνατο ο ένας στον άλλον. Φταίει κι η φτώχια ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
παίδες, επειδή αναφερθήκατε στο κλεμμένο και αγγίξατε πολύ μα πάρα πολύ ευαίσθητες χορδές..
εγώ προσωπικά ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω και έχω την αίσθηση πως είναι πολλοί οι συνΠΑΟΚτζήδες που αισθάνονται έτσι..
τα θυμάμαι ΟΛΑ και ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΑΤΙ.. και δυστυχώς δεν καταλάγιασε αυτό το ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Τελικα μπορούν τα παλικαρια;
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το πρωτάθλημα και φέτος ασπρόμαυρο. Το είπαμε, το λέμε και θα το ξαναπούμε. Χαιρετισμούς στους χάρτινους λεχρίτες. Μια ζωή θα είστε κλέφτες και ψεύτες. Χαιρετισμούς όμως και στα παιδιά που μαγαρίζανε το βάρος της φανέλας έτσι για να κάνουν το κομμάτι τους. Χίλια μπράβο Ραζβάν Λουτσέσκου, συνέχισε να ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Με αφορμή τα παραπάνω, υπάρχουν ορισμένα δεδομένα, και συγγνώμη για το σεντόνι.
Το πρώτο είναι ότι τουλάχιστον από το 2016-17 που άρχισε η ομάδα να δείχνει τη δύναμή της, όπου για να γίνει αυτό χρειάστηκε να ευθυγραμμιστούν διάφορες συνισταμένες, όπως να βάλει αρκετά περισσότερα χρήματα ο Σαββίδης ...
Το πρώτο είναι ότι τουλάχιστον από το 2016-17 που άρχισε η ομάδα να δείχνει τη δύναμή της, όπου για να γίνει αυτό χρειάστηκε να ευθυγραμμιστούν διάφορες συνισταμένες, όπως να βάλει αρκετά περισσότερα χρήματα ο Σαββίδης ...
- Δευ 22 Σεπ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Ο ΠΑΟΚ της προσφυγιάς και της ουτοπίας ήταν, είναι και θα είναι με τους κατατρεγμένους και τους αδικημένους του κόσμου.
Το κράτος του Ισραήλ είναι ένα κατασκεύασμα της αγγλικής αποικιοκρατίας κι ένα όργανο των αμερικανικών συμφερόντων στη Μέση Ανατολή. Δεν διεξάγει απλώς έναν πόλεμο, δεν διαπράττει ...
Το κράτος του Ισραήλ είναι ένα κατασκεύασμα της αγγλικής αποικιοκρατίας κι ένα όργανο των αμερικανικών συμφερόντων στη Μέση Ανατολή. Δεν διεξάγει απλώς έναν πόλεμο, δεν διαπράττει ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Μεγάλε Ραζβάν Λουτσέσκου
Στηρίζω τις ελπίδες μου κυρίως σ' εσένα.
Στη Νέα Τούμπα, που θα φτιάξει ο Γιάννης Σαββίδης, θα υπάρχουνε δύο αγάλματα. Το ένα θα είναι του Γιώργου Κούδα, στο γνωστό στιγμιότυπο, που δεν πέφτει με τίποτα και παραμένει ιπτάμενος. Το άλλο θα είναι το δικό σου, με υψωμένες και ...
Στη Νέα Τούμπα, που θα φτιάξει ο Γιάννης Σαββίδης, θα υπάρχουνε δύο αγάλματα. Το ένα θα είναι του Γιώργου Κούδα, στο γνωστό στιγμιότυπο, που δεν πέφτει με τίποτα και παραμένει ιπτάμενος. Το άλλο θα είναι το δικό σου, με υψωμένες και ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, ποιοι προπονητές πήραν πρωτάθλημα; Ο εξής ένας: ο Λουτσέσκου, και μάλιστα 3. Ποιοι προπονητές πήραν κύπελλο; Ο Μπάγιεβιτς, ο Αναστασιάδης, ο Ίβιτς, ο Λουτσέσκου (x2) και ο Γκαρσία. Ποιοι έστω πήγανε σε τελικό κυπέλλου; Ο Γεωργιάδης κι ο Λουτσέσκου. Ποιοι έκαναν ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Μεγάλε Ραζβάν Λουτσέσκου
Στη Νέα Τούμπα, που θα φτιάξει ο Γιάννης Σαββίδης, θα υπάρχουνε δύο αγάλματα. Το ένα θα είναι του Γιώργου Κούδα, στο γνωστό στιγμιότυπο, που δεν πέφτει με τίποτα και παραμένει ιπτάμενος. Το άλλο θα είναι το δικό σου, με υψωμένες ...
Στη Νέα Τούμπα, που θα φτιάξει ο Γιάννης Σαββίδης, θα υπάρχουνε δύο αγάλματα. Το ένα θα είναι του Γιώργου Κούδα, στο γνωστό στιγμιότυπο, που δεν πέφτει με τίποτα και παραμένει ιπτάμενος. Το άλλο θα είναι το δικό σου, με υψωμένες ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπε ο τύπος που έκανε λογαριασμό όταν μυρίστηκε αίμα στην ομάδαAspromavriDrama έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:57 Αν δεν ηταν πυροτεχνημα, θα φανει στην πορεια. Ως τωρα εδω και 1.5 χρονο δεν αξιζει να συνεχισει στον παγκο.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι όργια έκανες πάλι λεβέντη μου.
Παραμιλάει όλος ο ντουνιάς. Μονολογούσα ασταμάτητα ο Θεός είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό το αβίαστο χάρισμα να διαβάζεις τι θα κάνουν οι άλλοι πριν καν αποφασίσεις με το ένστικτο τι θα κάνεις εσύ...
Αυτή τη δυνατότητα που έχεις να εκπέμπεις σε άλλη ...
Παραμιλάει όλος ο ντουνιάς. Μονολογούσα ασταμάτητα ο Θεός είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό το αβίαστο χάρισμα να διαβάζεις τι θα κάνουν οι άλλοι πριν καν αποφασίσεις με το ένστικτο τι θα κάνεις εσύ...
Αυτή τη δυνατότητα που έχεις να εκπέμπεις σε άλλη ...
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
https://skgsports.gr/wp-content/uploads/2023/04/1973-paok-pao-kypello-03.jpg
«Έκανα μια αστραπιαία αλλαγή κατεύθυνσης με μεγάλη ταχύτητα και με την μπάλα στα πόδια, κατευθυνόμενος προς την εστία του ΠΑΟ. Ο Καψής δεν είχε άλλη επιλογή, αφού η φάση ήταν σίγουρο γκολ, από το να με ανατρέψει. Το ...
«Έκανα μια αστραπιαία αλλαγή κατεύθυνσης με μεγάλη ταχύτητα και με την μπάλα στα πόδια, κατευθυνόμενος προς την εστία του ΠΑΟ. Ο Καψής δεν είχε άλλη επιλογή, αφού η φάση ήταν σίγουρο γκολ, από το να με ανατρέψει. Το ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Από στρατηγός ξαναέγινε ο ρουμάνος ή όχι ακόμα?