Η αναζήτηση βρήκε 43 εγγραφές

Return

από Ορτζονικίδης
Δευ 15 Σεπ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Αποδεικνύεται το πόσο μεγάλη σημασία (ίσως και η κορυφαία) για μια ομάδα έχει το να έχει τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ προπονητή. Επαναλαμβάνω κατάλληλο, όχι απλά καλό. Ο κατάλληλος προπονητής είναι αυτός που καταλαβαίνει σε ποιά ομάδα και περιβάλλον είναι και δένει απόλυτα με αυτό το περιβάλλον. Γι' αυτό ο ...
από Taseos
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Η ιερή αγελάδα φταίει μάλλον που έφαγες 4 από την λειβαδια. Και δεν μπόρεσες να βάλεις γκολ στο Αγρίνιο σιτι. Λογικά πρέπει να φέρουμε 20 παίκτες των 20 εκατομμυρίων για να κερδίσουμε στη λειβαδια. Τι θα διαβάσουμε κι απόψε. Καλή ανάγνωση σε όλους
από trouman
Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Τσακ μπαμ οι σελίδες.

Δε διαβάζω τίποτα. Φαντάζομαι. Τζάμπα ψυχοθεραπεία. Μια δωρεά στο paokmania ρε τουλάχιστον κάντε...

Όχι δε χάρηκα.. το πόδι του Γιακουμάκη να έμπαινε λίγο πιο σωστά σε κενή εστία, άλλα τραγούδια θα ακούγαμε.

Η ανάκτηση της μπάλας ήταν εντυπωσιακή. Και αυτό θα φανεί στα ...
από DamoN
Τρί 23 Σεπ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δηλαδή αν δείξω με τον τρόπο μου την διαμαρτυρία μου για το αυτονόητο , το να μην αφανίζονται οικογένειες και μικρά παιδάκια με κατατάσσει στην αριστερή πλευρά της ιστορίας;
Ξέρετε ακόμα και ο πόλεμος όσο παράλογο και να ακούγεται έχει κάποιους ηθικούς κανονες και ξεχωρίζει τους ανθρώπους, όσο ...
από keep_paokizein
Τρί 23 Σεπ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Σώπα, μη μιλάς, είναι ντροπή, κοψ’ τη φωνή σου, σώπασε
κι επιτέλους αν ο λόγος είναι άργυρος
η σιωπή είναι χρυσός.

Τα πρώτα λόγια, οι πρώτες λέξεις που άκουσα από παιδί
έκλαιγα, γέλαγα, έπαιζα, μου έλεγαν: «Σώπα».

Στο σχολείο μου έκρυψαν την αλήθεια τη μισή
και μου έλεγαν: «Εσένα τι σε νοιάζει ...
από gervasio artigas
Τρί 23 Σεπ 2025, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

Για να μαθαινετε οι νεοτεροι
Διαβαστε
Δεν ειναι of topic
https://www.dieci10.gr/paok-barcelona-uefa-cup-thessaloniki/?fbclid=IwY2xjawM_kVxleHRuA2FlbQIxMAABHk94mQ_N_k8icO2CuucTUtnTSPwp2nHcx9D0rlOPXPxAG69GIPHcklWDDGoH_aem_F-eYN2lhHxWBAIXi0fFNBw
Αρθρο της naciodigital.cat για τα παιχνίδια του Π.Α.Ο.Κ ...
από Afanas
Τρί 23 Σεπ 2025, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, κι επειδή ΠΑΟΚ σημαίνει αντίσταση κόντρα στην αδικία το να περάσουμε αύριο ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στη γενοκτονία είναι η απόλυτη πράξη προστασίας του ΠΑΟΚ.

Όταν διαμαρτυρεσαι μόνο για ορισμένα εγκλήματα ενώ σε άλλα μπορεί και να χαίρεσαι τοτε κατατάσσεσαι σε μια ...
από cellophan
Τετ 24 Σεπ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Παρακολουθώ το θέμα από το 84. Μικρό παιδί ακόμα στην άγουρη εφηβία έκλαιγα κρυφά με τις λίγες εικόνες (αλλά τα πολλά γραπτα) που είχα στη διάθεση μου για τις σφαγές στη Σάμπρα & Σατίλα του Λιβάνου, ακούγοντας το The Lebanon από τους Human League.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε - μόνο η ένταση ...
από gpap5
Τετ 24 Σεπ 2025, 17:03
Jump to forum
Jump to topic

έξω απο το γηπεδο εχει αρκετό κοσμο (μικράς ασίας τουλαχιστον).

Στα του αγώνα:
ιδιαίτερες συνθήκες ο αγώνας σήμερα.
Πρέπει η ομαδα να κερδίσει, αλλα και ο κόσμος να περάσει μέσα απο τις τηλεοράσεις πολλα μηνύματα σε πολλους αποδέκτες.

Οι πολίτες του Ισραήλ δεν μας φταίνε σε κάτι.
Οι Σιωνιστές ...
από gervasio artigas
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δεν ηταν για αποδοκιμασια η ομαδα σημερα, δεν ηταν ομως για χειροκροτημα. Παλι αψυχολογητα λαθη στην αμυνα (στο πρωτο ειδικα) και κακες επιλογες στην επιθεση. Εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα ικανοτητας, αλλα πνευματικο, αν ειμασταν στοιχειωδως λιγο πιο συγκεντρωμενοι θα μπορουσαμε στην ...
από Taseos
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Αν έμπαινε το γκολ του καμαρα τα ποστ θα ήταν καμία 20αρια το πολύ. Τωρα δυστυχώς θα έρθουν όλοι :D
από DamoN
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:37 Αυτά τα "η ομάδα θα φτιάξει, θα διαψευστουν οι γκρινιάρηδες, θα εκτεθειτε" μου θυμίζουν τα περσινά "Οι ομάδες Λουτσεσκου πετάνε μετά τον Νοέμβρη,Δεκέμβρη".
Τα προπέρσινα έμενα
από george188
Πέμ 25 Σεπ 2025, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

H μακαμπι το μονο καλο διαστημα που ειχε ηταν 15-35. Στο 2ο ημιχρονο κυριαρχησες οποτε προφανως δεν υπαρχει μονο η εικονα μετα το 80