Η αναζήτηση βρήκε 58 εγγραφές
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Το να βγαίνουν πάντως οι δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη ΠΑΕ και να μιλανε για κίνηση all in,για κίνηση υψηλής επένδυσης με μεγάλο συμβολαιο για τη περίπτωση Σεντιρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης ο σταυρακας έγραψε αυτά
ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ
Για να επιστρέψω στα του ΠΑΟΚ, ο Λάριν που θα περνούσε καλύτερα επικοινωνιακά γιατί έχει ένα πιο σταθερό βιογραφικό, δεν μπήκε καν στην διαδικασία να απαντήσει στις κλήσεις του ΠΑΟΚ, ενώ υπήρχε συμφωνία με τη Μαγιόρκα. Και μάλιστα δεν απάντησε στις ...
ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ
Για να επιστρέψω στα του ΠΑΟΚ, ο Λάριν που θα περνούσε καλύτερα επικοινωνιακά γιατί έχει ένα πιο σταθερό βιογραφικό, δεν μπήκε καν στην διαδικασία να απαντήσει στις κλήσεις του ΠΑΟΚ, ενώ υπήρχε συμφωνία με τη Μαγιόρκα. Και μάλιστα δεν απάντησε στις ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά τη γελοία και ντροπιαστική συμπεριφορά ορισμένων, που έτρεξαν να γράψουν στο ίνστα του παίκτη να μην έρθει στον ΠΑΟΚ, θεωρώ απίθανο το να μην επηρεάστηκε έστω και λίγο.
Δεν παίζει να συζητάς με ομάδα οι οπαδοί της οποίας σε κράζουν πριν καν πας εκεί. Το θεωρώ αδιανόητο αν συμβαίνει.
Δεν παίζει να συζητάς με ομάδα οι οπαδοί της οποίας σε κράζουν πριν καν πας εκεί. Το θεωρώ αδιανόητο αν συμβαίνει.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Νορμάλ κινήσεις γίνονται (και λάθη φυσικά) και θα γίνουν και φέτος. Εδώ είμαστε να τα λέμε και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Άλλο αυτό όμως και άλλο χουβαρνταλικια του τύπου δώσε 7-8 εκατομμύρια και φέρε φορ, μας έχετε κουράσει, κλπ. Εύκολο πολύ να είσαι άπλας με τα λεφτά των άλλων ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Kαι τον Λουκινα να παρεις ολα στα γηπεδο θα κριθουν αλλα μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έργο το ξέρουμε.
Θα κλείσει ο Σεντιρα, θα μας πουν ότι είναι επιλογή Λουτσεσκου και σκάουτινγκ Τιμ καθώς έχουν δει στοιχεία που δεν έχει η ομάδα, σε κάνα 2μηνο θα βγει μάπα και θα ακούμε "ότι ήταν τελευταίος στην λίστα και ο προπονητής καιγόταν για φορ, οπότε κινηθηκαμε αναγκαστικά σε αυτόν ...
Θα κλείσει ο Σεντιρα, θα μας πουν ότι είναι επιλογή Λουτσεσκου και σκάουτινγκ Τιμ καθώς έχουν δει στοιχεία που δεν έχει η ομάδα, σε κάνα 2μηνο θα βγει μάπα και θα ακούμε "ότι ήταν τελευταίος στην λίστα και ο προπονητής καιγόταν για φορ, οπότε κινηθηκαμε αναγκαστικά σε αυτόν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..
Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα όχι.
Και κράξτε όσο θέλετε.
Μπλόκαρε τη μεταγραφή ποιος? Αυτός που έδωσε το ΟΚ?
Πιο πιθανό έχω να έλαβε καμία παραίτηση Λουτσεσκου.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασόβαρη ομάδα τελείως. ΓΤΜ!Michael Scott έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17 Ο,τι και να γίνει σημερα, δεν παύει η όλη διαχείριση να ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας
εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).
Τραγελαφικό εάν άλλαξε απόφαση λόγω των αντιδράσεων. Δηλαδή τι περιμενε? Παλαμάκια και μπεεε?
Τραγελαφικό επίσης εάν ήταν όλο ένα κακοστημενο επικοινωνιακο παιχνίδι για ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε χρειαζονται ειρωνειες...Υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι ο μικρος μας Μαγος ηταν ενα βημα απο τους Γερμανους χωρις να ειχε δωσει ο Ιβαν το οκ??τι λεμε τωρα ρε παιδια!!!!
Εγω θα ξανα πω...Ενα τεραστιο μπραβο στον κοσμο του ΠΑΟΚ που κρατησε τον υπερπαιχτη...
Εγω θα ξανα πω...Ενα τεραστιο μπραβο στον κοσμο του ΠΑΟΚ που κρατησε τον υπερπαιχτη...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ εκεί που λέτε που καθόταν ο Ντελιας με το εισιτήριο στο κινητό και άκουγε στα ακουστικά «το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό» σκάει βίντεο κλήση από τον ιβαν με δάκρυα στα μάτια να του λέει ότι έγινε παρεξήγηση και να γυρίσει πίσω.
Ούτε ο Φώσκολος.
Ούτε ο Φώσκολος.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έγινε αντιληπτό σήμερα είναι ότι ο κόσμος δε θέλει να παίζουν με την νοημοσύνη του.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως αν έδινε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρωτοδικείου 2,5 χαρτιά για Τσεντίρα, θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια. Και δικαίως.
Τώρα "τα λεφτά είναι του Ιβάν και όπου θέλει τα σκορπάει".
Συγχωρέστε με που δεν πιστεύω λέξη.
Μακάρι να μην έρθει. Μακάρι αν έρθει να βγει.
Τώρα "τα λεφτά είναι του Ιβάν και όπου θέλει τα σκορπάει".
Συγχωρέστε με που δεν πιστεύω λέξη.
Μακάρι να μην έρθει. Μακάρι αν έρθει να βγει.