Δε μας έφτανε που ο ΑΣ φέρεται χυδαία κατά του κόσμου του ΠΑΟΚ και το παίζει και θύμα
Έχουμε και τους συνδέσμους να αποδεικνύουν την εδώ και χρόνια γνωστή ανυπαρξία τους μη μπορώντας να πουν τα βασικά
Συγχαρητήρια σε όλους
Κάθεται ο κάθε οπαδός και χαλάει την υγεία του για να έχουν άποψη και ...
Η αναζήτηση βρήκε 25 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Οι πληροφορίες που σχολιάζω είναι ΟΛΕΣ δημόσιες και διαθέσιμες σε όλους.
Τι ακριβώς εκ των έσω να επικαλεστώ;
Ότι μας προσβάλλει χυδαία ο ΑΣ είναι καμία νέα πληροφορία στα αυτιά σου;
Ότι άνοιξε, έστρωσε και τσιμεντωσε τον δρόμο για να χωρίσουμε σε στρατόπεδα είναι κάποιο κρυμμένο μυστικό;
Ότι ...
Τι ακριβώς εκ των έσω να επικαλεστώ;
Ότι μας προσβάλλει χυδαία ο ΑΣ είναι καμία νέα πληροφορία στα αυτιά σου;
Ότι άνοιξε, έστρωσε και τσιμεντωσε τον δρόμο για να χωρίσουμε σε στρατόπεδα είναι κάποιο κρυμμένο μυστικό;
Ότι ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο ντροπή για την κατάσταση που έχει φέρει ο ΑΣ στο σύλλογο.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε ρε τις συγκεκαλυμενες προκλήσεις
Έχουν όρια οι αντοχές όλων
Παπαρολογηματα ναι μεν αλλά, όταν είμαστε ένα βήμα πριν τον αλληλοσπαραγμό, είναι ξεκάθαρο ότι καλύπτουν τους εγκληματίες
Άμα δεν έχετε κάτι σταρατο να πείτε μην μιλάτε
Έχουν όρια οι αντοχές όλων
Παπαρολογηματα ναι μεν αλλά, όταν είμαστε ένα βήμα πριν τον αλληλοσπαραγμό, είναι ξεκάθαρο ότι καλύπτουν τους εγκληματίες
Άμα δεν έχετε κάτι σταρατο να πείτε μην μιλάτε
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια χαρά σε όλους τους πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες, της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της ανταρσίας.
Τις καλύτερες ημέρες και νύχτες μας τις ζήσαμε ήδη. Οι πιο πολλές ήταν ανάμεσα σ' αυτά τα 13 χρόνια. Που πατήσαμε κάτω τους τρεις βρικόλακες, τις κυβερνήσεις τους, τ' αφεντικά τους, τους υπαλλήλους τους ...
Τις καλύτερες ημέρες και νύχτες μας τις ζήσαμε ήδη. Οι πιο πολλές ήταν ανάμεσα σ' αυτά τα 13 χρόνια. Που πατήσαμε κάτω τους τρεις βρικόλακες, τις κυβερνήσεις τους, τ' αφεντικά τους, τους υπαλλήλους τους ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
τι μπαν ειναι αυτα ρε με οποιον διαφωνει ο μοντ τον μπαναρει? να ακουγεται δηλαδη μονο η μια πλευρα
λιγη ντροπη
αν ειναι κλειστε το φορουμ και καντε μονο αρθρα υπερ ιβαν
equalizer απαραδεκτος
Με εκατό άτομα διαφωνώ. Δεν τους μπαναρα
Με ποιον με θεωρεί μαλακα και μου λέει προσβλητικά για ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
πιστευεις οτι θα μας διαφωτισει η συνεντευξη του ΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οπως και οι αλλες θα μας εκνευρισουν περισσοτερο,και φυσικα δεν θα πουν τι υπογραψανε με τον μυστακιδη.....
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακολουθώ το site τουλάχιστον 17 χρόνια. Δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να δημιουργήσω λογαριασμό. Το έκανα όμως τώρα, μόνο και μόνο για να γράψω τρία λόγια.
Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας ...
Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Έχω μια μεγάλη απορία για την κατασταση που δημιουργήθηκε.
Το σενάριο ειναι οτι επειδή δεν ανεβαζαν τις αποδοχές του Ντελια, αυτος ειναι απογοητευμένος και μιλησε με την Στουτγκαρδη, συμφώνησε μαζι τους τις απολαβές του και τους παρέπεμψε στην ομαδα για συζητήσεις.
Εκαναν προταση λοιπον και ο ΠΑΟΚ ...
Το σενάριο ειναι οτι επειδή δεν ανεβαζαν τις αποδοχές του Ντελια, αυτος ειναι απογοητευμένος και μιλησε με την Στουτγκαρδη, συμφώνησε μαζι τους τις απολαβές του και τους παρέπεμψε στην ομαδα για συζητήσεις.
Εκαναν προταση λοιπον και ο ΠΑΟΚ ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Η αμήχανη στιγμή που περιμένουμε μεταγραφές ενώ ξέρουμε ότι η ΠΑΕ αυτή την στιγμή έχει αλλά πιο σημαντικά θέματα από φίδια που έτρεφε χρόνια τωρα.. ελπίζω απλώς να είμαστε σε θέση να τα " τρέξουμε" ταυτόχρονα γτ καλώς ή κακώς η ομάδα θα μας ενώσει και η ομάδα χρειάζεται λίγες προσθήκες!