Η αναζήτηση βρήκε 30 εγγραφές

Return

από leomatos88
Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δεν υπάρχει γιατρειά. Άντε ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Πολύ απλά οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα 3 μήνες τώρα και βάλε. Πατάνε πάνω στη συσσωρευμένη απογοήτευση, την οποία οι ίδιοι καλλιέργησαν, και χτυπάνε σε ανύποπτο χρόνο. Δεκαετίες βλέπουμε και ζούμε τον ΠΑΟΚ. Δε θα κάνουμε τους ανήξερους ...
από jibbie
Παρ 26 Σεπ 2025, 07:37
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς και πετάς λάσπη όταν λες ψέμματα εν γνώσει σου , απ τη στιγμή που τα επίσημα δεδομένα σε διαψεύδουν πανηγυρικά. Ο καθρέφτης όντως είναι το γήπεδο , κι εκεί προς το παρόν αυτό που βλέπουμε είναι αφενός ο ξεπεσμός μιας μερίδας της 4 και η στήριξη της πλειοψηφίας στον ιβαν. Κουράγιο.
από Equalizer
Παρ 26 Σεπ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Ούτως ή άλλως είναι έγκλημα του ΑΣ ΚΑΙ του ΚΟΣΜΟΥ του ΠΑΟΚ που τόσα χρόνια έχουμε ένα κλειστό κλαμπ με το γελοίο αριθμό των 300 ατόμων που επι σειρά ετών λέγονταν πως είναι φίλοι και γνωστοί απ το χωριό του προέδρου

Δεν έχει σχέση με την τωρινή κρίση.

Όμως η τωρινή κρίση είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της ...
από theo-drama
Παρ 26 Σεπ 2025, 13:28
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
από leomatos88
Τετ 01 Οκτ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.

Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!

Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
από Maklaz
Τετ 01 Οκτ 2025, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.

Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!

Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
από leomatos88
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δεν αντιλαμβάνομαι και τόσο τα περί συμβούλων του Μυστακίδη. Ο ίδιος τα ενορχήστρωσε όλα. Απλώς το σχέδιο ήταν τόσο αντιΠΑΟΚ που μόνο τέτοιας ποιότητας πρόσωπα θα μπορούσανε να το τρέξουν.

Αλήθεια, ο μαθηματικός, παραγωγός του μετρόπολις, γεωπολιτικός γκουρού και μετρ της επικοινωνίας, τι πόστο θα ...
από leomatos88
Τετ 03 Σεπ 2025, 17:24
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα είναι ΕΝΑ και δεν αφορά μόνο το μπάσκετ (‘’το μπασκετάκι μας’’ που λένε διάφοροι που βγήκαν από γυάλα και νομίζουν ότι όλα αρχίσαν προχθές). Και το θέμα αφορά αποκλειστικά το οργανωμένο σχέδιο να εκδιωχθεί ο Σαββίδης που σημαίνει εσωστρέφεια και διχόνοια για τον πυρήνα του Συλλόγου, δηλαδή ...
από leomatos88
Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Τα περί ‘’προσωπολατρείας’’ δεν αντέχουν καν σε κριτική. Είναι ένας εύσχημος τρόπος να πετάξουμε την μπάλα στην εξέδρα και τίποτε άλλο.

Το να λέμε ότι το θέμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι άσχετο με το θέμα της Τούμπας ισοδυναμεί με το να πουλάμε τρέλα και να υποτιμάμε τη νοημοσύνη όλων.

Το να πετάμε την ...
από Μπαρκαρούτσος
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.

Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
από leomatos88
Τρί 09 Σεπ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Για να αντιληφθειτε την φαιδροτητα της προσωπικοτητας του Καλπακη ( πως αλλιως θα γινοταν δεκτος στις αγκαλες του μετροκωλις), παραθετω αυτουσιες δηλωσεις του αναφορικα με το παρελθον της ομαδας μπασκετ και της κορυφαιας πενταδας ever.

«Εγώ θα ψήφιζα τον Κόρφα, 2άρι θα έβαζα τον Σκάιλς γιατί ...
από leomatos88
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Είχα αρκετές ημέρες να ενημερωθώ από το τέλησπορτ και η αλήθεια είναι αγνοούσα το τελευταίο αριστούργημα του κυρ Στέλιου. Με ανάγκασε ο Θανάσης Χατζόπουλος να το κάνω.

Δεν ξέρω πόσο κάνουν οι κολώνιες του Ναν για τις οποίες ενδιαφέρεται ο αρθρογράφος, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετές για να σβήσουν ...
από leomatos88
Δευ 22 Σεπ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Ο ΠΑΟΚ της προσφυγιάς και της ουτοπίας ήταν, είναι και θα είναι με τους κατατρεγμένους και τους αδικημένους του κόσμου.

Το κράτος του Ισραήλ είναι ένα κατασκεύασμα της αγγλικής αποικιοκρατίας κι ένα όργανο των αμερικανικών συμφερόντων στη Μέση Ανατολή. Δεν διεξάγει απλώς έναν πόλεμο, δεν διαπράττει ...
από leomatos88
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Μεγάλε Ραζβάν Λουτσέσκου

Στηρίζω τις ελπίδες μου κυρίως σ' εσένα.

Στη Νέα Τούμπα, που θα φτιάξει ο Γιάννης Σαββίδης, θα υπάρχουνε δύο αγάλματα. Το ένα θα είναι του Γιώργου Κούδα, στο γνωστό στιγμιότυπο, που δεν πέφτει με τίποτα και παραμένει ιπτάμενος. Το άλλο θα είναι το δικό σου, με υψωμένες και ...
από leomatos88
Παρ 29 Αύγ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, ποιοι προπονητές πήραν πρωτάθλημα; Ο εξής ένας: ο Λουτσέσκου, και μάλιστα 3. Ποιοι προπονητές πήραν κύπελλο; Ο Μπάγιεβιτς, ο Αναστασιάδης, ο Ίβιτς, ο Λουτσέσκου (x2) και ο Γκαρσία. Ποιοι έστω πήγανε σε τελικό κυπέλλου; Ο Γεωργιάδης κι ο Λουτσέσκου. Ποιοι έκαναν ...