Αν το μισό paokmania γραφτεί στον Ερασιτέχνη, αντί απλά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θα μπορούμε ακόμα και να τις διαμορφώνουμε με την ψήφο μας στην γενική Συνέλευση.
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
Η αναζήτηση βρήκε 58 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Παιδιά τι κόλλημα έχετε φάει όλοι ότι ο κάθε μεγαλομέτοχος μιας ομάδας πρέπει να είναι και ο διαχειριστής η εκμεταλλευτής η ιδιοκτήτης κάποια χρόνια και πρέπει να το χτίσει ο ίδιος;;;;;
Που το είδατε αυτό;;;
Ο κλόουν στην χάρτινη έχει το γήπεδο;
Ο αφραγκουζος έχει καμία σχέση με την λεωφόρο η τον ...
Που το είδατε αυτό;;;
Ο κλόουν στην χάρτινη έχει το γήπεδο;
Ο αφραγκουζος έχει καμία σχέση με την λεωφόρο η τον ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Και φαντασου λεει ο καθε ενας που εχει την ΠΑΕ να μην θελει να παιζει στο γηπεδο που εκανε ο προηγουμενος και να θελει να κανει δικο του...
Σε καποια χρονια στο ''βαθυ'' μελλον η Θεσσαλονικη θα μπορει να κανει και Μουντιαλ μονη της...
Σε καποια χρονια στο ''βαθυ'' μελλον η Θεσσαλονικη θα μπορει να κανει και Μουντιαλ μονη της...

- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
ρε σεις μην κατασπαράζετε τον άλλον, επειδή δεν βλέπει με τον ίδιο τρόπο που τα βλέπετε εσείς
τι πράγμα είναι αυτό
τι πράγμα είναι αυτό
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Κοίτα να δεις τραπεζώματα ο γαμπρός με τον Αυγενάκη. Αυτόν που πήγε να μας ρίξει.
Και είναι και στο ΔΣ του Open...
Και είναι και στο ΔΣ του Open...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Αν ανησυχείτε για το διακοσμητικό του ρόλου να σας θυμίσω ποιος μπήκε μπροστά να σταματήσει τον ιβαν οταν την έπεσε στον Κομίνη ? Όταν το γήπεδο έβραζε με 10000 βαθμούς Κελσίου?
Μη μασάτε, και εγώ και εσείς, λίγο απ τα απίδια του αρχηγού να είχαμε , θα ζούσαμε σε έναν πολύ καλύτερο κόσμο
Ο άντρε ...
Μη μασάτε, και εγώ και εσείς, λίγο απ τα απίδια του αρχηγού να είχαμε , θα ζούσαμε σε έναν πολύ καλύτερο κόσμο
Ο άντρε ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Τώρα αν πω εγώ την άποψη μου ,θα με πείτε πάλι αιρετικό.
Γιαυτό δεν θα την πω.
Ριχτη
Πλήρωσε την δήλωση που όπως φαίνεται θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια στο αφεντικό, αν θέλει να συνεχίσει να είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Δε γίνεται 26 χρόνια στην ομάδα,τα 13 με Ιβάν να έχει τέτοια ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Και γηπεδο θετε και Ντελια θετε και μεταγραφες θετε και να πιστευετε σε παραμυθια με στρατηγους θετε...Οτι και να γινει στο μελλον, ο Ιβαν ηταν και ειναι ο ανθρωπος που αλλαξε την ροη της συγχρονης ιστοριας του ΠΑΟΚ. Αυτο ομως που πρεπει να καταλαβουμε, σε αντιθεση με οτι θελουν να πιστευουν καποιοι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ τώρα θα πω κάτι προφητικό που μου χει κολλήσει στο μυαλό, αλλά εύχομαι να βγω λάθος
δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν τη διοίκηση
πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε
πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να καταλάβουμε....
Ο Ιβάν έβαλε μπλόκο στον εαυτό του για την μεταγραφή;;;
Μπορεί να το εξηγήσει κάποιος αυτό;
Ο Ιβάν έβαλε μπλόκο στον εαυτό του για την μεταγραφή;;;
Μπορεί να το εξηγήσει κάποιος αυτό;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι σα να τρως το κέρατο, να πιάνεις την κατάσταση επ' αυτοφωρω και να σου λένε, "δεν είναι αυτό που νομίζεις". Και εσύ μετά να το πιστεύεις
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ τώρα θα πω κάτι προφητικό που μου χει κολλήσει στο μυαλό, αλλά εύχομαι να βγω λάθος
Αν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πηγαίνουν οι άλλοι οι αστραπογιαννοι οι τζιτζιφιογκοι του netflix και κάνουν κάτι γλυκανάλατα Sunderland ’Til I Die και μαλακίες.
Ελάτε εδώ να χεστείτε στο τάληρο
Ελάτε εδώ να χεστείτε στο τάληρο
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαντάσου μια φυλακή, όπου οι κρατούμενοι τρώνε κάθε μέρα διαφορετικό
φαγητό, μακαρόνια τη Δευτέρα, τυρόπιτα την Τρίτη, φασόλια την Τετάρτη
και ούτω καθεξής. Επιπλέον, κάθε Κυριακή, τους φέρνουνε μπουζούκια και
γίνεται στο προαύλιο της φυλακής γλέντι μέχρι πρωίας. Μέχρι που μια
μέρα, η διοίκηση της ...
φαγητό, μακαρόνια τη Δευτέρα, τυρόπιτα την Τρίτη, φασόλια την Τετάρτη
και ούτω καθεξής. Επιπλέον, κάθε Κυριακή, τους φέρνουνε μπουζούκια και
γίνεται στο προαύλιο της φυλακής γλέντι μέχρι πρωίας. Μέχρι που μια
μέρα, η διοίκηση της ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...