Η αναζήτηση βρήκε 114 εγγραφές

Return

από margas
Τρί 28 Απρ 2026, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Περνάμε ρε μαλακα ιβαν ότι περνάμε, πάει και η ομάδα εδώ και 3 μήνες χάλια, ανακοινώνεις και σήμερα αυτό.

Λυπήσου μας ρε, λυπήσου μας.

Η χειρότερη κίνηση ιβαν σαββιδη τα τελευταία 15 χρόνια μαζί με την πρόσληψη του κουγια. Σε στηρίζω όσο δεν πάει, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα ...
από makednoss
Τετ 29 Απρ 2026, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Λέω οτι υπάρχει ενας λεφτάς που ικανοποιεί τις αρχές μας και ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη, παντελονάτα.
Δεν του αξίζει ούτε η αχαριστία, ούτε συνθήματα αυτοκαταστροφικά τύπου "η υπομονή μας τελείωσε" και καραγκιοζιλίκια τέτοιου τύπου.
Δεν του αξίζει μόλις βρεθεί ενας αλλος λεφτάς, σαν αλλες ...
από magdy
Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Έχω μια μεγάλη απορία για την κατασταση που δημιουργήθηκε.
Το σενάριο ειναι οτι επειδή δεν ανεβαζαν τις αποδοχές του Ντελια, αυτος ειναι απογοητευμένος και μιλησε με την Στουτγκαρδη, συμφώνησε μαζι τους τις απολαβές του και τους παρέπεμψε στην ομαδα για συζητήσεις.
Εκαναν προταση λοιπον και ο ΠΑΟΚ ...
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Η αμήχανη στιγμή που περιμένουμε μεταγραφές ενώ ξέρουμε ότι η ΠΑΕ αυτή την στιγμή έχει αλλά πιο σημαντικά θέματα από φίδια που έτρεφε χρόνια τωρα.. ελπίζω απλώς να είμαστε σε θέση να τα " τρέξουμε" ταυτόχρονα γτ καλώς ή κακώς η ομάδα θα μας ενώσει και η ομάδα χρειάζεται λίγες προσθήκες!
από eorptol1
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ο ένας λέει ξεφτίλα ο άλλος ξερναμε έχετε χάσει την μπάλα εύκολες κρίσεις με την απαξίωση έτοιμη πρώτα απ'όλα στον σύλλογο......εγώ πλέον γελάω με αυτά γιατί η ιστορία δεν μας δίδαξε τίποτε ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΎΚΟΛΕΣ ΚΡΊΣΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ...και να μήν ξερναμε εύκολα......
από tolis14
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
από navigator11
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ

Θεωρώ ότι θα προστεθούν και τα "Λαμπάδα στον άγιο Κατσαρή ...
από trouman
Δευ 22 Δεκ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Εκεί κάπου είναι κι ο παραλογισμός που βγάζει μάτι..

Θες λέει ...
από GEOL
Δευ 22 Δεκ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

24 ώρες μετά τα γούστα που βγάλαμε στο γήπεδο με την αρμάδα του Λουτσέσκου μπαίνουμε εδώ μέσα και διαβάζουμε για λαμπάδα στον κατσαρή :mrgreen: Σόρυ για το οφ τόπικ!
από leomatos88
Παρ 26 Δεκ 2025, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...

Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)

Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον ...
από Μαυρο Χιονι
Πέμ 01 Ιαν 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Βεβαια ο Λυρατζης ανετα επαιζε στα τωρινα μπακ που εχουμε και αυτο δεν ειναι κομπλιμεντο

Ρε πλάκα κάνετε, μέρες που είναι; ο Λυρατζης αυτή τη στιγμή δεν κάνει ουτε για τον ΠΑΟΚ Β.

Ηρεμησε Μπουγατσα, το σχολιο ηταν για να αναδειξει την αδυναμια μας στα μπακ.

Εσύ τώρα τι παριστάνεις ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 01 Ιαν 2026, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

...............................................

Του δωνη που ο Τσιστιάκοφ μετά που ένα μήνα τον απειλούσε ότι θα τον βρούνε σε κανέναν κάδο

.......................................

ρεεεεεεεεεεεε

σιγουρα πάτε καλά στα μυαλά σας μερικοι??

απο που τοσο θράσος και γράφετε τέτοιες παπαριές εδω ...
από st4this
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Σε ευχαριστούμε για όλα κύριε Χατζόπουλε. Σε ευχαριστούμε που πήρες αυτό το πονεμένο τμήμα και το έσωσες από βέβαιη κατρακύλα, ώστε τώρα να μπορεί να πουληθεί σε έναν μεγάλο παράγοντα και σε κάποιο καιρό από τώρα να ανέβει στη κορυφή ξανά. Μακάρι να έχεις κάποιο πόστο στην ΚΑΕ, ή καλύτερα να ...
από Cylon-4
Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο τεράστιος Σταύρος Σαράφης.

Πρωτος σκορερ στην ιστορια του συλλογου και τεταρτος σε συμμετοχες.

Σε ολη του την καριερα αγωνιστηκε μονο στον ΠΑΟΚ.

"Καισαρα" ζεις για παντα ΠΑΟΚτσής.
από george188
Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...