Η αναζήτηση βρήκε 62 εγγραφές

Return

από george188
Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
από loukas karadimos
Τρί 14 Οκτ 2025, 11:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

τι να πει κανεις για τον κ Λουκα, και τι να πει κανεις για τον Γιαννακη. παντα εκει, βρεξει χιονισει, ο ενας για τον γιο του και ο αλλος για τον ΠΑΟΚ. αν εχεις γνωρισει μπαμπα και γιο καταλαβαινεις τι πραγματικα ειναι ο ΠΑΟΚ και ο καθε ΠΑΟΚ για ολα εμας τα αρρωστακια που μπαινουμε στο πουλμαν η ...
από Jean Valjean
Σάβ 06 Σεπ 2025, 05:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Όχι, δεν κατάλαβες τι λέω.
Η απάντησή σου μάλιστα δείχνει ότι είναι δυσκολο να καταλάβεις κάποτε γιατί ειρωνεύεσαι κιόλας, τρομάρα σου.

Όταν η αεχ έχει κάλπικη βαθμολογία υπερ της και τις τρεις χρονιές δεν έχει νόημα, δεν στέκει να αντλήσεις συμπεράσματα για την ικανότητα των προπονητων της.
Δεν ...
από Cylon-4
Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Αρχισαν τα οργανα στον Γριακλη.
Ο τεραστιος προεδρος-φουρναρης εδιωξε τον Τεννε, μετα την γκελα της πρωτης αγωνιστικης.
Λαικα δικαστηρια εξω απο το γηπεδο.
Καλο αφανισμο πουστογριες
από astral
Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

Πάω στο Twitter να διαβάσω για τις μεταγραφαρες του βαζελου από τους δήθεν
από Hayate
Κυρ 14 Σεπ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

astral έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:58 Πάω στο Twitter να διαβάσω για τις μεταγραφαρες του βαζελου από τους δήθεν

Γιατί να πας twitter..???Μπορείς να διαβάσεις εδώ στο φόρουμ από τους δικούς μας...
από dimitris7777
Δευ 15 Σεπ 2025, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Αποδεικνύεται το πόσο μεγάλη σημασία (ίσως και η κορυφαία) για μια ομάδα έχει το να έχει τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ προπονητή. Επαναλαμβάνω κατάλληλο, όχι απλά καλό. Ο κατάλληλος προπονητής είναι αυτός που καταλαβαίνει σε ποιά ομάδα και περιβάλλον είναι και δένει απόλυτα με αυτό το περιβάλλον. Γι' αυτό ο ...
από Ορτζονικίδης
Δευ 15 Σεπ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Αποδεικνύεται το πόσο μεγάλη σημασία (ίσως και η κορυφαία) για μια ομάδα έχει το να έχει τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ προπονητή. Επαναλαμβάνω κατάλληλο, όχι απλά καλό. Ο κατάλληλος προπονητής είναι αυτός που καταλαβαίνει σε ποιά ομάδα και περιβάλλον είναι και δένει απόλυτα με αυτό το περιβάλλον. Γι' αυτό ο ...
από Taseos
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Η ιερή αγελάδα φταίει μάλλον που έφαγες 4 από την λειβαδια. Και δεν μπόρεσες να βάλεις γκολ στο Αγρίνιο σιτι. Λογικά πρέπει να φέρουμε 20 παίκτες των 20 εκατομμυρίων για να κερδίσουμε στη λειβαδια. Τι θα διαβάσουμε κι απόψε. Καλή ανάγνωση σε όλους
από trouman
Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Τσακ μπαμ οι σελίδες.

Δε διαβάζω τίποτα. Φαντάζομαι. Τζάμπα ψυχοθεραπεία. Μια δωρεά στο paokmania ρε τουλάχιστον κάντε...

Όχι δε χάρηκα.. το πόδι του Γιακουμάκη να έμπαινε λίγο πιο σωστά σε κενή εστία, άλλα τραγούδια θα ακούγαμε.

Η ανάκτηση της μπάλας ήταν εντυπωσιακή. Και αυτό θα φανεί στα ...
από thomas Murg
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Το άκουσα στο ράδιο. Αναγκαστικά λέρα σπορ και μ'αυτό το αρχίδι τον ρεπόρτερ του γάβρου να έχεις ύφος στο 0 1 τι ομαδάρα έχουμε φέτος θα τους πάρουμε όλους παραμάζωμα. Και απέναντί του ο Τάσος Σταμπουλής. Πόσο φοβικός ρε φούστη μου. Αναγκάστηκα να το γυρίσω στο μετρόκωλις για να γυρίσουν και τα ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Θα πούμε παρά πολλά από αύριο!

Αυτη τη στιγμή θα πω μόνο ένα!
Η ΟΜΑΔΑ αντέδρασε!
Και γάμησε τους πάντες!

Καληνύχτα στο ωραιότερο
βράδυ της χρονιάς ως τώρα!
ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ!
ΠΑΟΚΑΡΑ!

ΑΥΤΑ!
από Anwnimos
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως αν ήταν να ανοίξει πόρτα, μάλλον κάτι πάει λάθος με την θύρα. Και πρέπει να αλλάξει.
από leomatos88
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει ρε γ@μιόλeς.
Μπράβο σε όλους τους παιχταράδες, ακόμα και σε αυτούς που υστέρησαν.
Κακά τα ψέμματα, χάλασε το όνειρο κάποιων. Στην επόμενη ισοπαλία πάλι…
Να οραματίζονται τον νέο Γιώργο Δώνη της Ιβηρικής, που θα μας σώσει από τον πονόματο του να σηκώνεις πρωταθλήματα.
Στρατηγέ ...
από keep_paokizein
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Λίγη ηρεμία επιτέλους.
Θα κλείσουν έστω πρόσκαιρα κάποια στόματα.
Μου άρεσε ο πανηγυρισμός στο τέλος στο κέντρο του γηπέδου.. Εκεί πρέπει να γίνεται ο χαιρετισμός των παικτών για να απευθύνεται σε όλες τις κερκίδες
Τώρα που ελάφρυνε η φανέλα να τελειωσουν και τα πανηγυρακια μπροστά στην 4.