Η αναζήτηση βρήκε 82 εγγραφές

Return

από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ...
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Νομίζω μόλις τελείωσε.

Έχουν έναν μαθηματικό καθηγητή ως εκπρόσωπο τύπου; Νομίζω τον έχω ακούσει σε πολιτική ανάλυση.

Μπορεί κάποιο παιδί να μας δώσει μιά περίληψη;

📌 Κύρια σημεία
Προτεραιότητα στον Σαββίδη

Όλοι οι εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ τόνισαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον πρώτο λόγο για τη ...
από Mīngus
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Νομίζω ότι η κατάσταση έχει περιπλεχθεί με ευθύνη και των δύο.
Ο μεν ΑΣ δείχνει να τηρεί μία μεροληπτική στάση προς τον Τέλη, στην οποία έδωσε πάτημα και η πλήρης αφωνία της ΠΑΕ επί 3ετίας για το γηπεδικό.
Η ΠΑΕ από την άλλη που επανήλθε μετά την εμφάνιση Τέλη, συνέταξε μονομερώς και άγαρμπα ένα ...
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί

Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη

Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ...
από Apil44
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
από Rexaris
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 218 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι της έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
από beyes4
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:25
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από Jean Valjean
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Η συνέντευξη τύπου του ΑΣ ΠΑΟΚ και όσα οι ομιλητές σε αυτήν δήλωσαν είναι γεμάτα ανακρίβειες.
Μια σημαντική ανακρίβεια που αναπαράγεται εδώ μέσα ως "Ρωσικά κάπιταλ κοντρόλ" έχει στόχο να πλήξει την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη και την ικανότητα χρηματοδότησης που αυτός έχει.
Παραβλέποντας την ...
από eorptol1
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Η πρόθεση πωλησης(ξεπούλημα μισοτιμης) του Κωνσταντελια μου δείχνει πόσο ψυχρός επιχειρηματίας είναι.

Προσωπικά δεν θα έδινα το σπίτι μου με λευκή επιταγή στον Σαββίδη ούτε στον Μυστακίδη.Εσυ θα το έκανες; Είμαστε σοβαροί;

τα 13 χρονια δεν σε πεισανε οποτε ματαιως κοπος .....το μαγαζι γωνια ...
από Jean Valjean
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.

Και κάτι άλλο.

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.

Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
από Retzi
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ συμφωνα και με την (σωστη) δηλωση του Ιβαν ΠΡΕΠΕΙ να παιζει στην Τουμπα γιατι ειναι η καρδια του συλλογου εκει.. Δεν αλλαζει τοποθεσια η καρδια απο μερα σε μερα. Οποτε αυτα τα περι Θερμης, Ταγαραδες, Μεσημβρια κλπ ειναι ονειρα θερινης νυκτος και λαΐκισμος και σας το λεω και απο το πρακτικο ...
από Luigi Vampa
Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Με τόσα ματς στη χρονιά δεν υπάρχουν βασικοι
από gk.box16
Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για να έφερε δύο ανθρώπους που έχουν λόγο στις μεταγραφές συν τον Βιερίνια πάει να πει ότι ο Σαββίδης επιτέλους κατάλαβε ότι η λειτουργία της ομάδας στο σκάουτινγκ και τις μεταγραφές εδώ και χρόνια ήταν για τα πανηγύρια.

Πόσα θα είχαμε κερδίσει και πόσα βήματα εμπρός θα είχαμε κάνει αν οι ...
από Psagmenos4
Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Απίστευτη δουλειά στο ξεσκαρταρισμα φέτος, έφυγαν τα περσινά βαρίδια, φεύγουν τα χρόνια βαρίδια κουαλιατα,σοαρεζ και περιμένουμε αντρε Ρικάρντο που δεν τον φοβάμαι θα βρει ομάδα, και τον αυστριακό μεσσι που πιστεύω ότι εδώ θα την βγάλει φέτος. Επίσης δώσαμε πολλά παιδιά με συνιοδικτησια από τον ΠΑΟΚ ...
από tonipap801
Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία όλα αυτά και καμία αντίρρηση

Το θέμα παραμένει όμως

Και το συμπέρασμά μας λοιπόν είναι πως οι αρμόδιοι, τεχνική ηγεσία εν προκειμένω, βλέπουν την τρύπα και είτε δεν τους νοιάζει, είτε πιστεύουν οτι κάποια στιγμή θα κλείσει μόνη της;

Δεν ξέρω ρε παιδιά, ωραία είναι να λέμε για οχτάρια που ...