Η αναζήτηση βρήκε 52 εγγραφές

Return

από leomatos88
Δευ 22 Σεπ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Ο ΠΑΟΚ της προσφυγιάς και της ουτοπίας ήταν, είναι και θα είναι με τους κατατρεγμένους και τους αδικημένους του κόσμου.

Το κράτος του Ισραήλ είναι ένα κατασκεύασμα της αγγλικής αποικιοκρατίας κι ένα όργανο των αμερικανικών συμφερόντων στη Μέση Ανατολή. Δεν διεξάγει απλώς έναν πόλεμο, δεν διαπράττει ...
από leomatos88
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Μεγάλε Ραζβάν Λουτσέσκου

Στηρίζω τις ελπίδες μου κυρίως σ' εσένα.

Στη Νέα Τούμπα, που θα φτιάξει ο Γιάννης Σαββίδης, θα υπάρχουνε δύο αγάλματα. Το ένα θα είναι του Γιώργου Κούδα, στο γνωστό στιγμιότυπο, που δεν πέφτει με τίποτα και παραμένει ιπτάμενος. Το άλλο θα είναι το δικό σου, με υψωμένες και ...
από leomatos88
Παρ 29 Αύγ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, ποιοι προπονητές πήραν πρωτάθλημα; Ο εξής ένας: ο Λουτσέσκου, και μάλιστα 3. Ποιοι προπονητές πήραν κύπελλο; Ο Μπάγιεβιτς, ο Αναστασιάδης, ο Ίβιτς, ο Λουτσέσκου (x2) και ο Γκαρσία. Ποιοι έστω πήγανε σε τελικό κυπέλλου; Ο Γεωργιάδης κι ο Λουτσέσκου. Ποιοι έκαναν ...
από leomatos88
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Μεγάλε Ραζβάν Λουτσέσκου

Στηρίζω τις ελπίδες μου κυρίως σ' εσένα.

Στη Νέα Τούμπα, που θα φτιάξει ο Γιάννης Σαββίδης, θα υπάρχουνε δύο αγάλματα. Το ένα θα είναι του Γιώργου Κούδα, στο γνωστό στιγμιότυπο, που δεν πέφτει με τίποτα και παραμένει ιπτάμενος. Το άλλο θα είναι το δικό σου, με υψωμένες ...
από omerta76
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

AspromavriDrama έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:57 Αν δεν ηταν πυροτεχνημα, θα φανει στην πορεια. Ως τωρα εδω και 1.5 χρονο δεν αξιζει να συνεχισει στον παγκο.
Είπε ο τύπος που έκανε λογαριασμό όταν μυρίστηκε αίμα στην ομάδα
από leomatos88
Παρ 24 Οκτ 2025, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι όργια έκανες πάλι λεβέντη μου.
Παραμιλάει όλος ο ντουνιάς. Μονολογούσα ασταμάτητα ο Θεός είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό το αβίαστο χάρισμα να διαβάζεις τι θα κάνουν οι άλλοι πριν καν αποφασίσεις με το ένστικτο τι θα κάνεις εσύ...
Αυτή τη δυνατότητα που έχεις να εκπέμπεις σε άλλη ...
από leomatos88
Τρί 11 Νοέμ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

https://skgsports.gr/wp-content/uploads/2023/04/1973-paok-pao-kypello-03.jpg

«Έκανα μια αστραπιαία αλλαγή κατεύθυνσης με μεγάλη ταχύτητα και με την μπάλα στα πόδια, κατευθυνόμενος προς την εστία του ΠΑΟ. Ο Καψής δεν είχε άλλη επιλογή, αφού η φάση ήταν σίγουρο γκολ, από το να με ανατρέψει. Το ...