Η αναζήτηση βρήκε 88 εγγραφές
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
Θεωρώ ότι θα προστεθούν και τα "Λαμπάδα στον άγιο Κατσαρή ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
Εκεί κάπου είναι κι ο παραλογισμός που βγάζει μάτι..
Θες λέει ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
24 ώρες μετά τα γούστα που βγάλαμε στο γήπεδο με την αρμάδα του Λουτσέσκου μπαίνουμε εδώ μέσα και διαβάζουμε για λαμπάδα στον κατσαρή
Σόρυ για το οφ τόπικ!
- Παρ 26 Δεκ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)
Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Βεβαια ο Λυρατζης ανετα επαιζε στα τωρινα μπακ που εχουμε και αυτο δεν ειναι κομπλιμεντο
Ρε πλάκα κάνετε, μέρες που είναι; ο Λυρατζης αυτή τη στιγμή δεν κάνει ουτε για τον ΠΑΟΚ Β.
Ηρεμησε Μπουγατσα, το σχολιο ηταν για να αναδειξει την αδυναμια μας στα μπακ.
Εσύ τώρα τι παριστάνεις ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
...............................................
Του δωνη που ο Τσιστιάκοφ μετά που ένα μήνα τον απειλούσε ότι θα τον βρούνε σε κανέναν κάδο
.......................................
ρεεεεεεεεεεεε
σιγουρα πάτε καλά στα μυαλά σας μερικοι??
απο που τοσο θράσος και γράφετε τέτοιες παπαριές εδω ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Σε ευχαριστούμε για όλα κύριε Χατζόπουλε. Σε ευχαριστούμε που πήρες αυτό το πονεμένο τμήμα και το έσωσες από βέβαιη κατρακύλα, ώστε τώρα να μπορεί να πουληθεί σε έναν μεγάλο παράγοντα και σε κάποιο καιρό από τώρα να ανέβει στη κορυφή ξανά. Μακάρι να έχεις κάποιο πόστο στην ΚΑΕ, ή καλύτερα να ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δηλαδή πήρε την ΚΑΕ απλά για να βρίσκει λόγο να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον σαββιδη; Δύσκολο να το πιστέψω. Μου φαίνεται αστείο. Αλλά μου φαίνεται και επικίνδυνο ότι δεν βγαίνει κανείς να μιλήσει
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν περιμένετε από ανρθωπο που έβαλε τον ΠΑΟΚ πάω από την οικογένεια του και έτρεχε μέσα έξω με τον ΠΑΟΚ χωρίς κέρδος να φορτωθεί και 2 εκ να το κοιτάξετε με κάποιον ειδικό. Που έχετε το θράσος μερικοί γιατί η προθεσμία ήταν 15 /1 και έστειλε εξώδικο 16/1 να το κρατήσει μέσα του, θαρρείς και μιλάμε ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
βγαίνει ξεκάθαρα ο Χατζόπουλος και στελνει εξώδικο.
Τί πιο ξεκάθαρο???
Τί πιο ξεκάθαρο???
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναμπαίνω στην τρύπα μου... Βλέπω την μεγάλη ομάδα του ποδοσφαιρικου Ιβανικου ΠΑΟΚ μας και φουσκώνω απο υπερηφάνεια και χαρά.
Δεν ξέρω αν θέλω να γελάσω ή να κλάψω με τον Ιβανικο ΠΑΟΚ σου.
ΠΑΟΚ σκέτο
Ούτε ιβανικος ούτε μυστακιδικος ούτε τίποτα
Εγώ να δεις πόσο κλαίω και γελάω απο το ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 08:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Fun fact: O ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης έχει πληρώσει όλα τα χρέη.
Σήμερα Σάββατο 24/01. Αύριο Κυριακή, δέκα μέρες μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας αποπληρωμής, ημερομηνία που συνυπέγραψε ο Μυστακίδης.
Ο Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής των Έργων είχε 150.000.000€ για το γήπεδο ποδοσφαίρου, μετά από ...
Σήμερα Σάββατο 24/01. Αύριο Κυριακή, δέκα μέρες μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας αποπληρωμής, ημερομηνία που συνυπέγραψε ο Μυστακίδης.
Ο Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής των Έργων είχε 150.000.000€ για το γήπεδο ποδοσφαίρου, μετά από ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατζοπουλος που ηταν εξαρχης με το μερος του Σαββιδη καθολη την διαρκεια της προσπαθειας Μυστακιδη να παρει την ΚΑΕ προσπαθησε με αρκετους τροπους να βαλει τρικλοποδιες και "προβληματα" στην μεταβιβαση των μετοχων με εμμεσους τροπους ωστε να μειωσει το "image" του Μυστακιδη ο οποιος ομως παρα ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο τεράστιος Σταύρος Σαράφης.
Πρωτος σκορερ στην ιστορια του συλλογου και τεταρτος σε συμμετοχες.
Σε ολη του την καριερα αγωνιστηκε μονο στον ΠΑΟΚ.
"Καισαρα" ζεις για παντα ΠΑΟΚτσής.
Πρωτος σκορερ στην ιστορια του συλλογου και τεταρτος σε συμμετοχες.
Σε ολη του την καριερα αγωνιστηκε μονο στον ΠΑΟΚ.
"Καισαρα" ζεις για παντα ΠΑΟΚτσής.
- Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...