Η αναζήτηση βρήκε 52 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δεν υπάρχει γιατρειά. Άντε ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Πολύ απλά οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα 3 μήνες τώρα και βάλε. Πατάνε πάνω στη συσσωρευμένη απογοήτευση, την οποία οι ίδιοι καλλιέργησαν, και χτυπάνε σε ανύποπτο χρόνο. Δεκαετίες βλέπουμε και ζούμε τον ΠΑΟΚ. Δε θα κάνουμε τους ανήξερους ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 07:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και πετάς λάσπη όταν λες ψέμματα εν γνώσει σου , απ τη στιγμή που τα επίσημα δεδομένα σε διαψεύδουν πανηγυρικά. Ο καθρέφτης όντως είναι το γήπεδο , κι εκεί προς το παρόν αυτό που βλέπουμε είναι αφενός ο ξεπεσμός μιας μερίδας της 4 και η στήριξη της πλειοψηφίας στον ιβαν. Κουράγιο.
- Παρ 26 Σεπ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτως ή άλλως είναι έγκλημα του ΑΣ ΚΑΙ του ΚΟΣΜΟΥ του ΠΑΟΚ που τόσα χρόνια έχουμε ένα κλειστό κλαμπ με το γελοίο αριθμό των 300 ατόμων που επι σειρά ετών λέγονταν πως είναι φίλοι και γνωστοί απ το χωριό του προέδρου
Δεν έχει σχέση με την τωρινή κρίση.
Όμως η τωρινή κρίση είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της ...
Δεν έχει σχέση με την τωρινή κρίση.
Όμως η τωρινή κρίση είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
Ωχ ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Ωχ ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη, αλλά πολλά περιμένουμε. Να μη μας πουλάνε τρέλα για παράδειγμα.
Τουλάχιστον εγώ περιμένω να παραιτηθούν και να μην ξανακούσουμε ποτέ πια για αυτούς. Ή τέλος πάντων να παρουσιάσουν επιτέλους ένα μνημόνιο που να μπορούν να το υπογράψουν και οι δύο (ΑΣ και ΠΑΕ), μνημόνιο που έχουν ...
Τουλάχιστον εγώ περιμένω να παραιτηθούν και να μην ξανακούσουμε ποτέ πια για αυτούς. Ή τέλος πάντων να παρουσιάσουν επιτέλους ένα μνημόνιο που να μπορούν να το υπογράψουν και οι δύο (ΑΣ και ΠΑΕ), μνημόνιο που έχουν ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν Σαββίδη,
μπορείς άνθρωπέ μου όταν φτιάξεις το γήπεδο να βάλεις και μια πινακίδα, λιτή και διακριτική, έξω από την θύρα των επισήμων, που να λέει:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ
για την προδοτική τους στάση κτλ
στους κάτωθι:
1 …
2 …
5 …
15 …
όσοι είναι τέλος πάντων αυτοί που μετατρέψαν το όνειρο σε ...
μπορείς άνθρωπέ μου όταν φτιάξεις το γήπεδο να βάλεις και μια πινακίδα, λιτή και διακριτική, έξω από την θύρα των επισήμων, που να λέει:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ
για την προδοτική τους στάση κτλ
στους κάτωθι:
1 …
2 …
5 …
15 …
όσοι είναι τέλος πάντων αυτοί που μετατρέψαν το όνειρο σε ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αν είναι κάποιος Θεσσαλονικεύς, είναι παντελώς αδιάφορο. Αυτό που δεν είναι καθόλου αδιάφορο είναι ότι αναφέρεται σε αντιδιαστολή με κάποιον άλλον, ο οποίος (για όσους επενδύουν σε αυτό το ‘’επιχείρημα’’) είναι Ρώσος. Εξού και οι ανεδαφικές γεωπολιτικές αρλούμπες ότι τάχα δεν δεχόμαστε λεφτά από ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν
Δυο πράγματα
ΠΡΩΤΟΝ: ο κ. Πετμεζας δεν ειναι απλά "εκπρόσωπος " του Τελη Είναι ο πρόεδρος του ΔΣ της "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε"
(ΑΡΘΡΟ 39 ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα διοικήσει την εταιρεία, το αποτελούν οι κάτωθι που συγκροτούνται με το παρόν σε «σώμα ...
Δυο πράγματα
ΠΡΩΤΟΝ: ο κ. Πετμεζας δεν ειναι απλά "εκπρόσωπος " του Τελη Είναι ο πρόεδρος του ΔΣ της "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε"
(ΑΡΘΡΟ 39 ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα διοικήσει την εταιρεία, το αποτελούν οι κάτωθι που συγκροτούνται με το παρόν σε «σώμα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαύρες κατάμαυρες οι μέρες που ζούμε. Προμελετημένο το έγκλημα, στημένο από την αρχή το παιχνίδι.
Ένας θίασος απατεώνων. Να επιχαίρει που ο αετός γίνεται φίδι, αλλάζοντας το δέρμα του, για να συρθεί ανάμεσά μας.
Να δείχνουμε με το δάχτυλο ο ένας τον άλλον, άλλοι με ψηλά το κεφάλι και άλλοι ...
Ένας θίασος απατεώνων. Να επιχαίρει που ο αετός γίνεται φίδι, αλλάζοντας το δέρμα του, για να συρθεί ανάμεσά μας.
Να δείχνουμε με το δάχτυλο ο ένας τον άλλον, άλλοι με ψηλά το κεφάλι και άλλοι ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Παραμένω επιφυλακτικός ως προς την χθεσινή ψηφοφορία, μιας και δεν είμαι δικηγόρος, οικονομολόγος ή μηχανικός για να μπορώ ν’ αξιολογήσω το ένα ή το άλλο μνημόνιο. Εφόσον όμως ο Σαββίδης βάλει την υπογραφή του, θα θεωρήσω ότι αρχίζουν τα πράγματα και παίρνουν το δρόμο τους. Του έχω εμπιστοσύνη.
Δεν ...
Δεν ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε πάλι, γιατί θα πρέπει να μην κουραστούμε να λέμε τα αυτονόητα.
Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...
Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...